UYANALIM: Çaptan Düşmekteyiz

Kulüp batıyor günden güne ve her mevzuda ortaya çıkan liseliler bu kez ortalıkta yok.

Bir şeylerin döndüğü açık, aksi taktirde Dursun gibi vasıfsız adamı elli kere indirirlerdi bu zamana kadar.

Daha da kötüye gideceğiz.

Kulüp batıyor günden güne ve her mevzuda ortaya çıkan liseliler bu kez ortalıkta yok.

Bir şeylerin döndüğü açık, aksi taktirde Dursun gibi vasıfsız adamı elli kere indirirlerdi bu zamana kadar.

Ve o gün geldiğinde görülen odur ki elimizde arsa arazi hiçbirşey kalmayacak.
O gün daha yüksek sesle sovecegiz bu zihniyete işte.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter be kardeşim YETER YETER YETER BE Üzülüyorum sato abhi anam avradım olsun üzülüyorum bu saatten sonra başka takımmı tutalım sinir stresden mi ölelim nedir bu mevlamın bize kestiği..

1. Gsc ayaklanması olmalı artık , mesele sadece dursun değil

Yalnız eskiden çok takılırdım bu mevzulara ama artık iyice soğuttular.

Şampiyonluk kazandık bayağı ancak şike örtbas edildi bu ülkede zaten o günden beri ortada dönen tiyatroları hepimiz daha net gördük ve insan ister istemez soğuyor.

Üstüne kendini bir halt sanıp duruşu olmayan adamları kulübün başına getirdik ve kardeşiyle oyun oynuyorlar şu an.

Yahu sokaktaki çocuk Serdar Azizin o kadar para etmeyeceğini bilir, be şerefsizler 18 kişi arasındaki 11 kişi yabancı olabiliyorken sen Podolski gibi adamı 3 milyon euroya almışken sıradan bir Türk stopere nasıl 3 adam ve 4.5 milyon euro para verirsin, üstüne nasıl o kadar maaş verirsin? Kime peşkeş çekiyor bu adamlar, kimi kandırıyorlar?

Riva olayına hiç girmiyorum henüz şu şerefsizlikler bir ortaya çıksın da inşallah bırak kulüpten girmeye sokağa çıkmaya utanacak şeref yoksunları.

Cümleten herkese eyw beyler ben kaçar sinan beye gerekli dersi verdim bi süre olmam artık

Mali yapımız çok kötü ve kimse çözüm göremediği için susuyorlar. Riva ve Florya olan borçları silmek adına resmen feda edilecek.
Oysaki Riva yı 20 sene sonra 1 milyar dollarları görür rahatlıkla. 3cü köprü şehirleşme tamamladıktan sonra tabiki. Adayı yönetemeyenler insanlar gelmiş Galatasarayı yönetiyor yıllardır

Aslolan Galatasaray !!!

İzmir'i Hasan Tahsin in sıktığı kursunla kurtardık.
Galatasaray i kimin ateslemesiyle kurtaracağız.??

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt