- 31 Ağustos 2021
- 71.167
- 50.976
- 3.843
Bravo, sadece yemek diyetiyle mi? Oyleyse metabolizmanin masallahi var2 ayda
175cm
Enerji icecegini kesmen en buyuk fayda
Esit : cevaplamissin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo, sadece yemek diyetiyle mi? Oyleyse metabolizmanin masallahi var2 ayda
175cm
sagol hocambrawo ahbert
ayağın bile kilo vermiş h'mğuna
evet spora da gittim stressli evlilikte kilo verdiriyor onun da faydasi olduBravo, sadece yemek diyetiyle mi? Oyleyse metabolizmanin masallahi var
Enerji icecegini kesmen en buyuk fayda
Esit : cevaplamissin
Stresin faydasi olmaz.evet spora da gittim stressli evlilikte kilo verdiriyor onun da faydasi oldu
sagol hocam
evlilik stressdir o da cok kilo verdirdi bana
Stresin faydasi olmaz.
gunde 2-3 red bull iciyordum onu kestim , ekmegi kestim
sekerli olan herseyi biraktim.
su ve spa rood disinda birsey icmiyorum
haftada 3-4 gun fitnessa gidiyorum , fazla kalmiyorum salonda ama yarim saat agirlik kaldirip cikiyoru,
valla bende ekmegi cok yiyordum , makarnayi bile ekmekle yiyordum hamuru da cok seviyorumGüzel gelişmeler.
Bende golden power götürüyorum her zaman her yere. Red Bull bırakman fayda etti demek ki. Bende golden bırakayım o zaman.
Ekmeği nasıl kestin? Yerine cracker gibi ürünler mi yedin yoksa komple hamuru attın mı hayatından? Bende o durum zor çünkü, az kalsın her sevdiğim yemekte ekmek/hamur var.
Fitness önemli, onu devamlı yapmanın faydaları vardır. Bende sporu bıraktım işlerden dolayı. Akşam eve geldiğimde, hanım yemeği seriyor masaya ondan sonra saat 8 oluyor zaten.
valla bende ekmegi cok yiyordum , makarnayi bile ekmekle yiyordum hamuru da cok seviyorum
ilk haftalar zorlandim hep ac yatiyordum ama sonradan alisiyorsun , cracker yemiyordum ekmegin yerini birseyle doldurmadim direk biraktim
ekmek ile sekerli icecekleri kes kendiliginden kilo veriyorsun zaten, birde aksam yemeginden sonra birsey yeme.
Allah yardımcın olsun , kolaylıklar dilerim hocam.Yemek konusunda şuanda aynen öyleyim.
Bende böyle bir deneme yapmayı düşünüyorum, ama kış zamanı var aklımda. Günler daha kısa ve işten sonra daha rahat olurum.
Yoksa dediğin gibi akşam yemeğinden sonra güneş batana kadar yeme içmeye devam ediyorum.
Paylaşman iyi oldu. Kutlarım bro. Devam etmeni dilerim. Böyle güzel gelişmeler enerji veriyor. Eğer kışın başlarsam sonrasında 2027 yılında bende bir post atarım.