Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Evet veri konusunda hata yapmışım. Ama matematik olarak bakınca 15 / 1,25 = 12, 10 / 0,75 = 13,3 artış oranı yine daha çok. Bu da matematik.
Yıl içinde fiyat değişim dönemli aynı olmadığı için bu dediğiniz gibi ufak farklar çıkabilir ayrıca seçim dönemleri öncesinde zam yapmaktan kaçınılan bir dönemle karşılaştırmamıza rağmen fiyat bu şekilde çıkıyor.

Buradan Ekrem İmamoğlu ve hatta o hapse girdikten sonraki İBB yönetimi hakkındaki yanıltıcı yorumunuz sebeyle lütfen özür dileyin.

Ayrıca anlaşılmadığını yani insanların sizi anlamadığını söylemişsiniz halbuki siz anlamak için daha fazla mesai harcasanız daha iyi olacak gibi görünüyor.

Yıl içinde fiyat değişim dönemli aynı olmadığı için bu dediğiniz gibi ufak farklar çıkabilir ayrıca seçim dönemleri öncesinde zam yapmaktan kaçınılan bir dönemle karşılaştırmamıza rağmen fiyat bu şekilde çıkıyor.

Buradan Ekrem İmamoğlu ve hatta o hapse girdikten sonraki İBB yönetimi hakkındaki yanıltıcı yorumunuz sebeyle lütfen özür dileyin.

Ayrıca anlaşılmadığını yani insanların sizi anlamadığını söylemişsiniz halbuki siz anlamak için daha fazla mesai harcasanız daha iyi olacak gibi görünüyor.
Şu an partinin hangi teşkilatındasın ?

Anlatmaya çalıştığımız da bu renktaş ama anlamıyorlar maalesef.

Maalesef önceden uzun yıllar İBB halk ekmek, yani halkın ekmeği fırınlar ile yarı yarıya olurdu. Ekrem bey ilk göreve geldiğinde de 1,5 TL - 0,75 TL. (kuruş) bandıydı.

Şu anda 15 TL. - 10 TL. bandı ama yazıp söyleyince maalesef üzerimize yürüyorlar.
Ya trolluk yapıyorsun bari biraz zekanı kullanmaya çalış. O sırada turkiyede enflasyon artışını soyleyebilir misin ? Aa bil bakalim ülkenin başında kim var? Halk ekmek zammı diyor yaa zekaya bak. Deterjan, un, kağıt vs.. artışı da belediye yüzünden. Kimlerle tartışmaya çalışıyoruz ya yazık bize.

KK'ya oy verene HDP'li muamelesi yapmadım ki ben HDP var diye vermedim dedim.
Kılıçdar ile alakalı düşüncelerimi yazdım. Ekrem ve Özgür'e de bit kadar güvenim yok onu da yazdım. Mevcut muhalefeti, kontrollü muhalefet olarak görüyorum. Bunca olan bitenden sonra sine-i millete dönüp, sokak çağrısı yapamayan muhalefet, benim gözümde kontrollü muhalefettir, bu işgalin ortaklarından biridir.

Amma ve lakin Akp'ye oy vermedim Tayyip'e verdim demişsin. Sokak röportajlarında bir abla vardı ya; Şu ana kadar Akp'ye verdim ama memnun değilim, bu seçimde Mhp'ye oy vereceğim demişti. Seninki de o hesap olmuş. Yalan olmasın çok güldüm reyiz, Allah affetsin.

İrem Derici geberdiği an , 5 kişiye Osimhen forması benden

Geri
Üst Alt