Üye Fotoğrafları

Yaz 2015 / BW Filter

5b3af7246bac9e0c8b35959c6d3d48eb.jpg

Son düzenleme:
oğuz'un arsızı türkmen'in delisi

yok yav atarlanmadım
sadece neyimi benzettin merak ettim
basketten sonra çekilince de ölü gibi çıkmuşım

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

stari rus arnavutları seninki gibi soluk beyaz ten koyu kahve göz siyah saç olur büyük burun adın da arnavut ismi dedim arnavut herhalde nasıl soktuk sırplara genç var mı uçkya 90larda katılan mücahit ağabeyin sülalede diyecektim kastamonulu çıktın :)

stari rus arnavutları seninki gibi soluk beyaz ten koyu kahve göz siyah saç olur büyük burun adın da arnavut ismi dedim arnavut herhalde nasıl soktuk sırplara genç var mı uçkya 90larda katılan mücahit ağabeyin sülalede diyecektim kastamonulu çıktın :)

Turancı olduğunda herkes seni ırkçı sanar faşist sanar ömrüm böyle geçti. Sana ağabey tavsiyesi asla görüşünü ikrar etme ha diyeceksin ki madem öyle sen hatadan döndün mü diye yok hayır ben deliyim sonuna kadar turan sonuna kadar ittihat benim için yaşam felsefesi olmuş şu an beni çevreleyen üç duvarda şah mesut-dudayev-enver resimleri var :) forever cihat!!!forever gül baba's gala!!!

Operation noble anvil. Pek bizlik bir şey yoktu.

Geri
Üst Alt