Uslu'dan Ataman'a Küfür!

cezam daha yeni bitti o yüzden küfür etmiyecem bu karaktersiz adi mahmuta.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Yok artık!!!!! Bu olay yaşanmış mı cidden? Bu adamlar iyice zıvanadan çıktılar artık. Bu kadar seviyesiz bir kulüp daha görmedim.

Fazıl Say'dan alıntı yapayım; Bu ülkedeki fenerbahçe yavşaklığından utanıyorum....

Benim takıldığım nokta küfür ederken "pantalonunu indirip.." gibi bir detayı söylemek nereden aklına gelmiş. İndirmeden ve indirerek gibi opsiyonlar mı mevcut? Bunu küfür ederken niye kullanıyor. Bu nasıl bir spesifik ve detay vermedir.

Ergin Ataman: beni bundan daha fazla da üzen Mahmut Uslu'nun yanında çok saydığım Ülker ailesinden Ahmet Özokur vardı.

türk sporundan temizlendiği zaman bu ahlaksızlar, herşey yoluna girmeye başlayacak, insanları birbirine düşman etti bu tarz sorumsuz yöneticiler

Bu herif "insan" yerine koyuluyorsa, insanlıktan reddimi talep ediyorum !

Bu şahıs gibi adamlar yüzünden bizim gibi adamlar bile bir gün futbol teröründen mağdur veya terörist olarak nasibini alacak.

Nefret ediyorum böyle tek taraflı, her şeyi kendi çıkarına göre yorumlayan yapışkan ve kültür yoksunu yönetici profilinden.

Koç basın toplantısında sansürlü konuşsa iyi olurdu.Adamın sinirleri allak bullak olmuş.

Bizim ülkede herkes kendi çıkarını düşündüğü sürece hiçbir alanda bir yere gelemeyiz.

Koç basın toplantısında sansürlü konuşsa iyi olurdu.Adamın sinirleri allak bullak olmuş.

Niye FB'li medya şaklabanlarına malzeme versin diye mi sansürlü konuşsaydı?

Yarın Faik Çet'den, Rıdvan'nına herkes severim demiştir canım fln diye gündemi değiştirmeye çalışacaklardı.

İyi yapmış net söyleyip.

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun öldükleri günler hayatımın en güzel günleri olacaktır.Geberin de kurtulalım adi pislikler hocamıza yaptıklarına bak.

Adalet işlemiyor yine her zamanki gibi. Galatasaray taraftarının sinirlendiğinde nasıl patladığını herkes biliyor. Yeni bir 33. hafta istemiyorlarsa kaşınmasınlar daha fazla.

Bakın kolay kolay insanların ölmesini istemem, ama bu lavuk ölse bi gram üzülmem

Geri
Üst Alt