Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Fotoğrafları

Gökhan Kral abi sen de koysana foto :cool:

berat nasilsin ?

bir gün abine resim yüklemeyi ögretirsen koyarim kardesim,dikkat ettiysen fotograf yükleyemiyorum,videolar falan ekledim ama resimde sorun yasiyorum, o upload denen yere giriyorum ama beceremedim kardesim.hatta eski sayfalarda anlatmisti bir arkadas baska bir renkdasa ,okudugum halde beceremedim.

Cevap: Ynt: Üye Fotoğrafları

Protein al kardeş yumurtanin beyazını ye günde 5 tane, pirinç lapası, tavuk göğüsü, makarna ye bol bol

saol renkdas. ben gunde 2 tane yiyodum bi de pek tavuk gogusu yemiyodum bundan sonra yerim artik.

arkadaslarin tavsiyesiyle mass gainer diye bisey kullandik osurtmaktan bi de afedersiniz sictirtmaktan baska bi ise yaramadi normalde 2-3 gunde bir buyuk abdestimi yapan ben gunde 2-3 defa buyuk abdest yapiyordum :o

Tugay abi meraba ben de cok zayifim be abi kizlar yuzume bakmiyo bi deri bi kemik kaldim abi arkadaslarim bile ciddiye almiyo sakasina ittiriyolar 3 metre oteye savruluyorum nasil vucut yaparim bi yardim et be abi ne yapmam gerek abi nolur bi yardim et be

derdinin dermanı burda tankut.uygula bunu :o

[video=youtube;Zw8iljkD1So]https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So[/video]

selam sayın şenkaya, ben de çok iyi vücut yaptım, sanırım dövebilirim sizi.

saygılar.

her türlü yersiniz adminim.boynum kıldan ince :rolleyes:

insallah hizlandirici ilaclar almiyorsundur,sonun kötü olur yoksa ,benim cok arkadasim bir iki sene icinde vücütlari ayni senin gibi oldu,protein creatin tamamda o anaboliklerin zarari cok,cinsel sorundan tut ,sac dökmesine kadar

benim spora gittigim salonda herkes kullaniyor ama kimse kullandigini itiraf etmiyor,zaten belerindeki sivilcelerden belli oluyor cogunda.

yazik vücüt yapicam derken iktidarsiz oluyorlar:SS:

ben bahsetmiş olduğun yasak elmadan yemedim renkdaş.azmedince herşey oluyor.yeter ki iste.cinsellikte de hiçbir sıkıntım yok.o kadar rahatım ki şu fiziği yaptıktan sonra her hafta türlü ve farklı yemekler yemenin tadını çıkartıyorum.anladın sen onu :o

berat nasilsin ?

bir abine resim yüklemeyi ögretirsen koyarim kardesim,dikkat ettiysen fotograf yükleyemiyorum,videolar falan ekledim ama resimde o upload denen yere giriyorum ama beceremedim kardesim.hatta eski sayfalarda anlatmisti bir arkadas baska bir renkdasa ,okudugum halde beceremedim.

iyidir abi, hizliresim.com'a gir gözat'a tıkla fotoğrafı seç sonra

Doğrudan Erişim: yazan yerdeki linki kopyala sonra

buraya gel mesaj yazma yerine...
b96e8Untitled.jpg
bu simgeye tıkla "From URL" yi seç. kopyaladığın linki yapıştır. Retrieve remote file and reference locally'deki işareti kaldır

SAYGILAR

Ynt: Üye Fotoğrafları

berat nasilsin ?

bir gün abine resim yüklemeyi ögretirsen koyarim kardesim,dikkat ettiysen fotograf yükleyemiyorum,videolar falan ekledim ama resimde sorun yasiyorum, o upload denen yere giriyorum ama beceremedim kardesim.hatta eski sayfalarda anlatmisti bir arkadas baska bir renkdasa ,okudugum halde beceremedim.

Abi yukleme sorunun forumda ise resim linkini yapıştırdıktan sonra altta işaretlenmiş kutucuğunu tikini kaldırıp dene.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iyidir abi, hizliresim.com'a gir gözat'a tıkla fotoğrafı seç sonra

Doğrudan Erişim: yazan yerdeki linki kopyala sonra

buraya gel mesaj yazma yerine...
b96e8Untitled.jpg
bu simgeye tıkla "From URL" yi seç. kopyaladığın linki yapıştır. Retrieve remote file and reference locally'deki işareti kaldır

SAYGILAR

tamam kardesim bir deneyim:yenieek:

türkçesi s.çana kadar yemek :) şaka bi yana ciddiysen yardımcı olmaya çalışırım özelden olabildiğince.bir de abiyi kaldıralım.2 yaş büyüksün benden :o

simdi renkdas ciddiyim ama biraz tembelim bikac defa basladim yarida biraktim falan ama bu aralar yine gaza geldim. yani cok detayli olmasa da basitce ustunden bi anlat, ben gerekirse ilerde yine sana sorarim

yasim 2 yas buyuk gorunuyo bu arada ama senden 1 yas kucugum bu arada :D foruma uye olurken yanlis yili sectim sanirim 91liyim ben

Geri
Üst Alt