Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Hatay Döneri.

Ankara'nın neredeyse her noktasına açılmış. ODTÜ'de çarşının içinde bile var. Bugün orada yedim. Ama tüm bu dönerciler Antakya'da yapılan asıl meşhur olan o güzel soslu et döneri değil; İskenderun'un meşhur tavuk döneri yapılıyor.

Esas meşhur olan gidenler bilir şu caddede yapılan et döneridir. Sırasıyla Çağlayan Restoran, Mısırlı Döner, Abdo Döner en iyisidir.

Düzeltme: En iyisiydi. Umarım yeniden ayağa kalkarlar. Hepsi enkaz oldu çünkü.

images (7).jpeg

Hatay Döneri.

Ankara'nın neredeyse her noktasına açılmış. ODTÜ'de çarşının içinde bile var. Bugün orada yedim. Ama tüm bu dönerciler Antakya'da yapılan asıl meşhur olan o güzel soslu et döneri değil; İskenderun'un meşhur tavuk döneri yapılıyor.

Esas meşhur olan gidenler bilir şu caddede yapılan et döneridir. Sırasıyla Çağlayan Restoran, Mısırlı Döner, Abdo Döner en iyisidir.

Düzeltme: En iyisiydi. Umarım yeniden ayağa kalkarlar. Hepsi enkaz oldu çünkü.

Ekli dosyayı görüntüle 192876
Tahir böyle tek katlı yerler nasıl yıkıldı anlamıyorum

Deprem şiddeti cidden kaçtı acaba bir de kaç dakika sürdü

O binalar çok eski. Tarihini bilmiyorum abartmak istemiyorum ama 200 yıl vardır belki daha fazla. Zayıflamıştır. Taş binalar.

O binalar Ortodoks Rum Kilisesi'nin vakıf mallariydi. Bu bilgiyle yola çikarak kilisenin yapım tarihine baktim. Kilise 1860 yılında yapılmış. O dükkanlar da aynı dönem yapılsa 160 senelik binalardir.

et yemek ahlaki midir
bunu tartışmaya sunalım

Geri
Üst Alt