Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Adamı çok sevdiğimizden değil ama oy verdiğimiz kişinin hapse atılması üstelik hukuksuz bir şekilde yapılması bizim hapse atılmamızla eşdeğer
Oy verdik diye her haltı yiyebilir mi yani ? Hukuksuz olduğu konusu tartışılır ama yola çıktıkları satıyorsa beraber yaptık diyorsa bu laz müteahhitin kafamızdaki adam olmadığı hususu su götürmez bir gerçektir. Neyse siyaset yazmayalım yeri burası değil çünkü.

Kılıçdar'ın ve Atatürk ile alakası neredeyse kalmamış malum partideki yapılanmanın, kontrollü muhalefet olduğunu yıllar yıllar öncesinden fark edip insanları uyarmaya çalışanlar.

Çok büyük bir kısım, bu herifin aslında ne olduğunu, AKP bunu kayyum olarak atamaya çalıştığında anladı. Ben şahsen o bir kısım dediğim zümreye tatlı su muhalifleri, tatlı su solcuları veya tatlı su Atatürkçüleri diyorum.

Ayrıca mevcut süreçte, ülkeye ihanet komisyonuna katılan, destek veren Özgür ve Ekrem'e de bit kadar güvenim yok. Türk halkı demeye cesareti olmayan, Türküm diyenlere ırkçı yaftası vuran, kürdüm veya arabım diyenlere hümanist yaklaşan, Türkiyeli diye saçma sapan bir ibareyi kullanan, ülkedeki ekonomik ve sosyal bütün sıkıntıların temeli olan sığınmacıları entegre edeceğiz diyen, The Economist'e hapisteyken yazı gönderen süreci destekliyorum diyen, yazısında eşit yurttaşlık isteyen(Kim eşit değilmiş belli değil), terörün başını güzelleyen kurucu önder diyen, Atatürk ilkelerine ve üniter devlet yapısına düşman tezleri savunan adamlara ben güvenmem, oy falan da vermem.

Ha haşmetlimizi siyaseten ürküten tek isim Ekrem oldu o doğru. Çünkü yükselişi ile parlaması ile gelişi ile ses tonu ile hitabeti ile neredeyse haşmetlimizin bir kopyası gibi. O yüzden ürktü, bu doğru.

Ha bu saatten sonra sandık gelir mi, gelse neye faydası olur onu bilmiyorum. Gördük ki haşmetlimiz, kazanamama riski olan bir seçime ne yapar eder girmez, eğer girmeyi kabul etmişse o seçimi çoktan kazanmıştır, ben öyle görüyorum. Hala sandık ile hukuk ile mevcut iktidarı yenebileceğini, gönderebileceğini düşünen masum insanlarımız var. Herifler demokrasi treninden çoktan indik diyorlar açık açık. Sıkıyorsa gönderin diyorlar. Trump'tan meşruiyet falan alıyorlar, mevcut harami düzenlerini iktidarlarını korumak için her türlü ihanetin içine girebilirler, umurlarında değil. Ülke alenen işgal altında.
Ben gerçekten “biz” kısmını anlamamıştım ve ciddi sormuştum. Şu anda tahammül edemediğim tek kesim malum kesim. Trumpçılara bile bir yere kadar tahammül edebiliyorum.

Oy verdik diye her haltı yiyebilir mi yani ? Hukuksuz olduğu konusu tartışılır ama yola çıktıkları satıyorsa beraber yaptık diyorsa bu laz müteahhitin kafamızdaki adam olmadığı hususu su götürmez bir gerçektir. Neyse siyaset yazmayalım yeri burası değil çünkü.
Ya sen diğer kesimden kişiyi hapse atabiliyor musun? Hayır. O zaman gerisi laf-ı güzaf. E napalım, bunların yaptıklarını görmezden mi gelelim diyeceksin. Eee diğerlerine hiçbir şey yapılmıyorsa öyle işe başlarım diyor insan.

Nokta atışı şu bu diyemem ama çoğu kullanıyor bu mereti
O yüzden iyi kötü ayırt edilsin hepsi teste tabi tutulsun
ama insanca muamele edilsin öyle sabahın köründe kaçacakmış gibi evinden alınmasın kimse

Ben gerçekten “biz” kısmını anlamamıştım ve ciddi sormuştum. Şu anda tahammül edemediğim tek kesim malum kesim. Trumpçılara bile bir yere kadar tahammül edebiliyorum.
Yahu Trumpçılarla bizim ne alakamız var? O Amerika'nın problemi. Bu siyasal islam denen garabeti başımıza saran ve hala da destekleyen ABD. Darmadağın olsunlar benim umurumda değil, ben kendi ülkemi düşünüyorum. Bizim ülkemizde ise iktidar zihniyeti ne kadar sıkıntılı ise muhalefet zihniyeti de büyük ölçüde sıkıntılı işte bir önceki postumda anlattım. Hatta iktidar ve ana muhalefet fark etmiyor, hepsinin ipi aynı kuklacının elinde, bu artık çok net görünüyor. Yıllardır bir danışıklı dövüş seyretmişiz. Sandıkla falan bu işlerin hallolacağını düşünenler hayal görüyor.

Yahu Trumpçılarla bizim ne alakamız var? O Amerika'nın problemi. Bu siyasal islam denen garabeti başımıza saran ve hala da destekleyen ABD. Darmadağın olsunlar benim umurumda değil, ben kendi ülkemi düşünüyorum. Bizim ülkemizde ise iktidar zihniyeti ne kadar sıkıntılı ise muhalefet zihniyeti de büyük ölçüde sıkıntılı işte bir önceki postumda anlattım. Hatta iktidar ve ana muhalefet fark etmiyor, hepsinin ipi aynı kuklacının elinde, bu artık çok net görünüyor. Yıllardır bir danışıklı dövüş seyretmişiz. Sandıkla falan bu işlerin hallolacağını düşünenler hayal görüyor.
Trumpcilari kendi acimdan yazdim, ABD'de yasiyorum da ondan. Siyaset zaten kirli is. Su ana kadar da hep kirliydi zaten. 2002'den oncekiler de hep caliyordu zaten ama ulkeyi bu denli satan olmamisti.

Operasyon da ismi gecen ünlülerin tamami jandarma’ya tesekkür ediyorlar el üstünde tuttuklari icin

Kimsenin günahini alamayiz belki testleri temiz cikacak insanlar da var ama ezbere aldiklarini da düsünmüyorum

Öyle olsaydi mert yazicioglu’nu almazlardi cünkü yandas kanal da basrol vermisler

Allah aşkına salak yerine koyacak yorumlar yapmayın bize. Taraf tutmanızda sorun yok ama karşınızda aptal yok.

Ya sen diğer kesimden kişiyi hapse atabiliyor musun? Hayır. O zaman gerisi laf-ı güzaf. E napalım, bunların yaptıklarını görmezden mi gelelim diyeceksin. Eee diğerlerine hiçbir şey yapılmıyorsa öyle işe başlarım diyor insan.
Göktuğ banane diğerlerinden ya o böyle yapıyor diye Laz müteahhiti aklamak benim vazifem değil. Çaldıysa hesabını verecek oy verdik diye hırsızlığına ortak mı olacağız ? Yada ben oyumu verdim bu adama dokunamazsın demek ne kadar doğru?

Göktuğ banane diğerlerinden ya o böyle yapıyor diye Laz müteahhiti aklamak benim vazifem değil. Çaldıysa hesabını verecek oy verdik diye hırsızlığına ortak mı olacağız ? Yada ben oyumu verdim bu adama dokunamazsın demek ne kadar doğru?
Ne suçu varmış söyle biz de bilelim. Daha iddianame bile hazırlanmadı delil olarak elle tutulur en ufak bir sey yok, yandaş kanallarin yalanlari disinda.. İnsanları aptal yerine koymayın lütfen ve vicdanlı olun. Bu kanunsuz adaletsiz insanlarin iceri alinmasina günlük çıkarların veya sevmedigin insan diye sessiz kalirsan yarın birgun sebepsiz yere sen de içeri alınırsan o zaman seni de koruyabilecek kimse kalmayacak bunu unutma. Adalet herkese lazım ve tüm halkların tek güvencesi o.

Ne suçu varmış söyle biz de bilelim. Daha iddianame bile hazırlanmadı delil olarak elle tutulur en ufak bir sey yok, yandaş kanallarin yalanlari disinda.. İnsanları aptal yerine koymayın lütfen ve vicdanlı olun. Bu kanunsuz adaletsiz insanlarin iceri alinmasina günlük çıkarların veya sevmedigin insan diye sessiz kalirsan yarın birgun sebepsiz yere sen de içeri alınırsan o zaman seni de koruyabilecek kimse kalmayacak bunu unutma. Adalet herkese lazım ve tüm halkların tek güvencesi o.
İnsanları aptal yerine siz koymayın bence 2 sene önce KK diye kafa ütüleyip şimdi gelmişine geçmişine sövmedik ayrıca sevmiyor ve desteklemiyorum Laz müteahhiti dostum bu kadar basit.

akpliyim deyin geçin laf kalabalığı yapmayın

gerçekten kayda değer suçlar olsa trtde 24 saat yayınlanır ülkenin bütün bilboardlarına basılırdı

KK ile ilişkilendirmek de saçmalık KKnın aday olmasını zerre istemiyodum ben ve bi ton kişi de KK ne alaka şimdi?

yüzlerce binlerce kişinin haksız yere içeri atılmasını aklınızca aklamaya çalışmayın

Son düzenleme:

İsterse gözümün önünde dünyaları çalsın karar mercii güncel türk adaleti ise o verilerin ne benim gözümde ne realite de hiç bir geçerliliği olmaz. Bugün netenyahu'ya bu katil desinler onu bile sorgularım adam gerçekten iyi biri mi diye. O yüzden bir geçerliliği yok yani gitsin abd'de yargılansın o zaman bile verilerin bir geçerliliği olur kabul ederim.

İnsanları aptal yerine siz koymayın bence 2 sene önce KK diye kafa ütüleyip şimdi gelmişine geçmişine sövmedik ayrıca sevmiyor ve desteklemiyorum Laz müteahhiti dostum bu kadar basit.
Ne oldu ezberledigin yerden gelmeyince banane banane sevmiyorumlara başladın. Seninle muhatap olup seviyemi dusurmeye hic niyetim yok. Sana kendi küçük çıkar dolu dünyanda başarılar. Biz ozgur adil ve sizin gibi düşünemeyen, sorgulayaman, analiz edemeyen insanların olmadığı bir toplum oluşturmak için son kisi kalana kadar mücadele edeceğiz. Sana rağmen seni guzel bir dunyada yasatacagiz merak etme.

Bak ben İBB akp deyken de chpdeykende ihaleli işler yaptım .

ibb akpdeyken arada 5 farklı firma daha oluyordu. 1300 tl lik ürün ibb ye 9000 tl ye verildiğini bilirim. Benden 1300 e alıyorlar aradaki 5 firma üstüne ekleye ekleye ibb ye geçiriyordu :) ödeme istediğim zamanda artık en son güne kadar bekletirler , parayı da verirken sanki new yorkta daire bağışlıyormuş gibi havalara girerlerdi.

Ne zaman chp ye geçti belediye , ben hakkımı aldım hemde zamanında , arada 3-5 alakasız firma da yoktu tek muhattabım ibb ve ilgili kurumun alım satım dairesiydi. ürün 1300 tl ise 1300 tl den giriş yaptı ibb ye.

demek istediğim gözler bu kadar üstünüzdeyken , en ufak bir ayağınızın takılmasını bekleyen çakal sürüsü varken ben ekremin bu tarz işlere gireceğini zannetmiyorum.

beylikdüzü belediye başkanlığı süresince bişey diyemem. o zaman ne iktidarın radarındaydı ne göze batıyordu. ama ibb başkanıyken o kadar çok denetime maruz kalırken çetrefilli işler yapmak aptalların işidir.

beyni her türlü algıdan patates olmuş kişilerde kulaktan dolma bilgilerle hayatında görmediği adamı yalan iddianamelerle hırsız diye yaftalar.

fark yok ülkenin yarısından çoğu net salak.

lafım size değil üstünüze alınmayın. iyi sabahlar

Bananesi var mi? Tarihin belki de en cok cukkalayani Melih'tir. Adama dokundular mi? Yok. O adam hapse girmiyorsa kimse giremez.

Bak ben İBB akp deyken de chpdeykende ihaleli işler yaptım .

ibb akpdeyken arada 5 farklı firma daha oluyordu. 1300 tl lik ürün ibb ye 9000 tl ye verildiğini bilirim. Benden 1300 e alıyorlar aradaki 5 firma üstüne ekleye ekleye ibb ye geçiriyordu :) ödeme istediğim zamanda artık en son güne kadar bekletirler , parayı da verirken sanki new yorkta daire bağışlıyormuş gibi havalara girerlerdi.

Ne zaman chp ye geçti belediye , ben hakkımı aldım hemde zamanında , arada 3-5 alakasız firma da yoktu tek muhattabım ibb ve ilgili kurumun alım satım dairesiydi. ürün 1300 tl ise 1300 tl den giriş yaptı ibb ye.

demek istediğim gözler bu kadar üstünüzdeyken , en ufak bir ayağınızın takılmasını bekleyen çakal sürüsü varken ben ekremin bu tarz işlere gireceğini zannetmiyorum.

beylikdüzü belediye başkanlığı süresince bişey diyemem. o zaman ne iktidarın radarındaydı ne göze batıyordu. ama ibb başkanıyken o kadar çok denetime maruz kalırken çetrefilli işler yapmak aptalların işidir.

beyni her türlü algıdan patates olmuş kişilerde kulaktan dolma bilgilerle hayatında görmediği adamı yalan iddianamelerle hırsız diye yaftalar.

fark yok ülkenin yarısından çoğu net salak.

lafım size değil üstünüze alınmayın. iyi sabahlar

Şu boldladığım kısmı dahi idrak edemeyen insanlarla bırakın herhangi bir konuda tartışmayı, iletişim dahi kurmamak lazım.. Bu başlığın yazarları alınganlık yapmasın.. Toplumun geneli için söylüyorum..

Ne demişti Cumhurbaşkanımız 'İstanbul u alan, Türkiye yi alır'

Rakibince bu kadar önem atfedilen bir mevkiye geleceksin ve zaten zengin olan malvarlığına ekleme yapmak için yolsuzluk yapacaksın demek :asd: Buna inanan varsa elimde satılık 3. bir köprü var.. Önceki ikisini sattım :asd:

Şu boldladığım kısmı dahi idrak edemeyen insanlarla bırakın herhangi bir konuda tartışmayı, iletişim dahi kurmamak lazım.. Bu başlığın yazarları alınganlık yapmasın.. Toplumun geneli için söylüyorum..

Ne demişti Cumhurbaşkanımız 'İstanbul u alan, Türkiye yi alır'

Rakibince bu kadar önem atfedilen bir mevkiye geleceksin ve zaten zengin olan malvarlığına ekleme yapmak için yolsuzluk yapacaksın demek :asd: Buna inanan varsa elimde satılık 3. bir köprü var.. Önceki ikisini sattım :asd:

Devlet karşında, istihbarat karşında, medya karşında, Yargı ellerinde, Polis, Asker her şey kontrollerinde. Sen çıkıp hırsızlık yapacaksın, üstelik Cumhurbaşkanı olmak isterken. Bu şartlar altında yapmış olması için geri zekalı olması lazım. Normal IQ de ortalama bir insan buna güler. Herkes ne olduğunu biliyor ama kimse konuşamıyor. Malum Silivri soğuk.

Ne oldu ezberledigin yerden gelmeyince banane banane sevmiyorumlara başladın. Seninle muhatap olup seviyemi dusurmeye hic niyetim yok. Sana kendi küçük çıkar dolu dünyanda başarılar. Biz ozgur adil ve sizin gibi düşünemeyen, sorgulayaman, analiz edemeyen insanların olmadığı bir toplum oluşturmak için son kisi kalana kadar mücadele edeceğiz. Sana rağmen seni guzel bir dunyada yasatacagiz merak etme.
Ne diyon lan sen
senin seviyen neki seni muhatap alacağım hadi uza

Geri
Üst Alt