Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.656
- 29.103
- 2.993
arazi arama tarama faliyetleri sırasında 300 metre önümdeki arkadaşın mayına basıp ayağını kaybetmesi.korkunç bir manzaraydı!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o otomattan sırayı al 15-20dk bekle derken zaman nası su gibi aktı geçti dimi karsim. ulan ne günlerdi be.
digiturkumuz de vardı. Sıcak kahve veren makinamızda......................Çok enteresan bir yerdeydim musap. İhbar üstüne canlı bomba yakalamışlığımız ve tırda seks partisi yapan köylüleri basmışlığımız var.
Siz anadolu namuslu falan diye düşünmeyin. Ben neler gördüm neler.

Ölmediyse hala firavunu arıyordur
Yada görevini başarıyla tamamlamıştır bilmiyorum.İsimleri bende unuttumda çukurun adı İtalyan çukuru, hergün giriyorduk pentatlona , çok kırılan ayaklar kollar görmüştüm , pantolonla kalsın boşverBiraz utanç verici bir anı ama, askerliğin son zamanları herhalde 2-3 ay var. Bir denetleme olacaktı, o zaman tabur komutanı bir başka arkadaşla, beraber beni seçmişti asteğmenler arasında denetleme için. Birde söz vermişti başarılı olursanız sizi bir ay erken bırakıcam diye.
Denetleme ilk günü nizamiye nöbetim vardı, ikinci gün ise normalde 24 saat nöbet tuttuğumuz için izinli oluyorduk.
Neyse ilk gün nöbetten ayrılıp girdim denetlemeye, atış, bomba atma birde 3000 techizatlı kosu vardı, sonra döndüm nizamiye nöbetine. Tabi yaz sıcağında terden berbat olmuştum ama neyse dedim yarın yatıcaz zaten bişey olmaz bugünlük idare edeyim.
Sabah oldu eve gidicem aradılar beni pentatlona da gireceksin diye. Bizde bakımcıyız yani, pentatlon parkuruna adım atmamışım ne acemilik, nede normal askerlikte. Birde normalde ben izinli olduğum için girmemem gerekiyor ama yine beni soktular.
Neyse millet gelmeden gittim pentatlon parkuruna, bakıyorum hangisini geçerim geçemem diye. Bir tane böyle çubuk gibi birşey var ismini hatırlamıyorum, bir çubuktan diğerine atlıyorsun, sonra diğerine falan. Lan ben bunu yapabilir miyim acaba dedim bir deneyeyim rezil olmayalım. İlkinden diğerine atlarken cartt diye pantolunumun arası yırtılmıştı, ama baya bir karış falan. Birşey yapacak vakitte yoktu yaz sıcağında çektim parkayı hiçbir işe yaramayacağını bilerek. Ve o şekilde girmek zorunda kaldım parkura. Tabi parkurun ilk kısmı ip bir merdiven var ona tırmanıyorsun herkes arkada, sonra bir barın üstünden dönüp aynı merdivenle iniyorsun. O kısım olmasa belki güzel olurdu ama orada çok fena frikik verdiğimi bile bile tırmanmak durumunda kalmıştım. Sonra parkurun ortalarında bir çukur var ondan da çıkamadım, saolsun biri el atmıştı devam ettik öyle.
Reis bir komutanlar ordusuna frikik vermenin acısı ayak kırılmasından beterİsimleri bende unuttumda çukurun adı İtalyan çukuru, hergün giriyorduk pentatlona , çok kırılan ayaklar kollar görmüştüm , pantolonla kalsın boşver![]()