Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.578
- 6.725
- 2.323
Sevmedim bu konuyu kavga çok saygılı geçiyor. Böyle ağız burun girilmesi lazım hadi öptüm ekşin olunca etiketleyin 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Kerim ZENGİN adli arkadasim senin iddian benim scoutluk yapmis olmamam ve sallamam dogru anlamissam
Peki bu olayi cok basit sekilde cozebiliriz beni zahmete sokucaksin biraz ama canin sagolsun
Simdi sana 4 5 yil oncesinin banka dekontlarini bulamayacagima gore bilgisayar destekli futbolcu analiz sertifikami ve bunun haricindeki 3 sertifikami daha resmini cekip sahsimi ifsa etmeden paylasicam
Bunu hayatta yapmazdim fakat insanlara camur at izi kalsin ve bizden olmayani tukaka yapalim herseyin en iyisini biz yapariz biz anlariz biz bisey basaramadik kimsede basaramamis mantiginin yanlisligini kavratmak adina)
Cevap: Hugo Colace
işte bende senin gibi sitelerden takip etsem oynamadığı için emekli olmuş derim ... sense tanımıyosun bile öyle ki oynamadığını araştırıp yeni bulup önüme sürüyosun bilgi sahibi olsan zaten zamanında çoktan beni alt etme çabasına girerdin hem bana sorsan söylerdim niye utandın ki... bir de ben korkmadan yazıyorum ama sen işi biliyosun mesaljlarından toplamak zor ama seni herkes tanıyor![]()
1200 euro verip aldığın mı? Senin örneklerinden ve önerilerinden bilgi seviyeni gördüm, tırt bir kimliği paylaşıp bilgilerini ifşa etmene gerek yok.
Sana cevabı farklı yollardan verdim Kıprıslı AF.
Ya bırak
Adam kanırtmış işte kabul et
Sen git 4 sene önce önerdiği adamlara bak, ona göre giydirmeye çalış
Hayret arkadaş ya
O değilde pek vefasız çıktın.
Kızdım çünkü sana. Kızınca, özellikle sevdiklerime karşı acımasız olduğum söylenir kardom
Ne kızması lan
Bu başlığı açtığın için kızdım
Takılmama muhabbetini diyorsan takılıyorum olum işte arada
Naabayım
İdare ediyorum sen de beni idare et