- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.467
- 5.093
Evet arkadaşlar başlık ufak bir kamuoyu bilgilendirmesi tadında olacak zira forumun belirli başlıklarında scout olduğunu ya da işte her neyse bu işten para kazandığını iddia eden bir arkadaşımız var bildiğiniz gibi. Zira nasıl bir ego ise seçtiği fake soyadı bile ego gösterisi. Şimdi forumda genç arkadaşlarımız var, Adnan Bey'in tecrübelerinden istifade etmek isteyebilir falan, onlara biraz bakış açısı kazandırmak istedim.
Paylaşımlar geçmişten olacak genelde.
Dün Bale konusunda özellikle bel bölgesinde çok kas kütlesi yüksek olduğunda oyuncuların çevikliğine zarar verebildiğine dair bir şey paylaşmıştım, zira Lampard ve Gerrard ile ilgili bu konuda eleştiri çok gelmişti zamanında. Buna yönelik İngiliz medyasından kaynak falan da bulabilirim belki de neyse. Devamında A.B. kod adlı şahıs "kas değil de yağ olunca mı bel dönüyor yeaa" şeklinde bir yorum yaptı, lafı oturma organından anlamak ifadesi böyle durumlar için söylenmiş olmalı. Neyse işte baktım bu adam hala bir halt bildiğini iddia falan ediyor ben de tanımayanları bilgilendireyim dedim. Eski kaynaklara ulaşmamı sağlayan @Talha Küllü 'ye teşekkürler.
2010 yılında Scout forumunda muhabbet geçiyordu da süreç şöyle işlemişti :
Adnan Bilgi isimli scoutluktan para kazanan arkadaşımız öneri yapıyor :
Şimdi o dönem özellikle forumda bu tip lafta bir şey bildiğini idda edenlere çabuk inanan bir güruh vardı. Abi sen aslansın sen kaplansın muhabbeti olurdu ama işte Hayri'ye denk geldi maalesef Adnan.
36 ve 40 yaşındaki emektarlar burada kilit nokta zira diğer en iyi oyuncular diye gösterdiği adamlar o yıl maç oynamamıştı herhalde. Tabii muhabbet yarıda kalmadı devam etti :
Şimdi gençler Shaqiri ismini şapkadan çıkarmış gibi yazıyor arkadaş da tek artısı konusunu açmış olması zira ben ve hatırladığım bir kaç arkadaş Shaqiri'nin büyük potansiyel olduğunu yazmıştı hatta o dönem ScoutGS bir konu bile hazırlamıştı bu konu ile ilgili. Zira o dönem Dünya Kupası kadrosuna alınmıştı zaten, büyük bir olay değildi o adamın adını bilmek. Neyse inanılmaz araştırmalara da geleceğiz.
Gelelim diğer cevaba :
Owen Garvan Adnan konu açtıktan sonra hızla yükseldi, devamında 50 milyon euroya Real'e transfer oldu ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırdı. Neyse bunla dalga geçmeyelim zira her önerilen futbolcu tutacak diye bir şey yok da. Gary Speed ile Lee Carsley ney lan? Gary Speed koltuk değnekleriyle geziyordu o sıralarda zira top oynamak yerine.
Hayri tabi durumu kavrayıp ispatlarıyla Adnancığımı bir güzel dumur ediyor yılın en iyi oyuncuları hakkında. Bu arada rahmetliyi de analım.
Sıra sıçtık sıvayalım noktasına geldi :
Yılın oyuncuları dediği adamlar maç oynamayınca adam şu yorumu yapıyor. Lan aslında yorum doğru da ne alaka aga? Oynayanı daha kötü diye oynamayan adam yılın oyuncusu mu olur? Neyse konudan uzaklaşmayalım.
Arada Hayri yine bir şeyler karalıyor Adnan'cım gerginleşiyor. Arada bir de ben bu oyuncuların isimlerini almak için 1200 euro veriyorum demişti, yani adam parayla oyuncu ismi alıyor inanılmaz araştırmalar yapan zatlar veriyor bu isimleri. Lan böyleydi herhalde ya da 1200 euro daha boktan bir şey için mi harcanmıştı? @Adnan Bilgi
Aga sen ne demek istedin ya? O an da şu an düşündüğümü düşünüp yırtık kondomdan fırlar gibi fırlamışım ben de mevzuya :
Anlayan varsa beri gelsin, tipik sıçtım sıvayamıyorum yardım et mesajı yukarıdaki. Neyse devam edelim :
Hayri de muaf çıktı. Adam bildiğin maç oynamamış adamlara yılın en iyi oyuncularından dedi ve üstüne bizi mal yaptı lan dumur ettik diye.
Bunlar da gereksiz yorumların devamı.
Yukarıdaki de nakavt mesajıydı. Arada benle Serdar araya giriyoruz yine bize hakaret falan ediyor da gereksiz oralar. Kapanışı da şöyle yapıyoruz :
Şair burada ne demek istemiş yine belli değil. O değil de arada Leroy Fer'i falan da önermiş adam hani bilinse de önermiş lan, 1200 euro boşa gitmemiş.
Sonra bir şey oldu zaten biz bu adamı ihaç ettik, küfür falan etti mi etmedi mi tam hatırlamıyorum. Şimdilerde geri dönmüş zira tema, forum geçişlerinde falan oldu belliki de.
Bilgilendireyim dedim, arada bu tarz ben biliyorum, ediyorum, para kazandım tarzı mesajını okursanız ona göre davranın gençler. Konuşmalar da burada Hugo Colace mı neydi o başlık altında yazılanları okuyabilirsiniz. He o elemandan da bir bok olmamış bu arada.
Diğer Öneriler | Sayfa 10 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Paylaşımlar geçmişten olacak genelde.
Dün Bale konusunda özellikle bel bölgesinde çok kas kütlesi yüksek olduğunda oyuncuların çevikliğine zarar verebildiğine dair bir şey paylaşmıştım, zira Lampard ve Gerrard ile ilgili bu konuda eleştiri çok gelmişti zamanında. Buna yönelik İngiliz medyasından kaynak falan da bulabilirim belki de neyse. Devamında A.B. kod adlı şahıs "kas değil de yağ olunca mı bel dönüyor yeaa" şeklinde bir yorum yaptı, lafı oturma organından anlamak ifadesi böyle durumlar için söylenmiş olmalı. Neyse işte baktım bu adam hala bir halt bildiğini iddia falan ediyor ben de tanımayanları bilgilendireyim dedim. Eski kaynaklara ulaşmamı sağlayan @Talha Küllü 'ye teşekkürler.
2010 yılında Scout forumunda muhabbet geçiyordu da süreç şöyle işlemişti :
Adnan Bilgi isimli scoutluktan para kazanan arkadaşımız öneri yapıyor :
Hugo Colace
![]()
HUGO COLACE
MEVKİİ: ORTA SAHA/DEFANSİF ORTASAHA
İSTATİSTİK:46 MAÇ ( 5 İ KULÜBEDEN ) 8 GOL 7 SARI KART
FREE TRANSFER sözleşmesi bitti.
Bu oyuncuyu taşımamın sebebi bonservis bedeli olmaması ; müthiş bir sezon geçirmesi ; hatta barnsley taraftarının bizim kewell a yaptığımız gibi kampanya başlatarak gitmesin diye yalvardığı bir futbolcu...
Çoğu kişi Coca Cola Championship te oynadığı için tanımıyor olabilir.. Geçen yıl takımının en iyi oyuncusu seçildi defansif ortasaha oyuncusu ve şut çekmeyi gol aramayı çok seviyor.8 golü var ve çok iyi bir rakam .Oynadığı ligde sezonun en iyi oyuncusu Nolan seçildi diğer oyuncular ise 36 ve 40 yaşında diğer emektar 2 oyuncuyla az sonra analizini açacağım geleceğin steven gerardı denilen Owen GARVAN dı. İngilterenin ikinci ligi olamasına rağmen bizimde musayı transferimiz düşünülürse ve EPL nin kalitesi göz önüne alındığında mevcut mali yapıda kaçırılmaması gereken bir oyuncu.Henüz imza atmış deil tatil tüm ısrarlara rağmen transferini tatil sonrasına bırakmış.İtalya altyapısının üstüne Arjantinin teknik yapısını eklemiş savaşçı güçlü ve istikrarlı bir oyuncu...Daha önce newells da oynadı daha sonra kiralık gittiği iki kulüpte yedeklikten kurtulamayıp kendini Barnsley de buluyor ve oynadıkçada kendini gösteriyor...
Videosunu koymak isterdim ama bulamadım .... peşinde EPL nin kümeye oynayan takımları var...İyi transfer olur düşünülürse...
Şimdi o dönem özellikle forumda bu tip lafta bir şey bildiğini idda edenlere çabuk inanan bir güruh vardı. Abi sen aslansın sen kaplansın muhabbeti olurdu ama işte Hayri'ye denk geldi maalesef Adnan.
Cevap: Hugo Colace
1. Owen Garvan ise yaramaz.
2. 36 ve 40 yasindaki adamlar kim?
3. Adamin oyun stiliyle ilgili hicbir bilgi yok.
36 ve 40 yaşındaki emektarlar burada kilit nokta zira diğer en iyi oyuncular diye gösterdiği adamlar o yıl maç oynamamıştı herhalde. Tabii muhabbet yarıda kalmadı devam etti :
Cevap: Xherdan Shaqiri
chelsea alıp hemen sol kanada koymaz bu adamı ... en az bir sene daha bekler ...milli takımda bir yer alsın bakalım der... arda da yıllardır izleniyor ama hemen izlemeye gelenler alıp götürmedi ...biz almazsak zaten almanyaya gidecek diğer basel yeteneklerinin olduğu gibi...Bu sene o kadar kanat oyuncusu patladı ki özellikle 4 3 3 taktiğinin yayılmasıyla shaqiri ye sıra gelene kadar şansımızı kullanabiliriz...Ayrıca büyük kulüpler hiç bir zaman belirli maç sayısını aşmamış genç oyuncu transfer etmez o güney amerikadan gelen genç oyuncuların hepsi 17 18 inde ülkelerinde sezon başı 30 üzeri maç oynayarak gelmiş oluyorlar...
Stochtan daha iyi diyorum çünkü ben bu bilgileri sana başka bir yerde bulamayacakken sunuyorum ve inanılmaz araştırmalarla önüne geliyor ... bu benim hem işim hem hobim ve ben galatasaray taraftarıyım ... El altından da olsa bildiklerimi ; galatasarayın en büyük taraftar forumu olan burada paylaşmak istiyorum...Lütfen biraz daha ince fikirlilik---yapılan bir şeye gereksiz dersek hoş olmaz...
Şimdi gençler Shaqiri ismini şapkadan çıkarmış gibi yazıyor arkadaş da tek artısı konusunu açmış olması zira ben ve hatırladığım bir kaç arkadaş Shaqiri'nin büyük potansiyel olduğunu yazmıştı hatta o dönem ScoutGS bir konu bile hazırlamıştı bu konu ile ilgili. Zira o dönem Dünya Kupası kadrosuna alınmıştı zaten, büyük bir olay değildi o adamın adını bilmek. Neyse inanılmaz araştırmalara da geleceğiz.
Gelelim diğer cevaba :
2-gary speed (sheffield) ve lee carsley (birmingham )
3- oyun sitili mascheranonun daha ağırı ve daha yeteneksizi fakat daha iyi şut çekip ofansta daha iyi işler yapanı neden orda dersen uzun hikaye ama messili tevezli ve mascheranolu genç milli takımın kaptanlığını yapmış u 21 de ben o günlerini bilmiyorum çünkü son sezondan önceki 2 sezonu maalesef hocası yedek kulübesinden yılda 5 kez çıkarmış son 2 sezon ise 75 küsür maçta oynadı.
1- senin fikrin
Owen Garvan Adnan konu açtıktan sonra hızla yükseldi, devamında 50 milyon euroya Real'e transfer oldu ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırdı. Neyse bunla dalga geçmeyelim zira her önerilen futbolcu tutacak diye bir şey yok da. Gary Speed ile Lee Carsley ney lan? Gary Speed koltuk değnekleriyle geziyordu o sıralarda zira top oynamak yerine.
Hayri tabi durumu kavrayıp ispatlarıyla Adnancığımı bir güzel dumur ediyor yılın en iyi oyuncuları hakkında. Bu arada rahmetliyi de analım.
Bitirdin adamı Hayri. Zaten demiştim bu adamın bu kadar ligi takip etmesi imkansız diye. Maç saatleri falan çakışır, bir şekilde takip edemezsin.Adam maşallah 3 kıtadan öneri yapıyor. İsrail ligini falan izliyor. İmkansızdı yani kısaca. Üye olduğu scouting sitesinden hazır önerileri koyuyor büyük ihtimalle.
Sıra sıçtık sıvayalım noktasına geldi :
yaa var ya burda milleti yiyonuz yok şöyle yok böyle diye ... şu oynamama meselesine gelince tugay bankta otursa bana sorsan kim diye sarp demem tugay derim olay bundan ibaret o adamlar heykeli dikilecek adamlardır... hadi senin dediğin olsun bitirdin lan beni helal sana
Yılın oyuncuları dediği adamlar maç oynamayınca adam şu yorumu yapıyor. Lan aslında yorum doğru da ne alaka aga? Oynayanı daha kötü diye oynamayan adam yılın oyuncusu mu olur? Neyse konudan uzaklaşmayalım.
Arada Hayri yine bir şeyler karalıyor Adnan'cım gerginleşiyor. Arada bir de ben bu oyuncuların isimlerini almak için 1200 euro veriyorum demişti, yani adam parayla oyuncu ismi alıyor inanılmaz araştırmalar yapan zatlar veriyor bu isimleri. Lan böyleydi herhalde ya da 1200 euro daha boktan bir şey için mi harcanmıştı? @Adnan Bilgi
işte bende senin gibi sitelerden takip etsem oynamadığı için emekli olmuş derim ... sense tanımıyosun bile öyle ki oynamadığını araştırıp yeni bulup önüme sürüyosun bilgi sahibi olsan zaten zamanında çoktan beni alt etme çabasına girerdin hem bana sorsan söylerdim niye utandın ki... bir de ben korkmadan yazıyorum ama sen işi biliyosun mesaljlarından toplamak zor ama seni herkes tanıyor![]()
Aga sen ne demek istedin ya? O an da şu an düşündüğümü düşünüp yırtık kondomdan fırlar gibi fırlamışım ben de mevzuya :
Şurada anlatılmak isteneni anlayanlar anlatabilirler mi![]()
sen muafsın demek ki kusrun var o yüzden yorma kendini...
Anlayan varsa beri gelsin, tipik sıçtım sıvayamıyorum yardım et mesajı yukarıdaki. Neyse devam edelim :
Emekli olmus demedim Championship'te 0 maca cikmis derim. Ayrica Carsley ve Speed'i tanirim rahat ol. 09/10 sezonunda tek maca cikmamis adamlari yilin oyuncusu yaptin hala bozuk Turkce'nle uste cikmaya calisiyorsun. Zaten ilk cumleden sonrasini anlamadim. Anlayan cikacagini da sanmiyorum![]()
Hayri de muaf çıktı. Adam bildiğin maç oynamamış adamlara yılın en iyi oyuncularından dedi ve üstüne bizi mal yaptı lan dumur ettik diye.
sana göre süt bana göre çikolata ...ben bu adamları tanırım sen daha iyisini biliyorsan senin iyin o olabilir... grellaya alan savunması yapıyor taktik zekası iyi diyodun az önce işte mesele durmaksa bu ikisinden ala duramaz grella kafanı yorma adamda 40 yıllık pozisyon bilgisi var...yani senin dmc literatürünü de aşacak kadar iyiler
Bunlar da gereksiz yorumların devamı.
Bana gore sut sana gore cikolata degil. Carsley 0 mac, Speed 0 mac. Bu kadar basit. Sen bu kadar anliyorsun iste futboldan. Bu sene ligde tek maca cikmamis adamlari yilin oyunculari yaptin. Daha ne tartisayim ki seninle?
Yukarıdaki de nakavt mesajıydı. Arada benle Serdar araya giriyoruz yine bize hakaret falan ediyor da gereksiz oralar. Kapanışı da şöyle yapıyoruz :
neyse bu kadar muhabbet yeter ben kaçarçok güzel bir akşamdı herkese teşekkürler --kimse kırılmamıştır umarım kırılan varsa da kusuruma bakmasın ...hayriyle de iyi atıştık hakkını helal et kardeş...şaka bir tarafa bu yorum farkıdır tabi hayri de bilgili bir arkadaş arada forumda trollük olur böyle
zaten tartıştıkça döküyor cevherleri
ben den de bu kadardı bundan sonra ayvalık tatilim de bitti ....yapılacak çok iş var... serhata değerini verin
hayriye dikkat edin
şaka tabii...
yazılar kalsa da olur kalmasa da silersiniz isterseniz...atılırım diye bekledim ama bana mesaj yollayan o kibar kişiyse admin banlanmamamı anlamak güç değil...kalın sağlıcakla ...
birde slogan söyleyeyim bari gitmeden : en iyi galatasaraylı gsc foruma bir kez olsun adımını atmış olandır..
Şair burada ne demek istemiş yine belli değil. O değil de arada Leroy Fer'i falan da önermiş adam hani bilinse de önermiş lan, 1200 euro boşa gitmemiş.
Sonra bir şey oldu zaten biz bu adamı ihaç ettik, küfür falan etti mi etmedi mi tam hatırlamıyorum. Şimdilerde geri dönmüş zira tema, forum geçişlerinde falan oldu belliki de.
Bilgilendireyim dedim, arada bu tarz ben biliyorum, ediyorum, para kazandım tarzı mesajını okursanız ona göre davranın gençler. Konuşmalar da burada Hugo Colace mı neydi o başlık altında yazılanları okuyabilirsiniz. He o elemandan da bir bok olmamış bu arada.
Diğer Öneriler | Sayfa 10 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu