Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Silivri'de önceki dönem şaş kaza 1 dönem seçilen eski başkan (MHP) Kadir Has Üniversitesinin aşağısına doğru kadınlar plajı gibi küçük bir bölümü rahatsız edici saçma bir şey yapmıştı.

Sonrasında son dönemde seçilen başkan (CHP) orayı tamamen vatandaşa açtı. Alanın karşısında eski Güneş Sitesi blokları var, insanların yaşadığı. Bir takım tipler arabalarla ve karavanlarla gelip ama daha çok araba ile gelenler içip içip işeme, tabi daha fazlaları da var.

Fakat 6 aylık 1 aradan sonra çok farklı şeyler gördüm, eski kadınlar plajı alanı daha sonradan tekrar açılan, Kadir Has'ın aşağısına kadar uzatılarak tamamen kapatılmış (büyük ihtimal aile plajı olacak).

Son olarak da Kadir Has'ın aşağısında sahil hattı üzerinde bulunan içkili kafeler aynı şekilde tamamen yıkılmaya başlamış.

Evet burada özgürlük diye her halt itiraz edip tepinen uç muhalifler, belediyenin yeri belli. Hadi gidip şikayet ve itiraz edin, hadi edin.

kim ne yapmış

Halka açık mesire alanlarında, ki kimisinin etrafında yerleşim oluyor, kiminde olmuyor. Fora açık olunca içip içip işe yende oluyor, esrarlı sigara ve haplananda.

Emniyet oralara 7/24 Polis, Bekçi dikemez ki, Zabıta da 1 yere kadar. Aynı şekilde içkili kafelerde buna benzer durumda bu tip yerlerde.

Nasıl ki, Emirgan Korusu, Yıldız Parkı ve Gülhane Parkı gibi alanlar belli saatte kapanıyorsa akşam ve gündüz de denetime tabi ise, bu uygulama son 4-5 yılda Fatih içinde bile hem mahalle parkları hemde Millet Bahçelerinde bile uygulamaya geçti mecburlar (tabi burada alanlara kamerada ekleniyor).

Olması gereken bu, aile tipi olan mesire alanlarında da alkol da yasak oluyor maalesef, buna mecburlar. Sen ailenle otururken veya evinin bulunduğu bir alanın orada içen 1 tip gelip malafatı çıkarıp senin önünde işemeye kalkıyor.

Çok özgürlüğü ve zıkkımlanmasını seven de gitsin kendine kimseyi rahatsız etmeyerek arazi bulsun veya evinde etrafını rahatsız etmeden zıkkımlansın.

Aylardir operasyonlar devam ediyor

Buna ragmen evinde bu tarz pislikleri tutanlar var sira kendilerine gelecek bilmelerine ragmen

Genclere ders olsun

Kullanan insanlarin zeka olarak ne kadar gerilediklerini görsün gencler

Aylardir operasyonlar devam ediyor

Buna ragmen evinde bu tarz pislikleri tutanlar var sira kendilerine gelecek bilmelerine ragmen

Genclere ders olsun

Kullanan insanlarin zeka olarak ne kadar gerilediklerini görsün gencler
Bu kullananlar tutuklanıyor ama ne hikmetse biri adli kontrollü serbest kalıp okullara bile gidiyor. Sevdiğimin düzeni.

Hic takip ettigim bir dunya degil yerli unluler, falzasiyla konforlular bana gore, maddi dertleri olmuyor yani...

Ama su haberler silsilesinde 1 tane tedarikci ya da organize bir duzenek cokertildi mi? Olmamissa ne anladim ben sorusturmadan

Buradan tepe yöneticilerine ulaşacak bir bağ kurulacaksa okey de olmayacaksa boşa çekilen kürek gibi duruyor.
50 tane ünlümsü eğlence için kullandı diye bu çark dönmüyor. Sıkıntı sokağa yayılması ve bunların ortak noktası da aynı ağın parçaları olması.

Geri
Üst Alt