Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Bosa açıklama yapıyor yönetim kuş beyinliler anlamaz birazdan yine beyinsizde bir açıklama yapıp kendilerini avuturlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum, aldıkları ve alacakları her cezada Trabzonlulardan bile daha fazla payımız var. Bunu bu süreci yakından takip eden Trabzonlular bile söylüyor.Vatan haini diye suçlamadılar bizi boş yere. Onlardan farkımız var , akıllı adamlar tarafından yönetiliyoruz yani iş biliyoruz bunlar gibi taraftara oynamıyoruz.
Aldıkları ceza dediğin Avrupa'dan men aldılar sadece bunda da bizim etkimiz olduğunu düşünmüyorum. Adamlar şike yaptılar açık açık deliller var herşey ortada ama yurt içinde ne ceza aldılar şampiyonluklari bile geri alınmadı bırak cezayı biz bu süreçte çok pasif kaldık bize dokunmayan yılan bin yaşasın dedik bence yanlış yaptık üstlerine gitmeliydik. Adamlar bu süreçten çok ucuz yirttiar hatta güçlendiler
Güzel açıklama olmuş da,Şampiyonlar Ligi için önem taşıyan ne demek?Şampiyonluk gitti kabul ediyoruz demiş yönetim bir yerde.