- 4 Aralık 2009
- 14.168
- 10.615
- 2.498
Hayatımda gördüğüm en ilginç pazarlıklardan biri yemin ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Külliyen yalan.Nedense sana güvenim sıfır. Özelden sana atılan mesajları ulu orta anlatıyorsun. Hiç inkar etme.
@Mehmet Arslaner
+ Mustafa Kaya beyi de ilave edelim.. Ne bu gizlilik yahuBu Uğur Bey'in fotosu hala yok herhalde
İlginç
Nedense sana güvenim sıfır. Özelden sana atılan mesajları ulu orta anlatıyorsun. Hiç inkar etme.
@Mehmet Arslaner
+ Mustafa Kaya beyi de ilave edelim.. Ne bu gizlilik yahu![]()
MK her akşam özelden foto atıp duruyor bana nedense.
Külliyen yalan.
O sizin hüsnü kuruntunuz Kaya bey.
Evet üstat durumu bir fıkrayla izah edeyim rahmetli metin and hocamızdı...Kendisi fıkra konusunda özellikle nasreddin hoca konusunda uzmandı...Timur-Hoca fıkraları meşhur ve gerçektir...Şu fıkra durumumu izah ediyor dikkatinize;Bu Uğur Bey'in fotosu hala yok herhalde
İlginç
Özelden bir fotomu atıyorum sana Erman Bey! Bu son güvenim. Eğer yine güvenimi yerle bir ederseniz kalbimi derinden yaralarsınız. Mehmet Bey kefil oldu diye bunu yapıyorum.
Çirkin olunca böyle oluyor üstatHayatımda gördüğüm en ilginç pazarlıklardan biri yemin ederim.
Evet üstat durumu bir fıkrayla izah edeyim rahmetli metin and hocamızdı...Kendisi fıkra konusunda özellikle nasreddin hoca konusunda uzmandı...Timur-Hoca fıkraları meşhur ve gerçektir...Şu fıkra durumumu izah ediyor dikkatinize;
Akşehir'i ele geçiren Timur kendisine danışman olarak Nasrettin Hocayı tutar...Timur ne zaman işleri bitirse yalnız kalınca ağlarmış...Bir gün nasrettin hoca sormuş gazi melik ne için işiniz olmadığını yere bakar ağlarsınız diye...Timur cevap vermiş çünkü ancak işim olmadığında ne kadar çirkin bir adam olduğumu hatırlıyorum demiş...Birden Hoca hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamış...Timur şaşkınlıkla sormuş yahu sen beni bu kadar mı seviyorsun dur ağlama bu kadar çirkin olan benim sen değilsin deyince Hoca da cevabı yapıştırmış size ağlayan kim gazi melik siz en azından yüzünüzü görmüyorsunuz oysa ki biz gece gündüz sizin sıfatınızı çekiyoruz demiş...
Bilmem anlatabildim mi üstadım??? Hürmetler...
Evet üstat durumu bir fıkrayla izah edeyim rahmetli metin and hocamızdı...Kendisi fıkra konusunda özellikle nasreddin hoca konusunda uzmandı...Timur-Hoca fıkraları meşhur ve gerçektir...Şu fıkra durumumu izah ediyor dikkatinize;
Akşehir'i ele geçiren Timur kendisine danışman olarak Nasrettin Hocayı tutar...Timur ne zaman işleri bitirse yalnız kalınca ağlarmış...Bir gün nasrettin hoca sormuş gazi melik ne için işiniz olmadığını yere bakar ağlarsınız diye...Timur cevap vermiş çünkü ancak işim olmadığında ne kadar çirkin bir adam olduğumu hatırlıyorum demiş...Birden Hoca hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamış...Timur şaşkınlıkla sormuş yahu sen beni bu kadar mı seviyorsun dur ağlama bu kadar çirkin olan benim sen değilsin deyince Hoca da cevabı yapıştırmış size ağlayan kim gazi melik siz en azından yüzünüzü görmüyorsunuz oysa ki biz gece gündüz sizin sıfatınızı çekiyoruz demiş...
Bilmem anlatabildim mi üstadım??? Hürmetler...
fıkra nerede üstat ?
Gerçek fıkra böyle olur rahmetli profesör metin and'dan...anlayan anladı bir tek senin gibiler anlamadı...Dorukçum gözlük takıyor musun???fıkra nerede üstat ?
Yav ne olacak, yakışıklılık yarışması düzenlemiyoruzki, sanki alay edecekler, at 10 dk dursun sonra silersin.
Alpay Asma gibi tipler bile insan içinde gezinebiliyorsa senin çirkinliğe takılman üzücü.
Sonuç olarak foto atmanı talep ediyor forum halkı.
Atta adamlık görsün..Iznin var mi fotoyu atmama?
MK her akşam özelden foto atıp duruyor bana nedense.
Alpay reyisin senden cektigi nedir be
Alpay sadece komik ama yakışıklı gördüm onu ampul gibi bir şey seni çok döverdim filan da dedim ne diye iftira atıyorsun gayet yakışıklı...Ben sokakta yürürken ya sabah erken saatleri ya da tenha sokakları tercih ediyorum hemşerilerimi sevdiğimden bir tek istanbulda rahat dolaşıyorumYav ne olacak, yakışıklılık yarışması düzenlemiyoruzki, sanki alay edecekler, at 10 dk dursun sonra silersin.
Alpay Asma gibi tipler bile insan içinde gezinebiliyorsa senin çirkinliğe takılman üzücü.
Sonuç olarak foto atmanı talep ediyor forum halkı.