Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.667
- 43.535
- 3.748
hayri bu fotoya bir söz falan yazmıştın o duryor mu hala.. o atışmalar efsaneydi ya az çekmedi mehmet kardeşimiz senden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir.cuma sınavım olmasa yarın buluşurduk
haftaya prş çok uygun olabilir
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayri bu fotoya bir söz falan yazmıştın o duryor mu hala.. o atışmalar efsaneydi ya az çekmedi mehmet kardeşimiz senden
Hmm resimler paylasildi, bir sonra ki adim bulusma demek.Olabilir.
Baya yakiniz birbirimizeHmm resimler paylasildi, bir sonra ki adim bulusma demek.
Ona kücük sürprizler yapmalisin, mesela cicek icinde mac bileti.Baya yakiniz birbirimize
-konum olarak-
Fenerbahce macini birlikte izleme arzumuz vardi.
kismet olmadi o gunden beri oyaliyor beni sagolsun![]()
Dürümun icine passolig koyup surpriz yapma planim vardi.Ona kücük sürprizler yapmalisin, mesela cicek icinde mac bileti.
:asd22:Dürümun icine passolig koyup surpriz yapma planim vardi.
Sero kesin cenabetsin barosun da linderorht unda futbol hayatı bitti bizdeSalon müdürü ve ben![]()
Bir ara Şevki Yalur falan yapmıştık yav sanki Abdullah abi ile bir mevzunuz mu ne olmuştu öyle bir şeyler hatırlıyorum![]()
Şimdi ki genç arkadaşlara da nacizane tavsiyem 17-22 yaş arası manyak manyak hareketlerde bulunabiliyorsunuz. Ama askerlik ve hayat tecrübesiyle beraber biraz daha dinginleşiyor insanlar. Pişman olmayacağınız şeyler yaparak devam edin. Eskiyi hatırlarken gülebilmek bence en güzel hatıra.
Bu forumda sanırım askere giderken konusu ilk açılan benim. Mustafa abi açmıştı kulakları çinlasın. Zamana bırakmak lazım bazı şeyleri kalp kırmadan , karşıdakininde insan olduğunu unutmadan olaylara yaklaşırsak bence önce forum sonra yaşadığımız çevre sonra da dünya daha güzel bir yer haline gelebilir.
7-8 senelik bir mevzu. Yine bu konuya seksi bir fotoğrafımı atmıştım. Hayri bey ılık gay gibi bir ifadede bulunmus orada tartısmıstık. Sonra gencliğin verdiği ateşle Abdullah abiye forumu kaca satıyorsun gibi ileri geri konusmalarım olmustu. Aklıma geldikçe gülerim. Biz burada büyüdük sayılır.
Hayri o zamanlar baya densizlikler yapıyordu. Herkesi kışkırtıp ceza almadan forumda takılması gücüme gidiyordu. Forumu satın alıp onu database'den silme gibi planlarım vardı.
Neyse ama zaman bana da Hayri'ye de yaramış anlaşılan.![]()
Sorma Allah'tan forumda veri kaybı oldu da o ergen mesajlar uçup gitti :asd22:
7-8 senelik bir mevzu. Yine bu konuya seksi bir fotoğrafımı atmıştım. Hayri bey ılık gay gibi bir ifadede bulunmus orada tartısmıstık. Sonra gencliğin verdiği ateşle Abdullah abiye forumu kaca satıyorsun gibi ileri geri konusmalarım olmustu. Aklıma geldikçe gülerim. Biz burada büyüdük sayılır.
Hayri o zamanlar baya densizlikler yapıyordu. Herkesi kışkırtıp ceza almadan forumda takılması gücüme gidiyordu. Forumu satın alıp onu database'den silme gibi planlarım vardı.
Neyse ama zaman bana da Hayri'ye de yaramış anlaşılan.![]()

Şu word mevzusunun kahramanı da sendin herhalde Abdullah abiyle yine