Üye Fotoğrafları

Cevap: AW: Üye Fotoğrafları

çok fazla kiloya girmeden yapın bu işi.

Kilo boy orantılı bir şekilde olsun.

Ben 19 yaşımda başladım 27 yaşında bıraktım.

İş evlilik çocuk derken zaman bulamıyor insan.

Zaman zaman 90 kiloyu görüyordum.

Bırakırken cardio yaptım allaha şükür sarkma olmadı.

Bilinçli bir şekilde yapın ileriki zamanıda düşünün.

90 + kilo eğer boy yoksa bırakırken vücut dağılıyor dikkat edin.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Abi boyum 187. O sure cok guclu bir creatine blend + nitric oxide boosters kullandigim icin bayagi sismistim. Su an 87 kiloyum. Su an Ramazan yaklastigi icin fazla kasmiyorum, ondan sonrada 3 hafta tatile gidecem. Tatilden dondugumde kis aylarina dogru clean bulk yapacam.

Cevap: Üye Fotoğrafları

Dostum benim vücut tipi mesomorph geçen sezon spora başlamıştım 3-4 ay sonra işlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir mevzu var. Benim bir arkadas portein tozu kullandı spora gidicem diye ama spora gitmedi ve herif acayip şişti. Adam benden zayıftı şimdi benden 2 tane oldu :asd: Yani spora giden arkadaslarıma soruyorum kilo aldırmaz diyolar da emin olamıyorum birde sana sorim dedim. :) Benim kilo almayıp yağlarımı direk kasa dönüştürmem lazım

hedefin sadece kilo almaksa gecenin bir saati bir tencere makarna pişir ve onu afiyetle ye. sonra üzerine 8-10 tane bira iç ve uyu.. bir kaç haftada sumo güreşçisi gibi olursun. sözünü ettiğim kilo alma yöntemi sumolara ait.demem o ki arkadaşında boş şişkinlik var.yani sadece leş kilo.kısa sürede sadece protein tozu kullanarak spor yapılmadan elde edilecek kilo benim bildiğim bu anlama geliyor :) misal ben 85 ten 79 kiloyum düştüm definasyona girdim 2 ay

o halimden daha hoş ve hacimli duruyorum vede sadece kol ölçüm 40,5 cm.79 kiloyum boy 1.82 kilomu sorduğumda insanlara 85-90 kilosun sen diyenler var.aradaki farkı anlatabildim mi ? bir spor salonuna yazıl,güzel ve düzenli beslenme programı hazırla,sert idman çıkar vede durumuna göre ihtiyacını görecek cüzi miktarda supplementler al.aralarında en değerlisi beslenmedir bunuda unutma :yenieek:

Yaş 20 ,1.88 boy, 76 kilo bende baya bi zayıfım. 1.5 senede bu hale geldiysen umutları yitirmemek lazım. Gelecek seneden itibaren protein-karbonhidrat tozu kullanımına başlayacağım bende.

dar boxerlar bile kıçımdan düşecekti inan o haldeydim.azim ve istek herşeyin üstesinden gelir.düzenli beslenme +düzenli idman ve uyku , akabinde karbonhidrat tozu olarakta ON SERİOUS MASS ve BSN TRUE MASS kullanırsan bu sıkıntıyı çözersin.protein tozu olarakta ON Gold Standart ve Muschletech Hardcore önerebilirim.ama unutma beslenme halkadaki en önemli zincir.istersen 120 kilo bench bas ama eve gittiğinde işe yaramayan besinler tüketirsen amele gibi indirip kaldırdığınla kalırsın paranla rezil olursun kardeşim.

hedefin sadece kilo almaksa gecenin bir saati bir tencere makarna pişir ve onu afiyetle ye. sonra üzerine 8-10 tane bira iç ve uyu.. bir kaç haftada sumo güreşçisi gibi olursun. sözünü ettiğim kilo alma yöntemi sumolara ait.demem o ki arkadaşında boş şişkinlik var.yani sadece leş kilo.kısa sürede sadece protein tozu kullanarak spor yapılmadan elde edilecek kilo benim bildiğim bu anlama geliyor :) misal ben 85 ten 79 kiloyum düştüm definasyona girdim 2 ay

o halimden daha hoş ve hacimli duruyorum vede sadece kol ölçüm 40,5 cm.79 kiloyum boy 1.82 kilomu sorduğumda insanlara 85-90 kilosun sen diyenler var.aradaki farkı anlatabildim mi ? bir spor salonuna yazıl,güzel ve düzenli beslenme programı hazırla,sert idman çıkar vede durumuna göre ihtiyacını görecek cüzi miktarda supplementler al.aralarında en değerlisi beslenmedir bunuda unutma :yenieek:

Sağolasın kardeşim bilgiler için. Hocanın bana söylediğide buydu. En önemlisi beslenmek, hoş ben bu aralar kötü psikolojim yüzünden bira içip yatar oldum ama neyse :lol:

Herseyin en önemlisi beslenme. Tozlar beslenimin yerini alamaz. Bu yuzden supplements deniliyor. Ek olarak kullanilmasi icin. Beslentin iyi olursa bahsettiginiz tozlar fayda eder. Sonucta mücize yaratan toz degiller.

Yani hersey tozla hapla olsa ohoo. Bir fotograf cekiyim dedim:D

30u48lk.jpg

o kutulari gunde 2 saat ordan oraya tasisan zaten iyi ficud yaparsin

Ne zamandır spor yapmıyorum, göbek saldı iyice, bu akşam çıktım koştum göbek gitti tamamiyle. Fit oldum.

bu arada bugünki biceps & triceps antremanımdan sonra ;

qxfc.jpg
[/URL]

Ya koşmadan önce göbeği içeri çekince bile göbek belli ediyordu, baktım nefessizlikten ölecem, çıktım koştum. Şimdi çekince göbeği, fit duruyor.

Bu yani.

Geri
Üst Alt