- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Ketçap
Pilav
Pilav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tahir böyle tek katlı yerler nasıl yıkıldı anlamıyorumHatay Döneri.
Ankara'nın neredeyse her noktasına açılmış. ODTÜ'de çarşının içinde bile var. Bugün orada yedim. Ama tüm bu dönerciler Antakya'da yapılan asıl meşhur olan o güzel soslu et döneri değil; İskenderun'un meşhur tavuk döneri yapılıyor.
Esas meşhur olan gidenler bilir şu caddede yapılan et döneridir. Sırasıyla Çağlayan Restoran, Mısırlı Döner, Abdo Döner en iyisidir.
Düzeltme: En iyisiydi. Umarım yeniden ayağa kalkarlar. Hepsi enkaz oldu çünkü.
Ekli dosyayı görüntüle 192876
O binalar çok eski. Tarihini bilmiyorum abartmak istemiyorum ama 200 yıl vardır belki daha fazla. Zayıflamıştır. Taş binalar.Tahir böyle tek katlı yerler nasıl yıkıldı anlamıyorum
Deprem şiddeti cidden kaçtı acaba bir de kaç dakika sürdü
O binalar Ortodoks Rum Kilisesi'nin vakıf mallariydi. Bu bilgiyle yola çikarak kilisenin yapım tarihine baktim. Kilise 1860 yılında yapılmış. O dükkanlar da aynı dönem yapılsa 160 senelik binalardir.Tahir böyle tek katlı yerler nasıl yıkıldı anlamıyorum
Deprem şiddeti cidden kaçtı acaba bir de kaç dakika sürdü
taco yiyen var mı
Bazentaco yiyen var mı
Her türlüsünü yedimtaco yiyen var mı
Ne eti olduğuna bağlıet yemek ahlaki midir
bunu tartışmaya sunalım
öyle ayrımcılık yok direkt olarakNe eti olduğuna bağlı
Saçma bir öneriet yemek ahlaki midir
bunu tartışmaya sunalım
saçmalık kısmını açıklarsanız sevinirim iyi çalışmalarSaçma bir öneri
Tartışma konusunu reddettim
Et yemeyen insan yaşamayı bilmiyordursaçmalık kısmını açıklarsanız sevinirim iyi çalışmalar
hayvanları katletmek sizce doğru mudur?Et yemeyen insan yaşamayı bilmiyordur
Iyi akşamlar
peki hayvanların birbirini yemesihayvanları katletmek sizce doğru mudur?
Doğa ve çevre aktivistleri gibi konuşmayalım, en saçma bulduğum insan türü.hayvanları katletmek sizce doğru mudur?
yaşam mücadelesi?peki hayvanların birbirini yemesi