Üye Fotoğrafları

Bu arada bu konu üye olmayanlara açık değildir umarım
Artik degil.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ayarlayın bi derbi, beraber zıplayalım. Ama ben genelde çekirdekçiyimdir.
avatarindan bunu anlamak mümkün reis

biri bakmis o zaman murf
artik goren renktasimiz anlatir
halka acik forumda ulu orta birakamam

üye olmayanlar konuyu göremiyor artik.

Sizin o ekibin kombinesi var sanırım değil mi ? Eğer öyleyse maç gününe denk getirip buluşabiliriz aslında, bunu cidden ayarlayalım yav derbiye falan denk getirebilirsek süper olur. Arenaya gidesim var zaten epeydir. İnşallah 2. yarıdaki derbilere kadar kopmayız, tekrar rahatsız ederim bu konuda.
Yok kombineyi biraz gaza gelip aldık Sivas maçından önce. Normalde de sık görüşen bir ekibimiz vardı doktor bey de katılıyordu aramıza şimdi maçlarda görüşüyoruz ama daha çok o doğru.

Yiğit Abi ile de görüşürdük bir ara mesela evlenince koptuk onunla biraz :D

Buyur gel, başımızın üstünde yerin var. Yalnız mutlaka gelmeden bir kaç hafta önce haber verirsen iyi olur. ÖTY'nin yemek borcu var, Refik'de teşrif ederse 4'lü yapabiliriz. Yani yemek yeriz birlikte yanlış anlaşılmasın :D benim hesabı ÖTY öder, helalleşiriz.

Genelde benimki iş seyahati oluyor. Kısa sürede belli oluyor. Ankara’daki ortamım da dağıldığı için gezmeye değil sadece iş için geliyorum. Ben yine de belli olduğunda haber veririm müsait olursanız görüşürüz. Olmadı İstanbul’da derbi organizasyonu süper olur. Beşiktaş maçına oradayım aksilik olmazsa.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genelde benimki iş seyahati oluyor. Kısa sürede belli oluyor. Ankara’daki ortamım da dağıldığı için gezmeye değil sadece iş için geliyorum. Ben yine de belli olduğunda haber veririm müsait olursanız görüşürüz. Olmadı İstanbul’da derbi organizasyonu süper olur. Beşiktaş maçına oradayım aksilik olmazsa.

Mesleğin ne
Hangi şehir
Hangi takım taraftarısın

Başka sorum yok.

Hepmiz sahiplenen erkeklerden mi hoslanioruz ?? Masaya vurucak gerektiginde diyen kac kisiyiz

Ankaranın neresinde oluyorsun iş için geldiğinde ?

Geri
Üst Alt