Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.734
- 14.216
- 1.728
2. Dünya savasi sonra, ben Hitlere oyumu vermistim NSDAP'e degil diye kendini savunan alman olmusmudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya abi siz kimsiniz bi onu bileyim önce. Desteklemene ya da karşı durman ile zerre problemim yok hem valla hem billa ama bizi salak yerine koyma. bu zoruma gider.
Edit: yazdığın cümlede bile salak yerine koyuyorsun beni.
AKP = Tayyip, adam ete kemiğe bürünüş hali.
Daha kötüAKP ye vermedim ben Tayyibe verdim. Biz o gün KK'ya hayır derken hepiniz KK'ya destek veriyordunuz şimdi en çok sizler sövüyorsunuz.
yahu murat biz deyip duruyor. Biz dediği kendi mi yoksa belli bir güruh mu onu soruyorum. Attığın görsel ile alakasını çözemedimSon dönem de siyasette olanlardan o kadar çok gerilmişsiniz ki, en ufak 1 farklı düşünce de bunu sorguluyorsunuz.
Görsel operasyonun başladığı ilk dönemde olan imza toplama gittik TC'mize ve ayakkabı numaramıza kadar verip imzayı verdik. Bir de daha burada olmadan yurt dışından insanlara siz kimsiniz diye hadsizce sorgulamaya kalkıyorlar.yahu murat biz deyip duruyor. Biz dediği kendi mi yoksa belli bir güruh mu onu soruyorum. Attığın görsel ile alakasını çözemedim
yahu kime verirse versin diyorum zerre sorun yok benim için. İyisini de kötüsünü de kendi çoluğu çocuğu görecek. Takıldığım nokta salak yerine koymasıGörsel operasyonun başladığı ilk dönemde olan imza toplama gittik TC'mize ve ayakkabı numaramıza kadar verip imzayı verdik. Bir de daha burada olmadan yurt dışından insanlara siz kimsiniz diye hadsizce sorgulamaya kalkıyorlar.
Levent üstada da hak veriyorum adamı o kadar darlıyorlar ki ampüle vermeyeceği varsa da vermeyeceği bile olsa adam gidip zorla ampüle verdirecekler.
Gerçi onun da hatası var. Herkese tek tek cevap veriyor bence gereksiz kendisini de yıpratıyor bu şekilde.
Bu çağda uğraştığımız şeylere bak renktaşDürüst olun insanları salak yerine koymaya çalışmayın yeter.
Murat sana bişey diyen yok boş yere kendi kendine yükseliyosun kaç gündür
yahu kime verirse versin diyorum zerre sorun yok benim için. İyisini de kötüsünü de kendi çoluğu çocuğu görecek. Takıldığım nokta salak yerine koyması
Üstat yukarı da direk alıntı yapıp bunu diyen oldu. O yüzden boşuna olmadı.Dürüst olun insanları salak yerine koymaya çalışmayın yeter.
Murat sana bişey diyen yok boş yere kendi kendine yükseliyosun kaç gündür
Murat senin apartman ile benim yazdıklarımın alakasını çözemedim. Yanlış mı baktım ben?O mesaja tekrar baktım HDP konusunda haklı. Bizim eski tanıdıklar var teşkilatlarda olan bir komşu Silivri'den arkadaşın kardeşi en son İstanbul il başkan yardımcıları arasından girmiş. İki de bir anne baba bunu deyip duruyorlar bizim oğlan il yönetiminde yardımcı diye (hayır ne yapalım yani burada maça gücün peşine gitme, yönetime kim gelirse gelsin aralarının onlarla iyi olması ve baya bir HDP seviciler).
Şimdi bunun sana etkisi ne diyeceksen orada geçen dönem apartmanı usulsüz yöneten yöneticiyi indirdim yönetimden. Sonra ben istemedim çünkü burada ki başıma yetiyor 2. ile uğraşamam. Bunlar oldu eskiden de yapmışlardı.
Hiçbir şey yapmadıkları apartmana %100 yıllık zam yapmışlar. Yine usulsüz, karar defterine 1 yıl sonunda seçim ve aidat kararının toplantı yapılıp yazılması ve onaylanması gerek (burada olay kendileri zaten vermiyor yönetici ayağına, bir de vermeyenleri diğer verenlere yıkmak + cukka). Şimdi sıra bunlarda aidat falan da vermedim. Ortada resmi karar olmadan da bok alırlar. Şimdi sıra onlara da gelecek ayrıca görüşeceğim. Yemişim adamın il başkan yardımcısı olmasını da.
Üstat yukarı da direk alıntı yapıp bunu diyen oldu. O yüzden boşuna olmadı.
Görünce vermiyorum dedim kardeşim. HDP ile denklemde yer almam diyorum. Sizce ikisi de HDP'den uzak mı ? Şu anda uzak bir Ümit Özdağ var oda bildiğin Irkçının teki.Abi hdp görünce tayyibe verdim diyorsun. Şu günleri görünce iyi yapmışım diyorsun.
O günlerde altı üstü seloya özgürlük isteniyordu. Şimdi mecliste apo sloganları atılıyor.
Bizimle taştaş geçiyorsan bırak lütfen rica edicim.
Gürbüz ben AKP'li değil hadi şimdi yoluna.Mesajı ortaya çıkana kadar akpli değilmiş gibi yapması da yardı sjjsjsjd
Ya bu akplilerde genelde akpli olmaktan utanma durumu oluyor böyle, bu psikolojiyle gidip kabinde gizli gizli basıyorlar oylarını, yine tayyip kazanınca 1-2 gün ortaya çıkıyorlar sonra utanmaya devam ediyorlar haliyle.
Bana bu psikoloji ali koç dönemi fenerlilerini anımsatıyor.
Utandığın şeyi gelip burada savunmaya çalışma ne gerek var. He utanmıyorsan da açık açık söyle KIVIRMA. Burada her görüşe saygılıyız. Sen yeterki KIVIRMA.
Sana göre UğurcuğumDaha kötü
Şimdi girmedi mi hdp denklemeSana göre UğurcuğumO an ki duruma göre Tayyibe verdim Tayyipçiklere değil, şimdi verir miyim ? HDP girdiği sürece denkleme asla vermem.
Haklısın konu uzun olunca en başta yazacağım ana fikir orada aklımdan gitti. Sonra editleyecektim ucu ucuna edit süresi dolmuş.Murat senin apartman ile benim yazdıklarımın alakasını çözemedim. Yanlış mı baktım ben?

Diyorum işte ya vermeyeceğim HDP denkleme girdiği için.Şimdi girmedi mi hdp denkleme
Ayrıca şu anki durumda da verirsin. Kandırma kendini
Haklısın konu uzun olunca en başta yazacağım ana fikir orada aklımdan gitti. Sonra editleyecektim ucu ucuna edit süresi dolmuş.
Senin bahsettiğin husus, milleti salak yerine koymaya çalışmaları. Hiç bir ye yapmadan usulsüzce %100'ü kitlemeye kalk. Bir de partide bir kaç yere gelmişler diye günde 10 defa bunu anlatarak güç gösterisi yapmaya kalk.
Siz hükümete de bu şekilde zam da tepki veriyorsunuz haklı olarak ama daha etrafınız da ki şarlatanların icabına bakmazsanız diğer tarafa sıra hiç gelmez.
Foruma yoğunluğumdan uğramadığım geçen 2 ayda %20 zam ile (bu yılın) yapılan. Yani yapan da bilir çalan da. Söz meclisten dışarı.
Ekli dosyayı görüntüle 305426Ekli dosyayı görüntüle 305427Ekli dosyayı görüntüle 305428