Kaçan adam ne var ne yok yanında götürürdü, neden hiçbirşey götürmedi yanında?

+ Gitti dersek kaçış yerine, daha uygun bence ama bu seferde gitmese neolurdu acaba? Yani kalsaydı, terk etmeseydi ülkeyi neolurdu ?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Basbaya kaçmış yav. Yanında ne var ne yok götürseydi bu kez arkasından hem hain hem de hırsız denilecekti. Kaldı ki giderken dımdızlak gittiğini de hiç sanmıyorum. :)

Arkandan ben seni kovalıyorum, sen dur şu sigara çakmağı alayımda kaçayım mı diyeceksin?
.

Diyenlerde var

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haçlı seferleri, moğol istilası, haşhaşiler, babai isyanı, heretik tarikatlar tarihin bana göre en hareketli, en renkli dönemlerinden birinin tam göbeğinde yer almış bir devletin dizisi. haçlı seferlerinin türklerin gözünden anlatılması tüm dünyada ilgi çeker. aynı şekilde haşhaşilerin anlatılması da ama biliyoruz ki ormanda, dağda slow motion bir kişinin 5-10 kişiye kılıç salladığı, objektiflikten, kronolojiden, stratejiden uzak eski kara murat filmleri gibi milliyetçilik, dincilik gazı veren bir iş olacak.

Selçuklular karate mi yapıyormuş? Uzun saçlar, sürmeli gözler, kesme pozlar... Ergenlerin yağlı tüketici sınıfı oluşturduğu karanlık çağa girdik... 2030'dan sonra hayat normale ancak döner bunlar işsiz, güçsüz kalınca yani...

Selçuklular karate mi yapıyormuş? Uzun saçlar, sürmeli gözler, kesme pozlar... Ergenlerin yağlı tüketici sınıfı oluşturduğu karanlık çağa girdik... 2030'dan sonra hayat normale ancak döner bunlar işsiz, güçsüz kalınca yani...
Hasan Sabahhi dini butun bir insan olarak anlatacaklar ben onu bekliyorum..altin vurus

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun saç evet ama sürme çekmek araplardan gelen bir kültür sanki. Bilmiyorum çekip çekmediklerini.

Hasan Sabahhi dini butun bir insan olarak anlatacaklar ben onu bekliyorum..altin vurus

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mallar o zaman yani gerçi ibni arabiyi ertuğrulun ikindi çayını beraber içtiği kapı komşusu yapanlardan her şey beklenir... Ben öz kardeşimle ayda yılda bir denk geliyorum dağda bayırda farklı zamanlarda ve ülkelerde yaşamış feylesofla uç beyi sürekli denk düşüp hasbihal ediyordu 13.asırda...

Mallar o zaman yani gerçi ibni arabiyi ertuğrulun ikindi çayını beraber içtiği kapı komşusu yapanlardan her şey beklenir... Ben öz kardeşimle ayda yılda bir denk geliyorum dağda bayırda farklı zamanlarda ve ülkelerde yaşamış feylesofla uç beyi sürekli denk düşüp hasbihal ediyordu 13.asırda...
o da senin ayıbın..!

Uzun saç evet ama sürme çekmek araplardan gelen bir kültür sanki. Bilmiyorum çekip çekmediklerini.
Kadınları çekiyor evet de bunlarınki uydurma ne uzun saç var ne sürme ne de karate... Türklerin iyi asker olmasının dört sebebi var;

1-Canımızın kıymeti yok

2-Hafif piyadeyiz yani zırhsız, korumasız çok hızlı hareket ederiz

3-At üstünde hareketli ve isabetli ok atabiliriz

4-Dünyanın en iyi kurmay sınıfları bizden çıkar

Kadınları çekiyor evet de bunlarınki uydurma ne uzun saç var ne sürme ne de karate... Türklerin iyi asker olmasının dört sebebi var;

1-Canımızın kıymeti yok

2-Hafif piyadeyiz yani zırhsız, korumasız çok hızlı hareket ederiz

3-At üstünde hareketli ve isabetli ok atabiliriz

4-Dünyanın en iyi kurmay sınıfları bizden çıkar
Araplarda çeken erkekler de var yahu.

Geri
Üst Alt