Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Fotoğrafları

vcrqbr.jpg

vncxu1.jpg

Sagdaki lokantanin ismine dikkat et:

https://www.google.nl/search?q=albu...H&biw=1280&bih=909&sei=UOjFUZzWHIrVtQah_YGQBA

2.fotoyu kastetmiştim

bu fotodaki yer avrupanın en batısı, portekizde bunu biliyorum zaten renkdaş:ka21:

derdinin dermanı burda tankut.uygula bunu :o

[video=youtube;Zw8iljkD1So]https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So[/video]

her türlü yersiniz adminim.boynum kıldan ince :rolleyes:

ben bahsetmiş olduğun yasak elmadan yemedim renkdaş.azmedince herşey oluyor.yeter ki iste.cinsellikte de hiçbir sıkıntım yok.o kadar rahatım ki şu fiziği yaptıktan sonra her hafta türlü ve farklı yemekler yemenin tadını çıkartıyorum.anladın sen onu :o

.

2.fotoyu kastetmiştim

bu fotodaki yer avrupanın en batısı, portekizde bunu biliyorum zaten renkdaş:ka21:

Ha pardon ozaman. Yok yahu, o 2. fotografi herkez anlar diye yazmadim. Zaten arkada ISTANBUL bar diye birsey var yanilmiyorsam. Ona guvenmistim yani, millet ordan farkli bir yer oldugunu anlar diye, Turkiye'de cekildigini ayrica belirtmek gereksiz geldi.

derdinin dermanı burda tankut.uygula bunu :o

[video=youtube;Zw8iljkD1So]https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So[/video]

her türlü yersiniz adminim.boynum kıldan ince :rolleyes:

ben bahsetmiş olduğun yasak elmadan yemedim renkdaş.azmedince herşey oluyor.yeter ki iste.cinsellikte de hiçbir sıkıntım yok.o kadar rahatım ki şu fiziği yaptıktan sonra her hafta türlü ve farklı yemekler yemenin tadını çıkartıyorum.anladın sen onu :o

.

renkdas alttaki resmin sol yarisiyla sag yarisi farkli acilarda gibi duruyor yani sag taraf fotosopta eklenmis gibi ama yine de gunahini almiyim sadece emin olamadim

Panorama fotografi arkadasim :) daha beceremiyorum zaten;

1pa52f.jpg

Burda mesela hic olmadi. Yusuf arkadasimin kafasi cikmadi dogru durust.

Cevap: Üye Resimleri ve Resim Üzerinde Çalışmalar

kendin yağımızda kavruluyoruz kardeşim.estağfurullah

zaten sana yapiyorsun demedim ,insallah yapmiyosundur dedim,ve insanlarin iyligini istemek sucmu kardes?yemek konusuna gelince cok farkli yemekler yemisim kardes,hatta farkli ülkelerin yemekleri daha cok hosuma gidiyorsen rahat ol yemekle aram iyidir ,iyisinden anlarim,kötü yemeklen isim olmaz kardes hepimize afiyet olsun

ben portekize gittim böyle bir yer görmedim. arkadaş sizi yiyo

simdi renkdas ciddiyim ama biraz tembelim bikac defa basladim yarida biraktim falan ama bu aralar yine gaza geldim. yani cok detayli olmasa da basitce ustunden bi anlat, ben gerekirse ilerde yine sana sorarim

yasim 2 yas buyuk gorunuyo bu arada ama senden 1 yas kucugum bu arada :D foruma uye olurken yanlis yili sectim sanirim 91liyim ben

çalışmanın ilk kuralı "no pain no gain" felsefesidir fakat bunu yaparken her zaman temel içgüdünü (film olan değil kafanızdaki) kullanman gerek. yani acıyan kas çalışıyor demektir fakat bunu yaparken bokunu çıkarmamak gerekir acıdan acıya da fark vardır bunu da en iyi sen bileceksin.body sporu sabır ve acı sporudur. diğer sporların aksine gelişme yavaş olur ve atlamak istediğin her basamak için biraz daha acı çekmen gerek.bol bol aynaya bak. ne görmek istiyorsan, onu gör... zira en sağlam motivasyonu ordan alırsın.beslenme en önemli halka.bunu soran diğer arkadaşlara söyledim.sert idman,sıkı beslenme,düzenli uyku vede motivasyon.paranda varsa tamamdır.ben ayda gerektiğinde 500 lira supplemente verdim.evdeki makarna-tavuk-kırmızı et ve süt stoğunu saymıyorum bile.

adamın saygısı vücuda ondan abi diyor tugay abi:)

estağfurullah kardeşim demesinler tuhaf oluyorum burda :rolleyes:

hıral reyiz boşver şimdi paragraf yazmayı bak herkes senden foto bekliyor

anladim Mustafa kardesim ben yanilmisim kusura bakma sana da bosu bosuna resim yuklettik ama konunun amaci da bu zaten resim paylasmak yani cok fena da olmadi

çalışmanın ilk kuralı "no pain no gain" felsefesidir fakat bunu yaparken her zaman temel içgüdünü (film olan değil kafanızdaki) kullanman gerek. yani acıyan kas çalışıyor demektir fakat bunu yaparken bokunu çıkarmamak gerekir acıdan acıya da fark vardır bunu da en iyi sen bileceksin.body sporu sabır ve acı sporudur. diğer sporların aksine gelişme yavaş olur ve atlamak istediğin her basamak için biraz daha acı çekmen gerek.bol bol aynaya bak. ne görmek istiyorsan, onu gör... zira en sağlam motivasyonu ordan alırsın.beslenme en önemli halka.bunu soran diğer arkadaşlara söyledim.sert idman,sıkı beslenme,düzenli uyku vede motivasyon.paranda varsa tamamdır.ben ayda gerektiğinde 500 lira supplemente verdim.evdeki makarna-tavuk-kırmızı et ve süt stoğunu saymıyorum bile.

estağfurullah kardeşim demesinler tuhaf oluyorum burda :rolleyes:

peki ne yemeliyim sence renkdas? su anda oldukca zayifim 60 kilo civarindayim boyum 1.77.

Ynt: Üye Fotoğrafları

anladim Mustafa kardesim ben yanilmisim kusura bakma sana da bosu bosuna resim yuklettik ama konunun amaci da bu zaten resim paylasmak yani cok fena da olmadi

Sende paylaş kardeşim daha iyi tavsiyeler veririz sana senin durum sıkıntılı

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Est. :) en azindan simdi telefonumdan tum cektigim fotograflari ayri bir dosyaya yuklemek icin bir imkan oldu. Boyle seylerde cok tembelim...

Cevap: Ynt: Üye Fotoğrafları

Sende paylaş kardeşim daha iyi tavsiyeler veririz sana senin durum sıkıntılı

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

renkdas gecen paylasayim dedim 1 saat mi ne surdu pek anlamiyorum bu resim paylasma falan islerinden bi de resimlerin hepsi telefonda telefonda olmasa paylasirdim ama telefonda iste kabloyu da bulamiyorum bulsam da zaten resmi bilgisayara gecirmeyi bilmiyorum ben telefondan bilgisayardan pek anlamam dogum gunumde iphone almislar kullanmasini bile bilmiyom dogru durust teknolojiyle pek aram yok :o bi tek ps3 oynuyorum o kadar

Geri
Üst Alt