Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Sarkuteri var
Avakado var
Cilek ve yaban mersini(baya pahalidor) var

Alacati yazlik belde fiyati diye realite varken , istanbulda 1 kruvasanin icine yumurta jambon koyip 450 Tl lere itelerken gundem degil.

Bana gore hicbir fiyat normal degil. "O su fiyatsa , o zaman bu normal" mantigi ile davraniliyor ve normallesiyor. Gida sektorunde hic gercekci gelmiyir bu kadar firlama

Sarkuteri var
Avakado var
Cilek ve yaban mersini(baya pahalidor) var

Alacati yazlik belde fiyati diye realite varken , istanbulda 1 kruvasanin icine yumurta jambon koyip 450 Tl lere itelerken gundem degil.

Bana gore hicbir fiyat normal degil. "O su fiyatsa , o zaman bu normal" mantigi ile davraniliyor ve normallesiyor. Gida sektorunde hic gercekci gelmiyir bu kadar firlama

Urla’da palet kahvaltı evi diye bir yer var

2 kisilik kahvaltı menüsü 1100 tl, icinde de ahım şahım ürünler yok klasik serpme

4 kisi aileyle gitsen 2000 tl’den asagi cikamazsin

Lüks bir mekan da değil yani, klasik kahvaltıcı

O fiyat normal degil bu fiyat normal degil diyoruz ama tüketicisi oldugu sürece adamlar x20 de koyuyor x30 da koyuyor

O dedigim kahvaltı evi full çekiyor mesela, randevu bile zor alıyorsun

Geçen hafta İzmir’deki herhangi bir belediye görevlisi 85k aldığında buna isyan etmeye calismistim, çaycıya 85k verirsen kahvaltı için 1000 tl’yi dayarlar, alıcısı da olur

Bu ulkenin asgariyle geçinmeye çalışan kesmini düsünen yok hic maalesef, ailesiyle deniz kenarinda kahvaltiya bile gidecek güc yok torpili olmayan insanlarda

Kahvalti tabagindan dem vurulmasi daha komik.

Hafif isim yaomis kahvalticida ufak bardak(ajda bile degil) caya 85 yaziyorlar. Kutu kola 150 160 Tl yaziliyor menulerde ..kutu bile degil 200luk sise hatta.

Musterisi oldugu surece de duzelmez. Kalitesiz les mekanda iyi is yapanlanbir tutuyor kendini fiyatlamada.

Ufak blenderda

1 tatli kasik nescafe(iyi kahvem bitti idare etti)
1 tali kasik bal
1 shot bardagi su

Iyice karistirip kisiel tercihe gore sure süt ve buz.

180 TL ye satiyorlar disarida 3dk lik seyi

Ufak blenderda

1 tatli kasik nescafe(iyi kahvem bitti idare etti)
1 tali kasik bal
1 shot bardagi su

Iyice karistirip kisiel tercihe gore sure süt ve buz.

180 TL ye satiyorlar disarida 3dk lik seyi
Üstad tam aradigim tariflerden

Blender’sız olmaz mı kaşıkla karıştırsak

Bir de nescafe’den daha kaliteli bir şey ne olabilir

Üstad tam aradigim tariflerden

Blender’sız olmaz mı kaşıkla karıştırsak

Bir de nescafe’den daha kaliteli bir şey ne olabilir
Kasikla ugrastirabilir, olay balla kahveyi kopurtmek(bal yoksa seker de olur bu arada, ben seker tuketmek istemedigim icin bal koyuyorum)

Su otomatik yumurta cirpicilar oluyor ya ince uzun, onlarda oluyor

Blenderin avantaji ufak buzlarida kirip karistiriyor.

Zamaninda almistim muzlu sut ve smoothie yapmak icin. Kolayima geliyor.

Hic iyi ve uygun denebilecek kahve cekirdegi tavsiyeniz var midir?

Su kanallardaki sponsor markaya bile baktim 250 grama 900 tl falan cekmisler baya laf ettim.

Uu sari kola... Altin bu altin santiyede. Kakaolu biskuvi ile motivasyonu %500 e vuran bir arac.

Colaciyim ama...hatta ve hatta azaltmam gerek. Yemek haricinde cok tuketiyorum. Bir turlu cikaramadim
İnşaat ortamında verdiği tad bambaşka yav. Ben alıp yakında bir inşaat varsa orada içiyorum.

Kasikla ugrastirabilir, olay balla kahveyi kopurtmek(bal yoksa seker de olur bu arada, ben seker tuketmek istemedigim icin bal koyuyorum)

Su otomatik yumurta cirpicilar oluyor ya ince uzun, onlarda oluyor

Blenderin avantaji ufak buzlarida kirip karistiriyor.

Zamaninda almistim muzlu sut ve smoothie yapmak icin. Kolayima geliyor.

Malzemeleri aldim üstad

Oran oranti bekliyorum

300 ml süt + 1 tatli kasıgı bal + 1 nescafe mi

IMG_1736.webp

Malzemeleri aldim üstad

Oran oranti bekliyorum

300 ml süt + 1 tatli kasıgı bal + 1 nescafe mi

Ekli dosyayı görüntüle 290044
Nescafe gold olsa daha iyi olurdu ama cok farketmez.

1 tatli kasigi nescafe
1 tatli kasigi bal
Su ekle 1 parmak/1 shot bardagi kadar falan.

Karistir iyice kopurecek sonra sonecek. Istedigin kadar sut koy(dolapta sogut sutu istersen ama uzun surebilri) bas buzu icine, keyifle ic.

Kendi orantini biraz deneme yanilma ile buluyorsun az bir sey

Geri
Üst Alt