- 4 Ağustos 2009
- 90.733
- 71.899
- 5.188
Isimleriyle beraber fotolarını koyun da tanıyalım yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş yanlış anlama ama az önce kanalları zap yaparken gördüm, Pınar'ın burnu ben burdayım diyor resmenhocam
yok yav gerçekten tam hoş kız
Selin![]()
Bu. ismi ne bilmiyorum.
Evet duruyor. Kaan ismi.Yılan gibi ya.Senin fikrine saygı duyarım tabi ki.
Bu çocuk duruyor mu daha?
![]()
Son 4 olacak ve Smslerle şampiyon belirlenecek. Kazanan bütün paraları cebe indirecek.
Muhtemel ilk 4
Semih-Tuncay-Altar-Serkan
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende Semihi sevdim nedense. Yigit dogru yolda. Benim gözüm Tunca'yi tutmadi.
@Tuncay Tum seni demiyorum alinma
bu ütopyanin konsepti nasil birsey? hic izlemedim, kac kisi ile basladi ve neden hala bitmedi kac aydan beri oynadina bakilirsa? nasil yaarismaci eleniyor onun yerine baskasi geliyor, never ending story midir nedir bu yarisma?
ne kadar gicik yarismaci varsa tutuyorsun , senin feneri tutman gerekirdir bundan yola cikarsak eger![]()
Semih Reis !
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu bu Semih sürekli yatıyor anlamadım ekmek elden su gölden bi tokat yedi halkın gözünde kahraman oldu ,yaşça büyüklerle dalga falan geçti el opturdu kizin sevgilisi varken sarkıntılık vs yaptı yanı çok temiz yaristigini söyleyemeyiz ,dışarda Semih gibi bir tipin nasıl arkadaşı dostu olur çok garip bir karakter
Gıcık değil Akıllı.ne kadar gicik yarismaci varsa tutuyorsun , senin feneri tutman gerekirdir bundan yola cikarsak eger
Bu tokattan başka bir icraatı olmadı 20 kişi gönderdi bu sayede