- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Kaslı, terli, ıslak..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tugay, bi yumrukla indiririm seni.
dövüşcü değilim hakan dediğini yapabilirsin![]()
Takdir ettim. Normalde senin gibileri simdi agizimi burnumu kirmak icin Almanya nin yolunu tumustu..
şöyle diyelim.ben bu sporu güç gösterisinde bulunmak için değilde estetik görünmek için yapıyorum.gerçi bundan 2 sene evvel box ve kick box eğitimide almıştım.ikisi harmanlanınca ortaya güzel birşey çıkmadıda değil.ama renkdaşlarıma saygım ver her daim
![]()
şöyle diyelim.ben bu sporu güç gösterisinde bulunmak için değilde estetik görünmek için yapıyorum.gerçi bundan 2 sene evvel box ve kick box eğitimide almıştım.ikisi harmanlanınca ortaya güzel birşey çıkmadıda değil.ama renkdaşlarıma saygım ver her daim
![]()
Bu forumda o kadar dayaklik kisi var ki Tugay![]()
onlar bana pek denk gelmedi can.ama sen böyle dedin şimdi çökmesinler üstüme![]()
Üstten 3. Nike ayakkabiyi ne kadar severdim zamaninda. Herhalde ayni modelden 2-3 rengi vardi bende.
Ayaklarımın taraklı oluşundan rahat ettiğim ender kramponlardan biriydi. Ancak hafiflik ve top kontrolü açısından F50 apayrı birşey.
isim yazdiriyo musun formalara ¿
Ayaklarımın taraklı oluşundan rahat ettiğim ender kramponlardan biriydi. Ancak hafiflik ve top kontrolü açısından F50 apayrı birşey.