Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Kimliğini gizlemeden şeffaf bir şekilde aramıza katılan bir kardeşimiz ve bunu takdir etmek için buralarda olmayan MK.Konu bayağı muhabbete dönmüş
Benim foto profilde![]()
Enteresan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimliğini gizlemeden şeffaf bir şekilde aramıza katılan bir kardeşimiz ve bunu takdir etmek için buralarda olmayan MK.Konu bayağı muhabbete dönmüş
Benim foto profilde![]()
Çarsi iznine mi cikmistin reyis?
Bende bazı fotoğraflar gözükmüyor yav.
Evet ama teke tekte değil güruh halinde dayak yemiştik fenerlilerden üstat bizde yalan yok...
Dayak pek de faydalı olmuyormuş @Mehmet Arslaner .
Rica ederim şiddete uğramayacak kalitede bir insan olduğum fikrine artık alışınız; kabullenin lütfen. Lütfen!!!

eşi febyo taşel ve kendisi çok iyi insanlardır.febyo hocanın şişlideki stüdyosunda bulunmustum,çok efendi insanlar
Senin kadar troll bir adam görmedim
sorun sende değil renktaş. bu arada motor çok tehlikeli değil mi ?Kusura bakmayın 3 defa gitmiş aynı resim bende anlamadım?
Evt araba gibi degil tabi hata yapma şansın yok ama zevkide bir başka tabi ?sorun sende değil renktaş. bu arada motor çok tehlikeli değil mi ?
bana göre değil ya yinede takdir ediyorumEvt araba gibi degil tabi hata yapma şansın yok ama zevkide bir başka tabi ?

Evt araba gibi degil tabi hata yapma şansın yok ama zevkide bir başka tabisorun sende değil renktaş. bu arada motor çok tehlikeli değil mi ?
Bu ara forum cok yavaş degiştiririm bi arabana göre değil ya yinede takdir ediyorum
avatarına motoru koysan daha havalı durur reis. bu pikselsiz foto sana yakışmıyor :confused:
bana göre değil ya yinede takdir ediyorum
avatarına motoru koysan daha havalı durur reis. bu pikselsiz foto sana yakışmıyor :confused: