UYARIYORUZ!

Bosa açıklama yapıyor yönetim kuş beyinliler anlamaz birazdan yine beyinsizde bir açıklama yapıp kendilerini avuturlar

1 maç seyircisiz oynama cezası almışız.

Katılmıyorum, aldıkları ve alacakları her cezada Trabzonlulardan bile daha fazla payımız var. Bunu bu süreci yakından takip eden Trabzonlular bile söylüyor.Vatan haini diye suçlamadılar bizi boş yere. Onlardan farkımız var , akıllı adamlar tarafından yönetiliyoruz yani iş biliyoruz bunlar gibi taraftara oynamıyoruz.

Aldıkları ceza dediğin Avrupa'dan men aldılar sadece bunda da bizim etkimiz olduğunu düşünmüyorum. Adamlar şike yaptılar açık açık deliller var herşey ortada ama yurt içinde ne ceza aldılar şampiyonluklari bile geri alınmadı bırak cezayı biz bu süreçte çok pasif kaldık bize dokunmayan yılan bin yaşasın dedik bence yanlış yaptık üstlerine gitmeliydik. Adamlar bu süreçten çok ucuz yirttiar hatta güçlendiler

Aldıkları ceza dediğin Avrupa'dan men aldılar sadece bunda da bizim etkimiz olduğunu düşünmüyorum. Adamlar şike yaptılar açık açık deliller var herşey ortada ama yurt içinde ne ceza aldılar şampiyonluklari bile geri alınmadı bırak cezayı biz bu süreçte çok pasif kaldık bize dokunmayan yılan bin yaşasın dedik bence yanlış yaptık üstlerine gitmeliydik. Adamlar bu süreçten çok ucuz yirttiar hatta güçlendiler

İster inanın ister inanmayın ama daha cezalar bitmedi. ( Alıntı yapıp da ceza bitti diyebilirsin ama ben artık yoruldum ve davanın neden-nasıl bitmemiş olduğunu açıklayamayacağım, bunu peşinen yazayım.) Biz olmasak bu süreç çoktan kapanmıştı, her şey öyle senin düşündüğün tarzda açık açık yürümez. Bizim Fener'den farkımız da burada başlıyor işte kendi taraftarı bile çoğu zaman kulübünün neler yapacağına inanmıyor, Git Fener forumlarına bak, Ts tarafının yazılarına bak gerçeği gör. Daha detaylı şeyler yazmak isterdim ama bu davadan güçlenerek çıktılar demişsin ya diyecek bir laf bulamadım.

Ana avrat sövmüşüz, olması gerektiği gibi.

güzel açıklama ama bunlar bu dilden anlamaz.

ne konuşuyonuz lan şikeciler deyip kapatmak lazım mevzuyu

Hala bir cevap yazmadıklarına göre kesin Edebiyat parçalıyorlar yine.

Gayet güzel bir cevap olmuş. Hakikaten edebiyat parçalıyor bunlar galiba ses çıkmadığına göre :D

Bu adamlar ne kadar yussuz be. Kendilerine konusmadan, her boku yedikten sonra, birde bizim lafimizin arasina girip bize etik dersi vermeye calisiyorlar. Inanilir gibi degil. Artik bunlara sikeci demek bile agritmiyordur Allah bilir. Sikecilerin yuzune tukursen, yagmur yagimis zannederler....neyse Melo-culuga devam; bunlari rezil etmeye devam!

28tle1.gif

İşlerine gelmediği zaman paralel..

Açıklamalar güzel, ardı ardına açıklamalara devam edip gündem oluşturmak lazım.Kesin buna da bir cevap uydururlar.Şike üzerinden giydirmek lazım çok daha sert.

Geri
Üst Alt