Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
çükü olmayan adam yazınca hayri çıkıyor kesin bilgi yayalım arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmadığını nerden biliyorsun renktaş?çükü olmayan adam yazınca hayri çıkıyor kesin bilgi yayalım arkadaşlar
Olmadığını nerden biliyorsun renktaş?
Laf ile peynir gemisi yürümez, kanıt görelim kanıt.karizma olduğum söylentileri gerçeği yansıtmaktadır.
Hatırlıom bunu yaw müthiş idi
Laf ile peynir gemisi yürümez, kanıt görelim kanıt.
Ben öyle bir şey demedim, aklına bu gelmiş olması ilginç.ne görmek istiyorsunuz anlamadım.
cinsel yönelimim sizin düşündüğünüz çerçevede değil malesef.
sizi @Rahmi Aslan 'a yönlendirelim.
Ben öyle bir şey demedim, aklına bu gelmiş olması ilginç.
Hmm, ilginç, aklınız hala oralarda sayın Demir bey kardeşim.sizi güldüren karizmatik erkeklerden hoşlanıyorsunuz diye anladım.
Efendim?sizi güldüren karizmatik erkeklerden hoşlanıyorsunuz diye anladım.
aynı şeyi ben de düşündüğümü itiraf etmek istiyorum herhalde 2008-2010 yılları .7-8 senelik bir mevzu. Yine bu konuya seksi bir fotoğrafımı atmıştım. Hayri bey ılık gay gibi bir ifadede bulunmus orada tartısmıstık. Sonra gencliğin verdiği ateşle Abdullah abiye forumu kaca satıyorsun gibi ileri geri konusmalarım olmustu. Aklıma geldikçe gülerim. Biz burada büyüdük sayılır.
Hayri o zamanlar baya densizlikler yapıyordu. Herkesi kışkırtıp ceza almadan forumda takılması gücüme gidiyordu. Forumu satın alıp onu database'den silme gibi planlarım vardı.
Neyse ama zaman bana da Hayri'ye de yaramış anlaşılan.![]()