Üye Fotoğrafları

Gayet normal, nefes alıp verebilen karşı cinsten insanlara yazıyorum ama olmuyor Adminim. Çok naçar durumdayım. Hakan Şükür'ün gol orucuna girdiği dönemlerde gibiyim. ;(
Hemen vazgeçme ihtimal varsa, bazen uğraştarmaktan zevk alabiliyor hanfendiler.

Valla hiçbirinizin tipini merak etmiyorum, yeni boşanmış azgın kadınlar gibi birbirinize fotoğraf yollamak yerine şöyle adam gibi bir organizasyon yapıp buluşalım.

İzmir'li yoldaşlar olarak halı saha maçı yapılabilir. Savunmanın göbeğinde Hakan Balta tarzı soğukkanlı, Lucas Neill tarzında da tatlı sert oyunumla öne çıkan biriyim.

Artık bana ceza vermeden önce benim küçüklük fotoğrafımı hatırlar affedersiniz

Ankara'da mıydın abi sen?

Aynen Ankara'dayım. Güzel bir organizasyon ayarlayabilirsek herhangi bir şehre gelebilirim. 2014'ten beri her yıl Ozan'lar ile falan tatil yapacağız :D Havalar düzelince İstanbul'da bir yerde paintball-mangal organizasyonu gibi bir şey yapabilsek süper olur.

Son düzenleme:
Keramettin Admir'den burayi senlendirecek birazda terletecek gorseller beklemekteyiz.
Destek icin eller like butonuna.

Aynen Ankarada'yım. Güzel bir organizasyon ayarlayabilirsek herhangi bir şehre gelebilirim. 2014'ten beri her yıl Ozan'lar ile falan tatil yapacağız :D Havalar düzelince İstanbul'da bir yerde paintball-mangal organizasyonu gibi bir şey yapabilsek süper olur.
Abi İstanbul tayfasından hemen herkesle görüşmüşümdür de işte biraz çekirdek ekip kaldı şu an. Bekleriz her zaman şu Refik denilen insanımsıyı da alıp gel hatta :)

İzmir'de işin oluyor mu abi?

En son dedemin vefatı için geldim, epey oluyor. Pek işim olmuyor açıkçası, eskiden ege'de çok sık tatil yapardım mutlaka uğrardım lakin son yıllarda denize bile gitmiyorum. Tarihi iyi bir şekilde ayarlarsak İstanbul'da toplu halde buluşabiliriz aslında.

Geri
Üst Alt