Usame Bin Ladin Öldü !

Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !

Bin Ladin'in öldürülmesi - Merkel: Rahatladım

Almanya Başbakanı Angela Merkel, El Kaide terör örgütü lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesinin ardından ABD Başkanı Barack Obama'yı aradı. Merkel, bu haberin kendisini rahatlattığını söyledi.Alman hükümetinden yapılan açıklamaya göre Merkel, uluslararası terörizmin henüz mağlup edilemediğine de dikkat çekti. Hükümetten yapılan açıklamada, "Usame bin Ladin, binlerce masum insanın ölümünden sorumludur. Barış kuvvetleri dün akşam başardı. Fakat uluslararası terörizm mağlup edilmiş değil. Hepimiz teyakkuzda olmaya devam etmeliyiz." ifadelerine yer verildi.

CİHAN

Ürkmedim dersem yalan olur :D

Bu gece uyuyamazsan benim sucum degildir. :asd:

Resim fotoşop bu kesin ayrıca ceseti denize attık lafınada ancak iqsu 20 ile 30 seviyesinde dolanan amerikan halkı inanır.Sonra da sokağa çıkıp yuv es eyy diye bağırır :asd:

Orasi sacma ya. :asd: :D

Şimdi ABD insanları öldürüyor diye, Ladinci mi olalım? Yaptıklarını tasvip mi edelim? Konuyu anlamadan muhalif olmayalım. :)

estafirullah hoca muhaliflik değil ama kendi şahsi fikrim ladinin suçlu olarak görmüyorum..ABD orada durdukça..

Şimdi ABD insanları öldürüyor diye, Ladinci mi olalım? Yaptıklarını tasvip mi edelim? Konuyu anlamadan muhalif olmayalım. :)

Ladin yandaşı olunmuyor ki...Milyonlarca insan öldürdü diosun...Bizde milyonlarca insanı öldüren ABD dioruz..Ladin'in yaptıklarının da dinime ve insanlığıma sığmadığını da belirteyim ama bence ondan daha büyük problemlerimiz var dünyada..Daha vahşileri daha vicdansızları var..Üstelik onlar dağda mağarada değil deri koltuklarda saraylardalar..

Aşırı dincilere ait internet sitelerinde "Esad El Cihad2" adıyla Bin Ladin için uzun bir methiyeyle birlikte açıklamalar yapan şahsın, "İslam'ın Şeyhinin öldürülmesinin öcünün alınacağı" sözünü vererek, cihadın sona erdiğini düşünen herkesin "biraz beklemesi" gerektiğini söylediği aktarıldı.

Bu açıklamayla birlikte, Bin Ladin'in ölümünün cihatçılar tarafından ilk kez kabul edildiğine dikkat çekiliyor.

KEndi yandaşları intikam yemini ediyorlarmış..Öldü galiba..

Ladin yandaşı olunmuyor ki...Milyonlarca insan öldürdü diosun...Bizde milyonlarca insanı öldüren ABD dioruz..

Peki benim söylediğim şey ile alakası ne? Ben diyorum yukarıdaki kuş, sen diyorum karşı kaldırım. :)

Aşırı dincilere ait internet sitelerinde "Esad El Cihad2" adıyla Bin Ladin için uzun bir methiyeyle birlikte açıklamalar yapan şahsın, "İslam'ın Şeyhinin öldürülmesinin öcünün alınacağı" sözünü vererek, cihadın sona erdiğini düşünen herkesin "biraz beklemesi" gerektiğini söylediği aktarıldı.

Bu açıklamayla birlikte, Bin Ladin'in ölümünün cihatçılar tarafından ilk kez kabul edildiğine dikkat çekiliyor.

KEndi yandaşları intikam yemini ediyorlarmış..Öldü galiba..

evet ilgili haberi okumak isteyenler El Kaide'den intikam yemini

Milyonlarca insan öldüren tek bir yapı biliorum ben oda ABD...

Yaw arkadaş ABD nin masum insanları öldürmesiyle ne alakası var bunun. Kim kötülük yaptıysa çeksin cezasını ister ABD ister başkası. Usame de çeksin aynı şekilde. Cehennemde yansın. Tekrar et.

Peki benim söylediğim şey ile alakası ne? Ben diyorum yukarıdaki kuş, sen diyorum karşı kaldırım. :)

Ya kardeşim hangi terörist milyonlarca insan öldürmüş..Sen diosun ki Ladin milyonlarca insanı öldürdü...Nerenden uyduruosun bunu? Olay manalar fikirler üzerinde değil sadece ''milyonlar'' kelimesinde..:) Binler desen tamam da milyonları naaptın aga??

3'ün 5'in lafını yapmayın bence Emrah.

Yaw arkadaş ABD nin masum insanları öldürmesiyle ne alakası var bunun. Kim kötülük yaptıysa çeksin cezasını ister ABD ister başkası. Usame de çeksin aynı şekilde. Cehennemde yansın. Tekrar et.

O suçlu bu değil diil ki olay...Milyonlarca insanı öldüren ABD binlerce insanı öldüren Usame...Sayılarda anlaşamıoruz ...

Ladin ve ladinin yandaşları hepsi birer amerikan ajanıdır.Müslümanlığı batıda kötü göstermek için kurulan bir örgüttür.Ladin denilen adamın Müslümanlıkla yakından uzaktan alakası yoktur.Görevini layıkıyla yapıp emekliliğine ayrılmıştır.Bu herifi müslümanların temsilcisi olarak gören şerefsizlerinde Allah belasını versin diyorum.

Bu kadarda komplo olmaz ki ama yhaaa diyecek arkadaşlar için şimdiden söylüyorum.Irak'a Afganistan'a girmek için kendi vatandaşlarını vuran bir ülkeden bahsediyoruz.

Ladin ve ladinin yandaşları hepsi birer amerikan ajanıdır.Müslümanlığı batıda kötü göstermek için kurulan bir örgüttür.Ladin denilen adamın Müslümanlıkla yakından uzaktan alakası yoktur.Görevini layıkıyla yapıp emekliliğine ayrılmıştır.Bu herifi müslümanların temsilcisi olarak gören şerefsizlerinde Allah belasını versin diyorum.

Bu kadarda komplo olmaz ki ama yhaaa diyecek arkadaşlar için şimdiden söylüyorum.Irak'a Afganistan'a girmek için kendi vatandaşlarını vuran bir ülkeden bahsediyoruz.

Sen ciddi ciddi inanıyorsun yani diyorsun ki ABD kendi topraklarında kendi kendine terorist saldırı düzenledi iki tane kulesini yıktı, ekonomisini darmadağın etti.

"Bu kadarda komlo olmaz ki ama yhaa" bile fazla bu dediğine gülüp geçilir maksimum.

Sen ciddi ciddi inanıyorsun yani diyorsun ki ABD kendi topraklarında kendi kendine terorist saldırı düzenledi iki tane kulesini yıktı, ekonomisini darmadağın etti.

"Bu kadarda komlo olmaz ki ama yhaa" bile fazla bu dediğine gülüp geçilir maksimum.
Ben demiyorum,bu konuda yapılmış birbiryle tutarlı,mantıklı 100 lerce belgesel var.Aç birini izle.

Bu konu hakkında Fahrenheit 9/11 i izlersen fikirlerin değişebilir..

Geri
Üst Alt