Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.899
- 23.456
- 3.723
Daha once kavgalarin icinde bulundun sanirim, anlatmak ister misin?
Baslik felan acarsin belki
Ecnebi tokatlama taktikleri vb.
Selçuk Inan pataklamıştı sanırım Leeds maçı dönemi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha once kavgalarin icinde bulundun sanirim, anlatmak ister misin?
Çavuş tokatlama başlığı güzel olurduEcnebi tokatlama taktikleri vb.
Beğenilerde 4'lüden 2 kişi eksik yalnız üstat...Daha once kavgalarin icinde bulundun sanirim, anlatmak ister misin?
Evet ama teke tekte değil güruh halinde dayak yemiştik fenerlilerden üstat bizde yalan yok...Uğur, Selçuk'tan dayak mı yedi
Ciddi mi lan
Onu da sen aç mehmetçimÇavuş tokatlama başlığı güzel olurdu
NeyiOnu da sen aç mehmetçim![]()
EstagfirullahBeğenilerde 4'lüden 2 kişi eksik yalnız üstat...
Gecmis olsun ciddi bir saglik sorunu olusmamistir umarim.Evet ama teke tekte değil güruh halinde dayak yemiştik fenerlilerden üstat bizde yalan yok...
hadi be.Evet ama teke tekte değil güruh halinde dayak yemiştik fenerlilerden üstat bizde yalan yok...
Tamam renktaşEstagfirullah
Bana bir daha ustat demezsen sevinirim, samimi gelmiyor.
17 seneden fazla oldu geçeli renktaş...Gecmis olsun ciddi bir saglik sorunu olusmamistir umarim.
Anlatmıştım perde arkasında yazıyor ama malum kimse uzun post okumuyor atlanılmış bir tek Dr.Jeykll Alpay Asma okumuş gizli takipçim...hadi be.
anlatsana bi ara sunu.o çelimsizden dayak yemekte... (kb reiz istemsiz güldüm). tv de bile 55 kg gösteriyor.
bakacağım.Anlatmıştım perde arkasında yazıyor ama malum kimse uzun post okumuyor atlanılmış bir tek Dr.Jeykll Alpay Asma okumuş gizli takipçim...
Ben de okudum da dalgasına yazdın sanmıştım,ciddi ciddi pataklamaları üzücü olmuş.Anlatmıştım perde arkasında yazıyor ama malum kimse uzun post okumuyor atlanılmış bir tek Dr.Jeykll Alpay Asma okumuş gizli takipçim...
Yoo fazlası var eksiği yok o başlıkta yazanların...Ben de okudum da dalgasına yazdın sanmıştım,ciddi ciddi pataklamaları üzücü olmuş.
Bir de çok abartarak yazdığın için her kısım ciddye alınmaz, normal.