US Salernitana Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Bence mantikli kadro, Okan hoca disli rakibe karsi soru isaretli oyunculari görmek istiyor nesteri vurmak icin yani son sanslari gibi görmek lazim.

Metehan gibi oyunculari da test etmek istiyor.
Dubois ve haris I de takima alistirmak anlaminda bi mac .

Geçen açıklama yapıyosun gomis 3.alternatifimiz diye,yani git diyosun bi nevi bu maçtada yedek oturtuyosun doğrusunu yapıp

Taylanı geçen 2 dk oyuna alıp bi nevi onada git demiş oluyosun doğrusunu yapıp ama şu maçta oynatıp belkide gidecek adama kalsammıyı düşündürtüyosun

Köprüden önce son çıkış...

Ne gözlemi yahu küme düşürüyolardı bizi geçen sene

Şunlara hala bi bakalım diyen adamda td md olamaz

Valla renktaş görüyorsun ,okan hoca hala gözlem peşinde olmasaydı ,senin benim gibi çoğu gs taraftarının bi sezondur gördüğü sos oyuncuları değil kampa götürme,yönetime imza atarım ama şu şu şu oyuncuları kadro dışı bırakın derdi.kampa götürdüğüne göre hala taylan ömer gibi oyunculara terim babalığı hissiyatıyla yaklaşıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla renktaş görüyorsun ,okan hoca hala gözlem peşinde olmasaydı ,senin benim gibi çoğu gs taraftarının bi sezondur gördüğü sos oyunculara değil kampa götürme,yönetime imza atarım ama şu şu şu oyuncuları kadro dışı bırakın derdi.kampa götürdüğüne göre hala taylan ömer gibi oyunculara terim babalığı hissiyatıyla yaklaşıyor.

Bunu yapmadığı veya yapamadığı için bu rezil takım kendisinin istifasına sebep olacak görmeye devam etsin bunları

Hamzaoğluda sabriyi umutu bilali görüyodu okan gibi

Kalacakların gideceklerin belli olacağı maç demekki. Son maça tam kadro çıkarız

sergio + akbaba nerdeler ya

Okan hoca, Terim gibi eksik bölgelere bilinçli kazmaları koymuş gibi duruyor.

Yönetime mesaj veriyor “Birilerini almazsanız bu kazmalar oynayacak” diye…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz topcuların daha iyi takım karşısında neyapacagina bakalım diyoruz. Hocamız yedeğe bile almıyor. Bu ne sacmaliktir bu ne bokemdir

Sözleşmeli oyuncu göndermeyi bazıları fm de ki gibi sanıyor sanırım 😄

Hoca gidecekleri son kez görmek istemiş şeklinde yorumladım.

Arkadaşlar hazırlık dönemi tabi ki herkesi görmek isteyecek adam.

Az sükunet ya.

HAZIRLIK MAÇI olduğunu unutmayalım beyler.

Bi SAKİN…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu yapmadığı veya yapamadığı için bu rezil takım kendisinin istifasına sebep olacak görmeye devam etsin bunları

Hamzaoğluda sabriyi umutu bilali görüyodu okan gibi

Valla kendisi bilir,böyle bişey olursa kafasını duvarlara vurur.gs hocası olmak her zaman nasip olmuyor.ben gs yi ve kendi kariyerimide önemsiyorsam iki konudada buna engel olacak insanın gözünün yaşına bakmam.oyuncu gelecek alacak milyonları çaba yok bişey yok ,benim ayağımı kaydıracak bende buna göz yumacam.saçmalıktır

Geri
Üst Alt