Üye Fotoğrafları

Kapıda sekreter beni karşıladı. Geldiğimi haber vermek için odaya girdi. Çıktı ve beni içeri buyur etti. Tam yerimden kalktım kapıya yaklaştım; O ses ; " Buyur Ahmetçiğim buyur"

Aynen dediğin gibi ürktüm açıkçası. Gerçekten dediğin gibi ürküyor insan.

Hele kendi adını söyleyince o ses. Bir an "Lan girmekten vaz mı geçsem" diye aklımdan geçirmedim değil :asd22:

Eee abi olay nasıl sonuçlandı?
Niye seni bu işin başına getirmediler?
İş teklif etmedilermi sana?

Aklım almıyor biliyormusun...
Senin bu işi özenle yapacağına eminim hatta bu işi evden bile yapabilirdin.
Tasarım başı para alırdın.
Bu konuları hiç konuşmadınmı?

BlueTapa

Eee abi olay nasıl sonuçlandı?
Niye seni bu işin başına getirmediler?
İş teklif etmedilermi sana?

Aklım almıyor biliyormusun...
Senin bu işi özenle yapacağına eminim hatta bu işi evden bile yapabilirdin.
Tasarım başı para alırdın.
Bu konuları hiç konuşmadınmı?

BlueTapa

Eğer amaç Galatasaray kazansın olsaydı olabilirdi.
Ama orada amaç anladim ki "Zaten bu düzen öyle veya böyle yürüyor. Ahmet olsa ne yazar Mehmet olsa ne yazar" mış.

Bak futbolcuya milyon eurolar veriliyor. Kulübün zararlarını hepimiz biliyoruz. Diyelim ki ben veya başkası hatta benim gibi amatör tasarımcılardan oluşan bir ekip kurulsa, ürun ve formaları bu ekip tasarlasa, bu ekip 2 sene görev yapsa, 2 sene boyunca çıkacak tablo bugünkünden en az 3-5 tık daha iyi olmazsa ben de birşey bilmiyorum.

Ama dediğim gibi amaç bu değil.

Ne kaybedersin. Ne kadar kaybedersin. Olsun en çok 300-500 bin tl. O da üretim kaybı. Yanlış anlaşılmasın o para ekibin cebine girmeyecek.

Hatta zarar edilmeyecegine garanti veririm

GT-S5301 cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
Eğer amaç Galatasaray kazansın olsaydı olabilirdi.
Ama orada amaç anladim ki "Zaten bu düzen öyle veya böyle yürüyor. Ahmet olsa ne yazar Mehmet olsa ne yazar" mış.

Bak futbolcuya milyon eurolar veriliyor. Kulübün zararlarını hepimiz biliyoruz. Diyelim ki ben veya başkası hatta benim gibi amatör tasarımcılardan oluşan bir ekip kurulsa, ürun ve formaları bu ekip tasarlasa, bu ekip 2 sene görev yapsa, 2 sene boyunca çıkacak tablo bugünkünden en az 3-5 tık daha iyi olmazsa ben de birşey bilmiyorum.

Ama dediğim gibi amaç bu değil.

Ne kaybedersin. Ne kadar kaybedersin. Olsun en çok 300-500 bin tl. O da üretim kaybı. Yanlış anlaşılmasın o para ekibin cebine girmeyecek.

Hatta zarar edilmeyecegine garanti veririm

GT-S5301 cihazımdan gönderildi

Komisyonsuzluktan kaybettin desene...

Bu da ben Beyler.

hycx7ygl.png

jvrn6wk7.png

:hat:

Nuri Nerelerdesin yahu Tuchel Dortmunda gittiginden beri ses yok :D

Melih Pekcan ;

Arkada Madımak oteli. Arkası dönük kırmızı ve beyaz arabaların arasındaki ben.
Otel çıksın diye mecburen uzaktan çekildim. Sanırım ilk çarşılarımda çekilmiştim.
Otelin hemen solunda ise (ilginçtir) Madımak Birahanesi

163679_1493566787608_1770826_n.jpg

@Melih Pekcan ;

Arkada Madımak oteli. Arkası dönük kırmızı ve beyaz arabaların arasındaki ben.
Otel çıksın diye mecburen uzaktan çekildim. Sanırım ilk çarşılarımda çekilmiştim.
Otelin hemen solunda ise (ilginçtir) Madımak Birahanesi

163679_1493566787608_1770826_n.jpg
abi orda ünlü bir restorant vardı kebapçı , sivas kebabı yapıyorlardı acaba foto çekildiğinde de var mıydı seçemiyorum.En iyi kebapçısıymış bana dediklerine göre..

abi orda ünlü bir restorant vardı kebapçı , sivas kebabı yapıyorlardı acaba foto çekildiğinde de var mıydı seçemiyorum.En iyi kebapçısıymış bana dediklerine göre..

Evet orada vardı kebabçı. Hatırlıyorum. Ya köşe yada köşeyle otel arasındaki "Özlem lokantası" olması lazım. Ama köşedeki pastane olması lazım.

Geri
Üst Alt