Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Yahu gündem değiştirmek veya gündemi bulandırmak amaç, bir şey çıkmaz. Evlerinden alınan ünlüler, kısa süreliğine yaşadıkları korku ve kaygı ile kalır. Yargı ellerinde oyuncak gibi, kafalarına göre takılıyorlar işte her zamanki gibi.

Ülke her anlamda işgal altında, koymuşum ünlülere.

Türkiye'de Uyuşturucu kullanma yaşı 12 ye düşmüş. 12 yaşında çocuklar uyuşturucudan ölüyor. 14-16 yaşındaki çocuklar suç örgütlerinin elinde oyuncak olmuş. Sinan Ateş cinayetinin kilit isimlerinden biri sokak ortasında 17 yaşındaki maşalar tarafından uzun namlulu silahlarla öldürülüyor. Ordu, Emniyet, Adalet, Ekonomi, Eğitim hepsinin durumu ortada. Gündüz kuşağı kadın programlarında kimin kime atladığı belli değil. Ama gündem değişmeli. Alırız birkaç tane oyuncu, herkes bunu konuşur. Medyaya da servis eder boy boy resimlerini paylaşırız işlem tamam. Biz onlara konuşacak malzeme vermezsek onlar kendileri bulur ki bunu kimse istemez! Ha biz uyuşturucuyla mücadele edilmesin demiyoruz. Edilsin, ama kullanan ünlü isimleri içeri alarak değil onlara bunu temin edenleri içeri alacaksın. Torbacıları değil, o torbacılara malı temin edenleri alacaksın içeri. Gemilerle geldiği iddia edilen tonlarca uyuşturucu var. Herhangi biri için 1 tutuklama haberi duydunuz mu? Duyamayacaksınız. Mesele uyuşturucu değil gündem değiştirmek zira. Gündem değişsin ki kimse Gazi mecliste Apo sloganı atanlara ve attıranlara bir şey demesin mesela. Şairin dediği gibi söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil...

15 Temmuz öncesi burda ölümüne “Ahmet hoca” savunan biri vardı, toz kondurmazdı, 15 Temmuz’dan sonra toz oldu. Bazı yorumlar aklıma onu getirdi. Riyakarlık aptallıktır, karşınızdaki insanlar aptal değil, siz de aptal olmayın.

Özendirmeyi nerden üretmişler mesela ? Paylaşım mi yapmışlar çekerken? Ben görmedim mesela.Bunlardan biri yapmisti onu , saldılar sonra mesela.Isteyen istediğini içsin bunlar artık iyice sapıttı her gün birilerini alıyorlar buranın çivisi çıktı.Normalde 6 ay burda 6 ay avustralyada kalıyorum da bir sonraki seneden itibaren daha da gelmem artık kuzey kore daha özgür burdan

Gerçek uyuşturucu hakkında mi konuşuyoruz yoksa Cannabis/Esra da mi konu.

Maddemi ağır manamı çözemedik

Bu arada İrem Derici , Demet Evgar ve Polatlar müebbet yer inşallah, amin 🙏

Ayrıca millet o laz müteahhite neden bu kadar takılıp kafa yoruyor hiç anlamıyorum.

Mesela bir önceki yerel seçimde, yıllar sonra İstanbul ve Ankara'nın kazanıldığı o zaman operasyonların başındaki kişilerden birisi orada Özgür Özel idi. Başarının mimarlarından.

Sonra son genel seçimde dedeler onu geri plana atıp, Tuncay Özkan gibi ne olduğu belli olmayan tiplere verince operasyonu ne olduğunu herkes gördü.

Son yerel seçimde de yine Özgür Özel liderliğinde daha büyük bir başarı geldi. Millet hala eko diyor.

Gündem değiştirme amaçlı demişsiniz de şunların tutuklanması ossuruk bombası etkisi yaratmaz neyin gündemi :))

Buradaki “biz” kim? Akp’liler mi?
Kılıçdar'ın ve Atatürk ile alakası neredeyse kalmamış malum partideki yapılanmanın, kontrollü muhalefet olduğunu yıllar yıllar öncesinden fark edip insanları uyarmaya çalışanlar.

Çok büyük bir kısım, bu herifin aslında ne olduğunu, AKP bunu kayyum olarak atamaya çalıştığında anladı. Ben şahsen o bir kısım dediğim zümreye tatlı su muhalifleri, tatlı su solcuları veya tatlı su Atatürkçüleri diyorum.

Ayrıca mevcut süreçte, ülkeye ihanet komisyonuna katılan, destek veren Özgür ve Ekrem'e de bit kadar güvenim yok. Türk halkı demeye cesareti olmayan, Türküm diyenlere ırkçı yaftası vuran, kürdüm veya arabım diyenlere hümanist yaklaşan, Türkiyeli diye saçma sapan bir ibareyi kullanan, ülkedeki ekonomik ve sosyal bütün sıkıntıların temeli olan sığınmacıları entegre edeceğiz diyen, The Economist'e hapisteyken yazı gönderen süreci destekliyorum diyen, yazısında eşit yurttaşlık isteyen(Kim eşit değilmiş belli değil), terörün başını güzelleyen kurucu önder diyen, Atatürk ilkelerine ve üniter devlet yapısına düşman tezleri savunan adamlara ben güvenmem, oy falan da vermem.

Ha haşmetlimizi siyaseten ürküten tek isim Ekrem oldu o doğru. Çünkü yükselişi ile parlaması ile gelişi ile ses tonu ile hitabeti ile neredeyse haşmetlimizin bir kopyası gibi. O yüzden ürktü, bu doğru.

Ha bu saatten sonra sandık gelir mi, gelse neye faydası olur onu bilmiyorum. Gördük ki haşmetlimiz, kazanamama riski olan bir seçime ne yapar eder girmez, eğer girmeyi kabul etmişse o seçimi çoktan kazanmıştır, ben öyle görüyorum. Hala sandık ile hukuk ile mevcut iktidarı yenebileceğini, gönderebileceğini düşünen masum insanlarımız var. Herifler demokrasi treninden çoktan indik diyorlar açık açık. Sıkıyorsa gönderin diyorlar. Trump'tan meşruiyet falan alıyorlar, mevcut harami düzenlerini iktidarlarını korumak için her türlü ihanetin içine girebilirler, umurlarında değil. Ülke alenen işgal altında.

Geri
Üst Alt