- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Keramettinin yanılmıyorsam bir resmi var forumda.
Halı saha fotosu vardı sanırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettinin yanılmıyorsam bir resmi var forumda.
Hemen vazgeçme ihtimal varsa, bazen uğraştarmaktan zevk alabiliyor hanfendiler.Gayet normal, nefes alıp verebilen karşı cinsten insanlara yazıyorum ama olmuyor Adminim. Çok naçar durumdayım. Hakan Şükür'ün gol orucuna girdiği dönemlerde gibiyim. ;(
Naptın olm kimlere yazıyorsun sen
Yumuşak falan yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyin Mustafa Bey.
Forumda bolca gizli gayler mevcut, lgbt toplantılarına falan da katılıyorlar hatta.Böylelikle forumun niyetini ölçmüş oluyoruz.
Silinmedi ise, evet bu konu özelinde.Merak ediyorum bulana benden bi like calisir.
Çok ince bir buzun üzerindesin, çok ince.Böylelikle forumun niyetini ölçmüş oluyoruz.
Ankara'da mıydın abi sen?Valla hiçbirinizin tipini merak etmiyorum, yeni boşanmış azgın kadınlar gibi birbirinize fotoğraf yollamak yerine şöyle adam gibi bir organizasyon yapıp buluşalım.
Forumda bolca gizli gayler mevcut, lgbt toplantılarına falan da katılıyorlar hatta.
Sözde demir gibi adam sanarsın yazdıklarını okuyunca ama değiller.
Çok ince bir buzun üzerindesin, çok ince.

Valla hiçbirinizin tipini merak etmiyorum, yeni boşanmış azgın kadınlar gibi birbirinize fotoğraf yollamak yerine şöyle adam gibi bir organizasyon yapıp buluşalım.
Ankara'da mıydın abi sen?
Abi İstanbul tayfasından hemen herkesle görüşmüşümdür de işte biraz çekirdek ekip kaldı şu an. Bekleriz her zaman şu Refik denilen insanımsıyı da alıp gel hattaAynen Ankarada'yım. Güzel bir organizasyon ayarlayabilirsek herhangi bir şehre gelebilirim. 2014'ten beri her yıl Ozan'lar ile falan tatil yapacağızHavalar düzelince İstanbul'da bir yerde paintball-mangal organizasyonu gibi bir şey yapabilsek süper olur.
İzmir'de işin oluyor mu abi?
Alalim sana keramettin adminimizikeramettini anlatam gördüm canlı. etli butlu(kaslı değil) uzun boylu gözlüklü espritüel ? çok bilgili akıllı biri
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi