Ütopya (TV8)

Isimleriyle beraber fotolarını koyun da tanıyalım yav.

53_9bf524948f369895c802050a51a60b25_230x270.jpg

Bu. ismi ne bilmiyorum.
Selin

Geçen hafta elendi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acun bitmeyen yarışma bulmuş herhalde. ne zaman görsem yeni bölüm yazıyor. birileri eleniyor, yerine birileri geliyor. izlemedim hiç, değişik bir yarışma

bu ütopyanin konsepti nasil birsey? hic izlemedim, kac kisi ile basladi ve neden hala bitmedi kac aydan beri oynadina bakilirsa? nasil yaarismaci eleniyor onun yerine baskasi geliyor, never ending story midir nedir bu yarisma?

bu ütopyanin konsepti nasil birsey? hic izlemedim, kac kisi ile basladi ve neden hala bitmedi kac aydan beri oynadina bakilirsa? nasil yaarismaci eleniyor onun yerine baskasi geliyor, never ending story midir nedir bu yarisma?

15 yarışmacının katıldığı yarışma programda, yarışmacılar sadece boş bir ahırın bulunduğu ıssız arazide inekleri, tavukları ile birlikte kendilerine mini bir toplum, yeni bir dünya yaratma ütopyasının peşinde koşacaklar.

Alinti.

Bi yerde bu yarismanin 8 ay baska bi yerde ise 1 sene surecegini okudum. Her hafta 1 yarismaci eleniyor 2 yarismaci giriyor ve o giren 2 yarismacidan 1'i eleniyor. Sonra yine 1 kisi eleniyor ve 2 kisi giriyor. Boyle devam ediyor. En son pes pese bir kac tane eski yarismaci geri dondu diziye (kurallarda olmayan bi durumdu aslinda bu).

a0f6be9c7c3463891c624bd22a5fec4c.jpg

Semih Reis !

Yahu bu Semih sürekli yatıyor anlamadım ekmek elden su gölden bi tokat yedi halkın gözünde kahraman oldu ,yaşça büyüklerle dalga falan geçti el opturdu kizin sevgilisi varken sarkıntılık vs yaptı yanı çok temiz yaristigini söyleyemeyiz ,dışarda Semih gibi bir tipin nasıl arkadaşı dostu olur çok garip bir karakter

Yahu bu Semih sürekli yatıyor anlamadım ekmek elden su gölden bi tokat yedi halkın gözünde kahraman oldu ,yaşça büyüklerle dalga falan geçti el opturdu kizin sevgilisi varken sarkıntılık vs yaptı yanı çok temiz yaristigini söyleyemeyiz ,dışarda Semih gibi bir tipin nasıl arkadaşı dostu olur çok garip bir karakter

https://www.youtube.com/watch?v=qbpvfYsw9yU

Sen diyince gördüm. Bu nedir:D

Türk yarışma tarihinin en zeki yarismacisidir semih reis cekemeyen anten taksin.

Cagdasa yazik olmus

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2105099bb09d5464f957a4e3e9e68d76.jpg

Sonuna kadar arkandayiz reis. Aynen devam.

Ütopya şampiyonu Semih Öztürk !

Geri
Üst Alt