Uslu'dan Ataman'a Küfür!

Ataman basın toplantısında hiç FB lafı etmemiş. Sanki Ülkersporla oynamışız gibi....Bu da canlarını sıkmıştır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TZZqXJYomyI[/media]

videonun altındaki yorumu yapanın hangi ana baba tarafından yetiştirildiğini ve hangi okullarda okuduğunu hangi öğretmenlerce okutulduğunu çok merak ediyorum. sadece o değil bir çok fenerli için geçerli.

fft104mm2974831.jpg

BqFSXYLCMAACBIh.jpg:large

Bench'in arkasındaki korumayı kaldırmıs,üstüne bir de holiganları özel olarak oturtmus.Bir camia bu kadar pislik olabilir.

Ne yani bunlar ceza almayacak mı yönetim uyuyacak mı?

Küfürden sahamız 2 maç kapandı bunlar ceza almazsa yazıklar olsun mücadele etmeyelim bu ligde adamlar terör estirmis salonda.

Ben bu......yı havaalanı apron serviste gördüm şoföre sallıyordu o zamamn yöneticşi değildi ara vermişti ama o an bile ulan şuna dalsammı diye düşünmedim değil

C5303 cihazımdan gönderildi

düşünmekle hata etmişsin kardeşim direk dalacaksın MAKAS alacaksın... o . çocuvundan

Bu ne diyo ya... Oldu olacak " kusura bakmayın suç bizim " falan de de olsun bitsin.

Sedat Dogan @SedatDogan_ · 15 sa.

Bu arada tüm FB yöneticiler ve çalışanlar baskı altında iyi niyetli bir çok dostumuzun yapacakları bir şey yoktu. Kendilerine teşekkürler

Şu an bu mamut ve bir çok fenerli için hislerim:

BqFc0M9IEAAcYBL.jpg

Bu ne diyo ya... Oldu olacak " kusura bakmayın suç bizim " falan de de olsun bitsin.

Sedat Dogan @SedatDogan_ · 15 sa.

Bu arada tüm FB yöneticiler ve çalışanlar baskı altında iyi niyetli bir çok dostumuzun yapacakları bir şey yoktu. Kendilerine teşekkürler

Yönetici tabii ki böyle konuşur. Sedat Doğan'da en az bizim kadar nefret ediyordur bu zatları ama onların seviyesine inmiyor.

Şikecilerin etekleri tutuşmuş. Saha kapanacak diye...

Bu arada eskilerden ;

BqRmTbwIYAA0ddw.jpg

Geri
Üst Alt