Ütopya (TV8)

Bu semih fanatikleri her platformda aynı:) reis dedikleri adam hiçbirşey üretmeden emek vermeden geldi finale haa diyeceksiniz ki nasil geldi cvbi basit tokat yedi bizim halk boyle ezik tipleri sever

Utopyayi basindan sonuna hakeden Tuncay Kes'tir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu semih fanatikleri her platformda aynı:) reis dedikleri adam hiçbirşey üretmeden emek vermeden geldi finale haa diyeceksiniz ki nasil geldi cvbi basit tokat yedi bizim halk boyle ezik tipleri sever

Utopyayi basindan sonuna hakeden Tuncay Kes'tir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gariya giza yürüyen, heykeltrasim deyip bitane adam gibi heykel yapmayan tuncikmi hak etti ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yazık böyle programları izleyenlere. hele ki bi taraf olanlara yazıkki ne yazık. Hiç mi acımıyorsunuz beyin hücrelerinize zamanınıza ya :)

Şampiyon 3 şekilde belirlenecek

1-Final e gazetesi satışlarıyla

2-Sms oylarıyla

3-Elenen yarışmacıların vereceği oylarla.

Muhtemelen elenenlerde tuncay diyen daha çok olacak.

Final gazetelerinde Semihin yaklaşık 100 gazete civarı önde olduğu bilgisi sağlam.

1-1

Smslerde Semih hep tuncayi geçti bugüne dek. Onuda Semih alır ve Reis sampiyonlugunu ilan eder.

Reis ne yahu? Kime ne yararı dokunmuş bu adamların da reyis oluyorlar. :D

Aga bugüne kadar herkesi elemiş Semih eğer kazanamazsa bi iş vardır

Bahoyu destekliyodum elenmiş, açıkcası çokta haşır neşir değilim yarışma ile
Semih'i hiç sevmem. ben orda olsaydım 50 kere dövmüştüm onu.
Bu zamana kadar Semih'in dayak yememesi skandal

Bahoyu destekliyodum elenmiş, açıkcası çokta haşır neşir değilim yarışma ile
Semih'i hiç sevmem. ben orda olsaydım 50 kere dövmüştüm onu.
Bu zamana kadar Semih'in dayak yememesi skandal

bu bir yarışma, ilk zamanlarda tokat yedi attırdı, sen 50 kere döversen onu kaçırdığın parayı düşünürsen kendini de dövebilirsin saygılar :hat:

Semih kazanmazsa bu yarısmanın anlamı kalmaz oylama sistemide bilidigin şerefsizlik yok elenen adam oy kullanacakmısta ulan zaten hepsini semih eledi adamların adaletinizin....... bugun var mı bu?

Şampiyon 3 şekilde belirlenecek

1-Final e gazetesi satışlarıyla

2-Sms oylarıyla

3-Elenen yarışmacıların vereceği oylarla.

Muhtemelen elenenlerde tuncay diyen daha çok olacak.

Final gazetelerinde Semihin yaklaşık 100 gazete civarı önde olduğu bilgisi sağlam.

1-1

Smslerde Semih hep tuncayi geçti bugüne dek. Onuda Semih alır ve Reis sampiyonlugunu ilan eder.

Yigit sen taraf olma mumkunse mervede senın gazına gelip hüsrana ugradık lütfn semihten uzak ol

Geri
Üst Alt