Samet Kara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2013
- 1.703
- 12
- 858
Cevap: Üye Resimleri ve Resim Üzerinde Çalışmalar
bi mevzu cikarsa seni arayabilirmiyim ?
bi mevzu cikarsa seni arayabilirmiyim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi mevzu cikarsa seni arayabilirmiyim ?![]()
Hayalimi yaşıyor >>> Tugay Şenkaya
naptın kardaşşş damara güllemi soktun![]()
hahahaahahahah herkes görmemezlikten gelmiş![]()
farkındayım renktaş sadece sen gördün eyvallah unutmam bu iyiliğini![]()

aslen sivaslıyım .ama doğma büyüme izmir.orda 63 kiloydum.lys sınavına 2 gün kalaydı.o halime baktıkça tuhaf hissediyorum kendimi.fotodaki tişört şimdi dar geliyor
damar lazım olursa gelirim renkdaş![]()
o damarları çıkartmak için neler çektim bir bilsenher türlü beklerim :ayatollah:
aslen sivaslıyım .ama doğma büyüme izmir.orda 63 kiloydum.lys sınavına 2 gün kalaydı.o halime baktıkça tuhaf hissediyorum kendimi.fotodaki tişört şimdi dar geliyor
o damarları çıkartmak için neler çektim bir bilsenher türlü beklerim :ayatollah:
insallah hizlandirici ilaclar almiyorsundur,sonun kötü olur yoksa ,benim cok arkadasim bir iki sene icinde vücütlari ayni senin gibi oldu,protein creatin tamamda o anaboliklerin zarari cok,cinsel sorundan tut ,sac dökmesine kadar
benim spora gittigim salonda herkes kullaniyor ama kimse kullandigini itiraf etmiyor,zaten belerindeki sivilcelerden belli oluyor cogunda.
yazik vücüt yapicam derken iktidarsiz oluyorlar:SS:
selam sayın şenkaya, ben de çok iyi vücut yaptım, sanırım dövebilirim sizi.
saygılar.
renkdas nasil yaptin be bana da anlatsana biraz kas yapayim ben de incecik kaldim
su iç bolca.
abi zaten cok fazla su iciyorum da pek bi ise yaramiyo ama daha fazla icerim saol.
Tugay abi cevap yok mu abi?
insallah hizlandirici ilaclar almiyorsundur,sonun kötü olur yoksa ,benim cok arkadasim bir iki sene icinde vücütlari ayni senin gibi oldu,protein creatin tamamda o anaboliklerin zarari cok,cinsel sorundan tut ,sac dökmesine kadar
benim spora gittigim salonda herkes kullaniyor ama kimse kullandigini itiraf etmiyor,zaten belerindeki sivilcelerden belli oluyor cogunda.
yazik vücüt yapicam derken iktidarsiz oluyorlar:SS:
kıral renkdaş şuraya 1 tane foto koymadın ya gerçekten yakışmıyor yani
antalya kaleiçini portekiz diye yedirmeye çalışanlara karşı provake olmayalım arkadaşlar