Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Fotoğrafları

bi mevzu cikarsa seni arayabilirmiyim ? :D

yakında kick boks çalışmalarınada başlamayı düşünüyorum renkdaş.o zaman her türlü mevzuda arayabilirsin beni :D

bundan 1 yıl 6 ay önceki halim.hiçbir şey hayal değil.yeter ki iste kardeşim :ayatollah:

naptın kardaşşş damara güllemi soktun :D

gülle bunun yanında nedir ki :cool: :o

Gecen ay Portekiz'e gittigimizde:

426714_10151666349114040_1410422486_n.jpg

Soldan 2. benim.

249576_543257089023411_407827802_n.jpg

evrim geçirmişsin renktaş izmirlimisin bu arada

aslen sivaslıyım .ama doğma büyüme izmir.orda 63 kiloydum.lys sınavına 2 gün kalaydı.o halime baktıkça tuhaf hissediyorum kendimi.fotodaki tişört şimdi dar geliyor :o

damar lazım olursa gelirim renkdaş :ka21:

o damarları çıkartmak için neler çektim bir bilsen :o her türlü beklerim :ayatollah:

Tugay abi meraba ben de cok zayifim be abi kizlar yuzume bakmiyo bi deri bi kemik kaldim abi arkadaslarim bile ciddiye almiyo sakasina ittiriyolar 3 metre oteye savruluyorum nasil vucut yaparim bi yardim et be abi ne yapmam gerek abi nolur bi yardim et be

antalya kaleiçini portekiz diye yedirmeye çalışanlara karşı provake olmayalım arkadaşlar

selam sayın şenkaya, ben de çok iyi vücut yaptım, sanırım dövebilirim sizi.

saygılar.

aslen sivaslıyım .ama doğma büyüme izmir.orda 63 kiloydum.lys sınavına 2 gün kalaydı.o halime baktıkça tuhaf hissediyorum kendimi.fotodaki tişört şimdi dar geliyor :o

o damarları çıkartmak için neler çektim bir bilsen :o her türlü beklerim :ayatollah:

insallah hizlandirici ilaclar almiyorsundur,sonun kötü olur yoksa ,benim cok arkadasim bir iki sene icinde vücütlari ayni senin gibi oldu,protein creatin tamamda o anaboliklerin zarari cok,cinsel sorundan tut ,sac dökmesine kadar

benim spora gittigim salonda herkes kullaniyor ama kimse kullandigini itiraf etmiyor,zaten belerindeki sivilcelerden belli oluyor cogunda.

yazik vücüt yapicam derken iktidarsiz oluyorlar:SS:

insallah hizlandirici ilaclar almiyorsundur,sonun kötü olur yoksa ,benim cok arkadasim bir iki sene icinde vücütlari ayni senin gibi oldu,protein creatin tamamda o anaboliklerin zarari cok,cinsel sorundan tut ,sac dökmesine kadar

benim spora gittigim salonda herkes kullaniyor ama kimse kullandigini itiraf etmiyor,zaten belerindeki sivilcelerden belli oluyor cogunda.

yazik vücüt yapicam derken iktidarsiz oluyorlar:SS:

kıral renkdaş şuraya 1 tane foto koymadın ya gerçekten yakışmıyor yani

Geri
Üst Alt