Üye Fotoğrafları

Takdir ettim. Normalde senin gibileri simdi agizimi burnumu kirmak icin Almanya nin yolunu tumustu..

şöyle diyelim.ben bu sporu güç gösterisinde bulunmak için değilde estetik görünmek için yapıyorum.gerçi bundan 2 sene evvel box ve kick box eğitimide almıştım.ikisi harmanlanınca ortaya güzel birşey çıkmadıda değil :) .ama renkdaşlarıma saygım ver her daim :)

şöyle diyelim.ben bu sporu güç gösterisinde bulunmak için değilde estetik görünmek için yapıyorum.gerçi bundan 2 sene evvel box ve kick box eğitimide almıştım.ikisi harmanlanınca ortaya güzel birşey çıkmadıda değil :) .ama renkdaşlarıma saygım ver her daim :)

mevzu olursa cagirrik seni

Bu forumda o kadar dayaklik kisi var ki Tugay :)

Ayaklarımın taraklı oluşundan rahat ettiğim ender kramponlardan biriydi. Ancak hafiflik ve top kontrolü açısından F50 apayrı birşey.

Bu da yanilmiyorsam ayni zamanlardaydi ya da bir iki sene sonra cikmisti o NIKE lardan. Bu kramponla da cok rahat ediyordum ben. Hem cok dayanikliydi, yalan söylemeyim 1,5 sene dayandi bu krampon, haftada 2 defa antrenman arti hafta sonu maclara.

adidas-f50.gif

-------

Tugay kardeşimden özendim. Bende fücudumu sergilemek istedim. Bende tamamen estetik amaçlı yapıyorum bu işi. Daha doğrusu yapmıyorum. Sporu yani...

Yapınca estetik görünmem diyerekten... 115 okkalık halimle gayet estetik buluyorum kendimi :rolleyes:

20130505_223145.jpg

Yalan be ya yazdıklarım. Ne estetiği. Ah elimde olsa da yarın 75 kg ya düşsem... :sad007:

3.5 senede 7 ameliyat geçirip sayısız ilaç kullanınca çıkan sonuç bu. 80 lerden 115 lere fırladım.

Geri
Üst Alt