Usta Scout Adnan Bilgi

Sevmedim bu konuyu kavga çok saygılı geçiyor. Böyle ağız burun girilmesi lazım hadi öptüm ekşin olunca etiketleyin :)

@Kerim ZENGİN adli arkadasim senin iddian benim scoutluk yapmis olmamam ve sallamam dogru anlamissam

Peki bu olayi cok basit sekilde cozebiliriz beni zahmete sokucaksin biraz ama canin sagolsun

Simdi sana 4 5 yil oncesinin banka dekontlarini bulamayacagima gore bilgisayar destekli futbolcu analiz sertifikami ve bunun haricindeki 3 sertifikami daha resmini cekip sahsimi ifsa etmeden paylasicam

Bunu hayatta yapmazdim fakat insanlara camur at izi kalsin ve bizden olmayani tukaka yapalim herseyin en iyisini biz yapariz biz anlariz biz bisey basaramadik kimsede basaramamis mantiginin yanlisligini kavratmak adina :))

1200 euro verip aldığın mı? Senin örneklerinden ve önerilerinden bilgi seviyeni gördüm, tırt bir kimliği paylaşıp bilgilerini ifşa etmene gerek yok ki kimbilir kimin bilgileridir onlar da.

Bunun icin tabiki sartim var elime bu firsat gecmisken

Tatil donusu en fazla 1 aylik sure icinde ben bu konuya sertifikalari paylasacagim sen ise

Hic kivirmayip ben boyle demek istemedim sunu demek istedim demeyip yok scout degilsin demedim olabilir tavrini elestirdim falan ayaklarina yatmadan

Benden sahsimdan tum forumdan baslik acarak ozur dileyecek ve bu uyeligini bu forumdan sileceksin onursal uyeliginin hakkini verip sayet bu sartimi kabul etmezsen konuyu uzatmaya ve beni ugrastirmana gerek kalmayip gulerek seni ve yazdiklarini ciddiye almadigimi belirtip forumdakilerin vicdanina birakiyorum :))

1 sene oynamayan adamı yılın oyuncusu diye önermişsin scout falan diyo hala

Birincisi sen benim ilk yazdığımı oku ya da git çalış Türkçe'yi öğren ondan sonra gel karşıma. Orada 1200 euro verip oyuncu isimlerini aldığına dair ifade var, kısacası adını sanını duymayıp izlemediğin, oradan isimlerini alıp önerdiğine dair ifade var.

İkincisi yazdıklarım yorum değil olanı anlatmaktı kısacası senin nasıl biri olduğunu gözümde değiştirebilme ihtimalin yok. Neymiş kimlik varmış da zartmış da zurtmuş da. Bununla bir şeyi ispat edemezsin ki 1 ay falan dediğine göre yine sallıyor olabilirsin. Ben okuduğuma, gördüğüme inanırım, senin hakkında fikir almamı sağlayacak olan da yazdıklarındı ki aldım da.

Üçüncüsü de yerinde olsam benim hala yazacak yüzüm olmazdı, senin gibi böyle milleti kandırmaya çalışacak adam olsam burada işim olmaz zaten.

Ha bir de forumdan gitme ihtimalim falan yok, rahatsız oluyorsan rahatsız olmaya daha çok devam edeceksin merak etme :)

Cevap: Hugo Colace

işte bende senin gibi sitelerden takip etsem oynamadığı için emekli olmuş derim ... sense tanımıyosun bile öyle ki oynamadığını araştırıp yeni bulup önüme sürüyosun bilgi sahibi olsan zaten zamanında çoktan beni alt etme çabasına girerdin hem bana sorsan söylerdim niye utandın ki... bir de ben korkmadan yazıyorum ama sen işi biliyosun mesaljlarından toplamak zor ama seni herkes tanıyor:D

Şu mesajı yazmış adamsın la sen hala neyi savunabiliyorsun.

Benim

1200 euro verip aldığın mı? Senin örneklerinden ve önerilerinden bilgi seviyeni gördüm, tırt bir kimliği paylaşıp bilgilerini ifşa etmene gerek yok.

Benim icin konu kapanmistir insanlarin egitimlerine ve emeklerine saygi duyulmali umarim gereken mesaj yerine ulasmistir

Sevgimizi ve saygimizi kaybetmeyelim bu bolume gereginden fazla vakit ayirdim belki biraz da gaza geldim ama hepinizin gozlerinden opuyorum konuyu admin arkadaslar veya her kim yetkiliyse kapatabilir lutfen kimseyle tartismaya girmek istemiyorum artik

Futbolcu scout raporu nasıl bir şeye benziyor?

Varmı bir elinizde bir rapor eski günlerinizden acaba @ Adnan Bilgi

@Kerim ZENGİN Ciddi söylüyorum Adnan Bilgi kanırtmış

Hakkaten kanırtmış

Ya sen naabıyonsun yaw

4 sene önceki mevzuyu açıyorsun bu bir

İkincisi adam 1200 euro vermiş ve sertifika almış işte ne dicek scout değil miyim dicek

Ayrıca öyle ya da değil sana ne

Allah'ım yarabbim hiç yakışıyo mu sana bu mevzu şimdi

@Adnan Bilgi aferin birader on numara koymuşsun lafları ince ince

Helal olsun

O değil de Sneıjder mi Alex mi mevzuunda şu anda 2 Alex oyu var ya

Bir tanesini ben attım

İnsan isterse yalancı bile olabilir , sanal alemde ''bence'' kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yoktur . Ha iş ciddiye biner hesap sorulur amenna . Ama biri bişeyler yazdı diye onun hayatına karışmanın doğru olduğunu düşünmüyorum , ''kendi adıma'' tasvipde etmiyorum.

Saygılar.

Kanırtan yada kanırtılan yok. Okuduğunu anlayamayanlar arkadaş.

Anlayamazsın Behlül bey. Anlasaydın ağlardın. (Necip Fazıl)

Forumun yöneticelerinden birisi olan Kerim Zengin sahtekar olduğunu iddia ettiği birisini ifşa ediyor. Bunu da öyle sallyarak yapmamış kanıt sayılabilecek postlar sunmuş.

Adnan Bilgi ise savunma amaçlı hikayeler yazmış. Hikayeler diyorum çünkü şuan somut bir veri yok ona inanmamız için.

Forumda bazı arkadaşlar konuyu gereksiz bulmuş olabilir. Bende böyle bir konu açmaya zahmet etmezdim. Ama bunu forum yöneticisinin görevi olarak görüyorum. Saf arkadaşımız baya çok.

Geri
Üst Alt