Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Fotoğrafları

Abi sen MC Donalds icin Reklam mi yapiyorsun? :008: :D

Güzel Foto...:yenieek:

Renkdas bana laf duşmez belki ama

yaptıgın şaka maksatlı ama

#KIRICI

#Karsındakini rencide edici isterse en yakın arkadaşın olsun bu şişman ''dombiş'' vücuduyla kaşlarıyla ''KEPÇE'' Kulaklarıyla

Dalga geçmek halkımıza işlemiş bence olmamlı ayıp

images

28951639429.jpg

insanların kusurları ile dalga geçme bence ne demek istediğini herkes anladı zaten

bence kusur degil renkdas :)

Ynt: Üye Fotoğrafları

Bu da ben :cool:

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaratanın yarattığı ile dalga geçmek ancak gaflet ve inkarı getirir....

yarın çocuğunun daha beter olmayacağını nerden bileceksin ?

way be caner JUAREZE ne zaman gittin

tugay abi kac basiyorsun sen benchpress de ?

bi kurtulamadim su göbekten

ilk günü hatırlıyorum 10 kiloyu sallaya sallaya kaldırmıştım.bar gögsüme indikçe eziliyordum.haftada 2 - 2.5 kg. luk artışlarla son haftada 100 kiloyla kapatmıştım.6*6*4 tekrarla.70 kilodan fazlasını tek başına yapmadım.her zaman partner bulundurdum yanında.bench bu şakaya gelmez ;) yaz ayları geldi işte.hareketli ol akşam üzeri koşuya çık rahat verirsin göbeği.birazda karın antremanı tamam.

ya genetik de bizde sorun, ayni problem kardesim de de var. Cok yag var, anabolic diet yaptim 4 ay. 182 boy da 88 kilo ya düstüm, ama hala karin filan istedigim seviye ye gelmedi.

Kendim 18 yasinda baslamistim, sonra ara verdim ve yine bu 2013 de basladim. Su an Bench Press de 110 kilo basiyorum, ama ne diyeyim cok dikatt etmek zorunda kaliyorum yemek konusunda, hic böyle degildi 18 yasindayken, orda bütün damarlar cikik ti, tamam karin kaslarim senin gibi degildi ama bugüne göre cok daha iyidi, ozaman da ancak 85 basiyordum xD

Bakalim bu ayin sonuna kadar becerebilcem mi ^^

ya genetik de bizde sorun, ayni problem kardesim de de var. Cok yag var, anabolic diet yaptim 4 ay. 182 boy da 88 kilo ya düstüm, ama hala karin filan istedigim seviye ye gelmedi.

Kendim 18 yasinda baslamistim, sonra ara verdim ve yine bu 2013 de basladim. Su an Bench Press de 110 kilo basiyorum, ama ne diyeyim cok dikatt etmek zorunda kaliyorum yemek konusunda, hic böyle degildi 18 yasindayken, orda bütün damarlar cikik ti, tamam karin kaslarim senin gibi degildi ama bugüne göre cok daha iyidi, ozaman da ancak 85 basiyordum xD

Bakalim bu ayin sonuna kadar becerebilcem mi ^^

demek ki fazla kilo basmak marifet değil :o marifet düzende ve beslenmede.karın kası hergün 300 400 mekik yapıp çatlayana kadar abs çalışmaktan geçmiyor.belli bir yağ seviyesi var altına düşmelisin.çok zordur bu.belirli bir tarih üzerinden işe başmala.bu ay bu yaz yada bu hafta vs.vücud bu ne zaman terbiye olursa o zaman tatmin olursun :yenieek:

bjk formalı sen misin ?

Geri
Üst Alt