- 31 Aralık 2015
- 14.775
- 9.658
- 1.588
Eski karısı mı alıştırdı yoksa bu mu karıya alıştırdı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli ateşe benzin döküyorsun. Ateşle çok fazla oynuyorsun. Tehlikeli işler yapıyorsun, sonra gün gelir o ateş sana da sıçrar demedi deme.
Eski karısı mı alıştırdı yoksa bu mu karıya alıştırdı ?
Sürekli ateşe benzin döküyorsun. Ateşle çok fazla oynuyorsun. Tehlikeli işler yapıyorsun, sonra gün gelir o ateş sana da sıçrar demedi deme.
Testi pozitif çıkan ve salınan sadece Saran var başka bilmiyorum.Aliyorlar ifade alip serbest birakiyorlar milleti zaten icmekte suc değil. Gündemi güzel oyaliyor şu iş bulani tebrik etmek lazim.
Gorduk onuda, cocugun suratina kitlenip kafasina imza atiyor.Testi pozitif çıkan ve salınan sadece Saran var başka bilmiyorum.
1-2 isimi daha bıraktılar diye hatırlıyorum.Testi pozitif çıkan ve salınan sadece Saran var başka bilmiyorum.
Teyzesini de soruyor... sarisin olaniGorduk onuda, cocugun suratina kitlenip kafasina imza atiyor.
Hadi onu gec-espiri sempatik gorunme cabasida , su forma uzatan cocuga kitlenip kafaya imza inanilmaz komik yaTeyzesini de soruyor... sarisin olani![]()
Acunstein'e bir cisim yaklaşıyor.Acun’un kankasi esat yontunc hakkinda yakalama karari cikarilmis
Adamin eski esine kankasina kadar herkes bulasmis ama acun’un bu isle alakasi yok yani öyle mi
Bu şiddet eğilimi bu arada zevk alıyor bu durumdan.
Bu şiddet eğilimi bu arada zevk alıyor bu durumdan.
Kim diyor uyusturucu kullanmak suc degil diye?Aliyorlar ifade alip serbest birakiyorlar milleti zaten icmekte suc değil. Gündemi güzel oyaliyor şu iş bulani tebrik etmek lazim.
Kanunlara gore evet suc.