Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
savaşta yaralanmış üstat zor gibiSarrachi Fener macina yetisecek mi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savaşta yaralanmış üstat zor gibiSarrachi Fener macina yetisecek mi?
Şimdi var o zaman yok şimdi ninnoş olmuşlar tabi zenginleri suriyelileri, sudanlıları, yemenlileri filan kastetmiyorum zengin bebeler kastım. Rihannadan inip Lindsaye binerken başka neler çekiyorlardır kim bilir nerelerine...Araplarda çeken erkekler de var yahu.
Kaçmadı da boş adamdı. Galata inzibat şefinin daha çok hayrı dokundu... Bari bir taş ataydı...Kaçan adam ne var ne yok yanında götürürdü, neden hiçbirşey götürmedi yanında?
+ Gitti dersek kaçış yerine, daha uygun bence ama bu seferde gitmese neolurdu acaba? Yani kalsaydı, terk etmeseydi ülkeyi neolurdu ?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pek bilgim yok ama Hz.Muhammed'in de çektiğine dair rivayetler yok mu? Sünnet gibi görüp çekenler var diye biliyorum.Şimdi var o zaman yok şimdi ninnoş olmuşlar tabi zenginleri suriyelileri, sudanlıları, yemenlileri filan kastetmiyorum zengin bebeler kastım. Rihannadan inip Lindsaye binerken başka neler çekiyorlardır kim bilir nerelerine...
kürşat olayı gerçek diil ki neyi carpıtacaklar
Mahmut mu?Gerçek de olayın kahramanının adı Kürşat değil![]()
Yok peygamber efendimiz sadece kına sürerdi. Dişlere de misvak. Süründüğü tek şey de felix arabiadan gelen gül kokusu. Pek bilinmez ama Peygamber efendimizin ailesi iç yağından mum yapar ve yemenden getirdikleri esansları suriyede satarlardı. Uzmanlaştıkları mamüller bunlardır.Pek bilgim yok ama Hz.Muhammed'in de çektiğine dair rivayetler yok mu? Sünnet gibi görüp çekenler var diye biliyorum.
yalandır abi 40 kişiyle kim saray basıyo ya ben fatihin gemileri karadan yürüttüğünü fln da düşünmüyorum bu aradaGerçek de olayın kahramanının adı Kürşat değil![]()
İnternette baktım şimdi; hepsi gece yatmadan önce gözüne sürme çekerdi diyor.Yok peygamber efendimiz sadece kına sürerdi. Dişlere de misvak. Süründüğü tek şey de felix arabiadan gelen gül kokusu. Pek bilinmez ama Peygamber efendimizin ailesi iç yağından mum yapar ve yemenden getirdikleri esansları suriyede satarlardı. Uzmanlaştıkları mamüller bunlardır.
Doğru ama Türk de değil. Çinli olup olmadığı bile belli değil. Atsız Reisi inönü denen işbirlikçi kütüphaneye sürerse o da yoktan kimsenin bilmediği Göktürkler devletini imal eder; hunların da Türk olduğunu iddia eder...Gerçek de olayın kahramanının adı Kürşat değil![]()
Googlea bakmaya devam üstatİnternette baktım şimdi; hepsi gece yatmadan önce gözüne sürme çekerdi diyor.
Yahu napayım? Zaman makinesi icat edip geri mi gideyim?Googlea bakmaya devam üstat
Bir sürü şarkiyatçı var üstat onları oku. Montgomery Watt iyidir misal. 14 asır sonra 14 dakika önce şahit olmuş gibi peygamber efendimizin dört duvar arasında yatmadan önce ne sürdüğüne emin olan mallara prim vermeyelim... Yahu dünyada en çok şahidi olan hadis Veda Hutbesidir onun bile 3 farklı versiyonu var on binlerce kişi dinlemiş... Neden? Çünkü 3 tane siyasi mezhep varYahu napayım? Zaman makinesi icat edip geri mi gideyim?
sürme konusunda niye böyle bir yalan söylesinler ki?Bir sürü şarkiyatçı var üstat onları oku. Montgomery Watt iyidir misal. 14 asır sonra 14 dakika önce şahit olmuş gibi peygamber efendimizin dört duvar arasında yatmadan önce ne sürdüğüne emin olan mallara prim vermeyelim... Yahu dünyada en çok şahidi olan hadis Veda Hutbesidir onun bile 3 farklı versiyonu var on binlerce kişi dinlemiş... Neden? Çünkü 3 tane siyasi mezhep var![]()
Kendileri ninnoş olduğundan toplum tarafından soyutlanmamak adına meşruiyet kazanmak için iftira atıyorlar tıpkı poligami vesairede filan yaptıkları gibi.sürme konusunda niye böyle bir yalan söylesinler ki?
Rivayet, hadislerin hepsi şüphelidir diyebiliriz o zaman?Kendileri ninnoş olduğundan toplum tarafından soyutlanmamak adına meşruiyet kazanmak için iftira atıyorlar tıpkı poligami vesairede filan yaptıkları gibi.
Elbette Veda hutbesini 100 bin kişinin üzerinde insan dinledi ona rağmen 3 ayrı versiyon var. Daha sahih hadis mi olur? Kimine göre 124 kimine göre 150 bin kişi şahit oldu konuşmaya. Hayır yani hutbede de faiz kötüdür, kan davası kötüdür diyor öyle muvazaalı bir durum da söz konusu değil ona rağmen üzerinde antant kalamıyoruz.Rivayet, hadislerin hepsi şüphelidir diyebiliriz o zaman?
Valla tarihi bir kesinlik yok da amin maloouf'un romanları çok satsın diye denk düşürdüğü, kurguladığı bir şey. O dönem etkin olanlara bakıyor kronolojik olarak da aynı dönemde yaşıyorlar sonra ver elini Tudors dizisi yahut hbo çakması Muhteşem Yüzyıl... İnanmayın böyle şeylere TRT saçmalamış kısaca...@Necmi Koyuncu üstat yakalamışken sorayım
hasan sabbah, nizamülk , ömer hayyam ın yakın arkadas oldukları yalan mıdır doğru mudur
her ikisini de iddia eden yazılara denk geldim
Doğru ama Türk de değil. Çinli olup olmadığı bile belli değil. Atsız Reisi inönü denen işbirlikçi kütüphaneye sürerse o da yoktan kimsenin bilmediği Göktürkler devletini imal eder; hunların da Türk olduğunu iddia eder...
@Necmi Koyuncu üstat yakalamışken sorayım
hasan sabbah, nizamülk , ömer hayyam ın yakın arkadas oldukları yalan mıdır doğru mudur
her ikisini de iddia eden yazılara denk geldim