Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

sabah kahve olayı bende de böyle , yoksa WC rutini şaşıyor :D çok mühim bir ritüel haliyle.

yemeği 11-1 arası bir yerlerde yiyorum.

akşamüstü 6 ya doğruda akşam yemeği , dahada bir şey yok.
Menüye bak 👀 (2 günlük)
Risotto canneloni /armutlu kekikli risotto
Havuç çorbası
Scwarz bilmem ne çorbası
Kereviz püresi
İri patestes kızartması (garip bişi)
Sebze grill

Bunlar entremetier için
Tatlılar süpriz bilmiyorum daha

😭😭😭
100 kişilik falandır birde

Menüye bak 👀 (2 günlük)
Risotto canneloni /armutlu kekikli risotto
Havuç çorbası
Scwarz bilmem ne çorbası
Kereviz püresi
İri patestes kızartması (garip bişi)
Sebze grill

Bunlar entremetier için
Tatlılar süpriz bilmiyorum daha

😭😭😭
100 kişilik falandır birde
armutlu kekikli risotto çok seksi geldi kulağa
çorbalara temkinli yaklaştım
kereviz püresi fena değildir bulamaç gibi yapılmamışsa
patates sebze banko

armutlu kekikli risotto çok seksi geldi kulağa
çorbalara temkinli yaklaştım
kereviz püresi fena değildir bulamaç gibi yapılmamışsa
patates sebze banko
Pürüzsüz yapıyorum ,pesto ile tatlandırıp tabağa dekor gibi koyuyoruz püreyi
Risottoya da labne falan konur en son ama bunlar koymuo ☹️

@Can Erden

Et tuketimin ne oranda ustad, mesela her gun et yermisin? tavuk/balik/kirmizi?

et le aran nasil

@Can Erden

Et tuketimin ne oranda ustad, mesela her gun et yermisin? tavuk/balik/kirmizi?

et le aran nasil
önüme koysan hayvan gibi yerim hemde

akşam yemeğim genelde 3ünden hangisi mevcutsa kolaydaysa + salata

karbonhidrat düşük/yok derecede protein yüskek öğün yani - ordada tabii kafam kadar biftek yemiyorum , az az

çok şükür belli oranda alabiliyorum ay başlarında - porsiyonluyorum işte. en çok kıyma kavurup kaldırıyorum ama ,canım istediğinde yemeğe tık diye eklemek için.

önüme koysan hayvan gibi yerim hemde

akşam yemeğim genelde 3üncen hangisi mevcutsa kolaydaysa + salata

karbonhidrat düşük/yok derecede protein yüskek öğün yani - ordada tabii kafam kadar biftek yemiyorum , az az

çok şükür belli oranda alabiliyorum ay başlarında - porsiyonluyorum işte. en çok kıyma kavurup kaldırıyorum ama ,canım istediğinde yemeğe tık diye eklemek için.

Gayet guzel beslenme ustad, bende et hastasiyim da maalesef gut hastaligi yakalandigim icin dikkat ediyorum suan.

bende karbonhidrati azalttim, kendime daha iyi hissediyorum karbonhidrat yimezsen.

Gayet guzel beslenme ustad, bende et hastasiyim da maalesef gut hastaligi yakalandigim icin dikkat ediyorum suan.

bende karbonhidrati azalttim, kendime daha iyi hissediyorum karbonhidrat yimezsen.
tekrar geçmiş olsun bahsettiydin geçende.

bakma çöp gibi beslenirdim eskidende 38 39 olunca balon gibi şişiyorsun , öyle yememek önceliğin oluyor

ama aşağıdkilerde dünya rekoru denemesi yaparım önüme koysan

- Beyti
- kuru erikli dana incik ve püre
- hünkar beğendi + tereyağlı pilav
bonus:
- Tiramisu
- Krem karamel
- şerbette yüzmeyen iyi künefe

bunlarda kendimi tutamam.

tekrar geçmiş olsun bahsettiydin geçende.

bakma çöp gibi beslenirdim eskidende 38 39 olunca balon gibi şişiyorsun , öyle yememek önceliğin oluyor

Aslinda bende cop gibi beslendim son 5 yil baya fastfood'a gomulduk ama simdi uzun donem saglikli besleniyorum artik.

Aslinda, Fastfood gercekten yenmez. Gecen hanimla standart rutin Maydonzo doner soyeldik. Senin dedigin gibii Large soyledim, ama inan 2 saat sonra direk tuvaleti goturdu ve 2-3 kere gittim.

Sonra yemeksepetinin en iyi hamburgerciden siparis ettik, inan ertesi gun 6 kere tuvalete goturdu migdem fena olmustu.

dugunu yaptiktan sonra, artik omur boyu fastfoodtan uzaklasacam

Aslinda bende cop gibi beslendim son 5 yil baya fastfood'a gomulduk ama simdi uzun donem saglikli besleniyorum artik.

Aslinda, Fastfood gercekten yenmez. Gecen hanimla standart rutin Maydonzo doner soyeldik. Senin dedigin gibii Large soyledim, ama inan 2 saat sonra direk tuvaleti goturdu ve 2-3 kere gittim.

Sonra yemeksepetinin en iyi hamburgerciden siparis ettik, inan ertesi gun 6 kere tuvalete goturdu migdem fena olmustu.

dugunu yaptiktan sonra, artik omur boyu fastfoodtan uzaklasacam
bazısı bazen cuk oturuyor canın çok çekiyor ama genel anlamda uzak durmak lazım.

çünkü kullanılan malzemenin kalitesi çok kötü ve bak başına gelmiş mideden gitmiş

arada bir tabii ki yenir ama en azından yiyeceksenden emin olduğunu tercih etmek lazım.

misal mcdonalds falan aman diyeyim , yediğin şey et değil, yeşilliği yeşillik değil.

bazısı bazen cuk oturuyor canın çok çekiyor ama genel anlamda uzak durmak lazım.

çünkü kullanılan malzemenin kalitesi çok kötü ve bak başına gelmiş mideden gitmiş

arada bir tabii ki yenir ama en azından yiyeceksenden emin olduğunu tercih etmek lazım.

misal mcdonalds falan aman diyeyim , yediğin şey et değil, yeşilliği yeşillik değil.

Artik gidersem kendine ispatlamis restoranlara gitmek lazim, standard tavuk donerci degilde.

Mesela

Agababa
Farika Doner

Bunlar kaliteli doneri kendi yapan firmalar, ustelik agababa cok super bir mekan, hem fiyat cok iyi

Frankowski menüsü

1 saat öncesinden sebze çorbası

buharda basmati pilavı(az)
ev döneri
satay sos

havuç+mor lahana salatası

Geri
Üst Alt