- 18 Temmuz 2009
- 82.056
- 239.686
- 5.263
Konuda testesteron seviyesindeki artışa müteakip kavga beklentisine girerken ortam bir anda ılımaya başladı nedense, bunun sebebi nedir dostlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha benim kucuklugume cok benziyo abim felan misin2yas halim balatta bir meyhanede cekilmis
Digeride sabiha gokcen olmasi lazim.
29 sene ne ara gecti. Bugun ilk defa yaslandigimi hissettim![]()
![]()
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuda testesteron seviyesindeki artışa müteakip kavga beklentisine girerken ortam bir anda ılımaya başladı nedense, bunun sebebi nedir dostlar?
Beratın resmi sonrası bir yumuşama oldu.Konuda testesteron seviyesindeki artışa müteakip kavga beklentisine girerken ortam bir anda ılımaya başladı nedense, bunun sebebi nedir dostlar?
Adminlerden biri ama kim soylemem.
Hepimiz yakisikliyiz neden yalniziz
Cumle icinde bile 2 defa red gecmis durum cidden vahim.Son 8 ay içerisinde 2 kez reddedildim. :red:;(
Sen at lan fotonu 250 kilo oldun diye mi atmıyorsunFoto alalim
Naptın olm kimlere yazıyorsun senSon 8 ay içerisinde 2 kez reddedildim. :red:;(
Yumuşak falan yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyin Mustafa Bey.Tabi ki benim. Ilımlı yumuşak tavrımla gerginleşen ortamı yumuşatıyorum. Erman Türker ve Mehmet Arslaner arasındaki barışın garantörü benim. Bu hep ara bulucu yumuşak yüzümden kaynaklanmaktadır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen at lan fotonu 250 kilo oldun diye mi atmıyorsun
Bende vardi fotograsi silinmis.Sen at lan fotonu 250 kilo oldun diye mi atmıyorsun
Serkan Şafak bir ara “Kenan bir gün ceza almazsan bana huzur yok” minvalinde bir laf etmiştin. Denk gelmiş ve çok gülmüştüm. Aklıma geldi ve onu gerçekleştirmek için yem attım Kenan Bey yemedi :asd22:Sizi işin uzmanına yönlendiriyorum Musap Aydinli
Öyle bir zorunluluk yok renktaş.seni merak ediyoruz renktas adminlerin ornek olup suretlerini forumla pay etmeleri dogru olan seydir.
Naptın olm kimlere yazıyorsun sen
Merak ediyorum bulana benden bi like calisir.Keramettinin yanılmıyorsam bir resmi var forumda.