Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.324
- 70.621
- 4.918
Değerli ahbaplarımın canı sağolsun.Yarın Berkan yavuz ustatla buluşuyorum. Tehlikenin farkında mısın full arkandan sallayacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli ahbaplarımın canı sağolsun.Yarın Berkan yavuz ustatla buluşuyorum. Tehlikenin farkında mısın full arkandan sallayacagiz
Ustatla buluşup bol bol arkandan konuştuk.
Ekli dosyayı görüntüle 213820
Frosinone Ms 1 reis..Evt kuponları alalım
Ekli dosyayı görüntüle 214541
Bu başlık maç öncesi kupon paylaşma başlığı değil rengim artık. Oynuyorsun, tutarsa paylaşıyorsun.Evt kuponları alalım
Ekli dosyayı görüntüle 214541
Bültenden kalkmış gözüküyor şu anda.bodrum maçında bir tezgah dönüyor bağlanmış olabilir maç. bodrumun oranı 2.10 dan 1.42 ye düştü.
Rolling ne oldu üstat?Shanghai Port ev 1.5 üst ve 2.5 üst, Brno ev iy 0.5 üst ve ev 1.5 üst, Royal Union ev 1.5 üst, Real Socieded ev 1.5 üst, Newcastle ev 1.5 üst ve 2.5 üst, Lask ev 1.5 üst ve 2.5 üst, Sturm Graz ev 1.5 üst, Sonderyjske 2.5 üst, Arsenal ev 1.5 üst.
52 bine gelince çektim parayı bu sefer onunla oynuyorum şimdi.Rolling ne oldu üstat?
Çok iyi52 bine gelince çektim parayı bu sefer onunla oynuyorum şimdi.
Eyüpspor İy 0,5 Üst ve Brighton maçı Korner 9,5 Üst..@Sami Karakoç @Murat Durmaz varmi birseyler
karsilikli gol olur verdigin macin 3-0 bitmesinin acisini bilirmisin senEyüpspor İy 0,5 Üst ve Brighton maçı Korner 9,5 Üst..