Uruguay Milli Takım Kadrosu Açıklandı: Muslera ve Torreira Yok

torreira'nın kefil olduğu adam kadroda, kendi yok. hırs yapıp tüm düşmanlarının içinden geçmeli bu saatten sonra. tek yar devrim.

Kimler gitmemiş oldu şimdi

Muslera
Boey
Angelino
Ndombele
Torreira
Oliveira
Zaha
Tete
Mertens
İcardi

Günay
Jankat
Demirbay
Eyüp

Gidenler

Kaan
Abdulkerim
Sanchez
Ziyech (?)
Kerem
Barış
Bakambu

Yalnız milli takımda şu veya bu şekilde oynamayan ama milli takım seçilme kriterlerine sahip topçulara malik olmak büyük avantaj icardi torreira muslera ve boey top performans veren topçularımız yüzde yüzlerini bizim takıma veriyor. Umarım davinson sanchez angelino zaha tete falan da hiç milli takıma çağrılmaz.

Ziyadesiyle bu topçular kendilerini kanıtlamış topçular ihtiyaçları yok

Gitmemesi iyi diyoruz da adamların hayali milli takımın bir parcasi olmak bize geldiğinden beri formu üst düzey yarın öbür gün Trdeyim beni almıyorlar diye sıkıntı etmesin benim korkum bu

CL’de biraz daha ilerleyelim ses getirelim o zaman görürüz bu hırboları

Futbolcularımızın milli takımı istediklerini biliyorum ama bazı futbolcularımızın takımda kalması daha iyi

Gitmesinler zaten, Torreira'nın ekstra dinlenmeye ihtiyacı var 3-4 gün Devrim ile gezsinler biraz enerji toplasın, Muslera'da ağrılarından iğneyle oynuyordu o da biraz dinlensin.

Gitmemesi iyi diyoruz da adamların hayali milli takımın bir parcasi olmak bize geldiğinden beri formu üst düzey yarın öbür gün Trdeyim beni almıyorlar diye sıkıntı etmesin benim korkum bu
futbolcuların çoğu yoğun tempo nedeniyle milli takıma gönüllü gitmiyordu bence. torreira şuan sadece dinlenmek te isteyebilir. iyi oldu. bunu sıkıntı etse kümeye oynadığımız bir sezondan sonra bize gelmezdi.

Güzel haber. Bakambu Kazım Yunus Berkan gibi maç eksiği olan oyuncularımız dışında kimse oynamasın bizden

Geri
Üst Alt