Değerli arkadaşlar, bu tür siyasi konularda birbirinizi kırmaya, üzmeye hiç gerek yok, inanın birini incittiğine, üzdüğüne, kendini de kızdırdığına değmez..
Mevcut siyasi iktidarla zıt görüşlere, felsefeye, bakış açısına sahip bir kurumda 26 yıl çalışıp, emekli oldum.. Bu kurumu 1984 yılından bu yana, tam 41 yıldır aynı adam yönetiyor.. O ne derse o oluyor, kimi isterse kurumun başına geçiriyor..
Yani demem o ki AKP si de bir, CHP si de bir.. Biri gidip diğeri gelince hayatınızda hiç bir şey değişmeyecek..Hiç birinin derdi, insanca yaşamaya yetecek bir asgari ücret, emekli aylığı, herkes tarafından makul kabul edilebilecek ötv li araç, telefon vs. alımı, demokrasi, adalet ve yahut diğer insani normlar değil..
Bu toprakların sıkıntısı, derdi; kimin iktidarda olduğu ve yahut olmadığı değil, gücü elinde tutanların bir türlü gücü bırakmak istememelerinde.. Yukarıdaki örneğe dönecek olursam 41 yıl yahu... Ben 11 yaşındaydım, şu an 52 yaşındayım.. Cahit Sıtkı ya göre yolun yarısından bile fazla..
Bizim burada oluşumuzun sebebi Sarı ve Kırmızı.. Gerisi laf-ı güzaf..