- 20 Haziran 2011
- 57.775
- 63.192
- 4.533
Rakı sofrasindan saat 10 da kalkmak tadimi kacirdi ustad .Emel-i vehmi içinde olman beni üzer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakı sofrasindan saat 10 da kalkmak tadimi kacirdi ustad .Emel-i vehmi içinde olman beni üzer.
Niye kalktın ?Rakı sofrasindan saat 10 da kalkmak tadimi kacirdi ustad .
Velospetinin fotosunu gormek isterimVeritabanı burası değil.
Yasak var 10 da kapaniyor mekanlarNiye kalktın ?
Haaaaaaaaaa doğru la ben unuttum onu. Geçmiş olsun o vakit üzücü bir durum. Sende yalnız rakı içemeyenlerden misin ?Yasak var 10 da kapaniyor mekanlar
Tasaklari olan 2 herif ile ictim bu durum beni uzmekte.Haaaaaaaaaa doğru la ben unuttum onu. Geçmiş olsun o vakit üzücü bir durum. Sende yalnız rakı içemeyenlerden misin ?
Okuyabilsek niye sorayım? Böyle şeyler yazıp milleti inandırmayın.Amirim okuyonuz zaten isterseniz bi el atıverip ifşalasanız süper olur
Bi kere yiğit ve benim mesajlaşmalarım okunmuştu....Okuyabilsek niye sorayım? Böyle şeyler yazıp milleti inandırmayın.
Pm falan okunduğu yok. Daha önce forumu ve üyeleri şikayet etmekle tehdit eden 3-5 kişilik bi grup vardı onları banlayıp şifrelerini değiştirip profillerine girdik ama bu herkesin güvenliği için yapıldı sadece. Onun dışında üyenin şifresini bilmeden pmi okunamaz. Şifreleride biz dahil kimse bilmiyor biz sadece şifre değiştirebiliriz şifreyi göremeyiz. Aksini iddia edip ispatlamayanda şerefsizdir (sana demiyorum).Bi kere yiğit ve benim mesajlaşmalarım okunmuştu....
Pm falan okunduğu yok. Daha önce forumu ve üyeleri şikayet etmekle tehdit eden 3-5 kişilik bi grup vardı onları banlayıp şifrelerini değiştirip profillerine girdik ama bu herkesin güvenliği için yapıldı sadece. Onun dışında üyenin şifresini bilmeden pmi okunamaz. Şifreleride biz dahil kimse bilmiyor biz sadece şifre değiştirebiliriz şifreyi göremeyiz. Aksini iddia edip ispatlamayanda şerefsizdir (sana demiyorum).
İşte mizah budur kırdın geçirdin, yüreğine sağlık.
Dua zinciri kurup sana akıl dileyelim
Rakı sofrasindan saat 10 da kalkmak tadimi kacirdi ustad .
Pm falan okunduğu yok. Daha önce forumu ve üyeleri şikayet etmekle tehdit eden 3-5 kişilik bi grup vardı onları banlayıp şifrelerini değiştirip profillerine girdik ama bu herkesin güvenliği için yapıldı sadece. Onun dışında üyenin şifresini bilmeden pmi okunamaz. Şifreleride biz dahil kimse bilmiyor biz sadece şifre değiştirebiliriz şifreyi göremeyiz. Aksini iddia edip ispatlamayanda şerefsizdir (sana demiyorum).
Yok abi yav göremiyoruz zaten öyle olmazsa güvenlikten söz edemeyiz. Mesela profiller şu şekilde ya şifre sıfırlaması gönderirsin ya da değiştirebilirsin sadece.Bundan %100 eminim ve kefilim, biliyorsun geleneksel olarak şifre kaybedip sıfırlayamama huyum vardır senden 2-3 kez yardım almışımdır bu konuda, bir keresinde şifrem sana kahkaha attıracak bir şeydi onu görmüş olup da benimle diyaloğa geçmeme ihtimalin sıfır.![]()
Samicim foruma donusun sonrasi iyice manyak 1 herif olman beni sevindiriyorforumdan çıkış yap derhal
![]()