- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.088
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu karadut şurubuna bayılıyorum bambaşka bir şey ya
Sarkuteri var
Avakado var
Cilek ve yaban mersini(baya pahalidor) var
Alacati yazlik belde fiyati diye realite varken , istanbulda 1 kruvasanin icine yumurta jambon koyip 450 Tl lere itelerken gundem degil.
Bana gore hicbir fiyat normal degil. "O su fiyatsa , o zaman bu normal" mantigi ile davraniliyor ve normallesiyor. Gida sektorunde hic gercekci gelmiyir bu kadar firlama
Keyifli bir setupin var doktorcumEkli dosyayı görüntüle 290035
double expresso shot latte ve favori biskuvim
Üstad tam aradigim tariflerdenUfak blenderda
1 tatli kasik nescafe(iyi kahvem bitti idare etti)
1 tali kasik bal
1 shot bardagi su
Iyice karistirip kisiel tercihe gore sure süt ve buz.
180 TL ye satiyorlar disarida 3dk lik seyi
Kasikla ugrastirabilir, olay balla kahveyi kopurtmek(bal yoksa seker de olur bu arada, ben seker tuketmek istemedigim icin bal koyuyorum)Üstad tam aradigim tariflerden
Blender’sız olmaz mı kaşıkla karıştırsak
Bir de nescafe’den daha kaliteli bir şey ne olabilir
Uu sari kola... Altin bu altin santiyede. Kakaolu biskuvi ile motivasyonu %500 e vuran bir arac.
İnşaat ortamında verdiği tad bambaşka yav. Ben alıp yakında bir inşaat varsa orada içiyorum.Uu sari kola... Altin bu altin santiyede. Kakaolu biskuvi ile motivasyonu %500 e vuran bir arac.
Colaciyim ama...hatta ve hatta azaltmam gerek. Yemek haricinde cok tuketiyorum. Bir turlu cikaramadim
Kasikla ugrastirabilir, olay balla kahveyi kopurtmek(bal yoksa seker de olur bu arada, ben seker tuketmek istemedigim icin bal koyuyorum)
Su otomatik yumurta cirpicilar oluyor ya ince uzun, onlarda oluyor
Blenderin avantaji ufak buzlarida kirip karistiriyor.
Zamaninda almistim muzlu sut ve smoothie yapmak icin. Kolayima geliyor.

Nescafe gold olsa daha iyi olurdu ama cok farketmez.Malzemeleri aldim üstad
Oran oranti bekliyorum
300 ml süt + 1 tatli kasıgı bal + 1 nescafe mi
Ekli dosyayı görüntüle 290044