Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.161
- 9.720
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menüye baksabah kahve olayı bende de böyle , yoksa WC rutini şaşıyorçok mühim bir ritüel haliyle.
yemeği 11-1 arası bir yerlerde yiyorum.
akşamüstü 6 ya doğruda akşam yemeği , dahada bir şey yok.
armutlu kekikli risotto çok seksi geldi kulağaMenüye bak(2 günlük)
Risotto canneloni /armutlu kekikli risotto
Havuç çorbası
Scwarz bilmem ne çorbası
Kereviz püresi
İri patestes kızartması (garip bişi)
Sebze grill
Bunlar entremetier için
Tatlılar süpriz bilmiyorum daha
100 kişilik falandır birde
Pürüzsüz yapıyorum ,pesto ile tatlandırıp tabağa dekor gibi koyuyoruz püreyiarmutlu kekikli risotto çok seksi geldi kulağa
çorbalara temkinli yaklaştım
kereviz püresi fena değildir bulamaç gibi yapılmamışsa
patates sebze banko
aa ben davet gibi bir şeye gidiyrosun sandım pardon yav.Pürüzsüz yapıyorum ,pesto ile tatlandırıp tabağa dekor gibi koyuyoruz püreyi
önüme koysan hayvan gibi yerim hemde@Can Erden
Et tuketimin ne oranda ustad, mesela her gun et yermisin? tavuk/balik/kirmizi?
et le aran nasil
önüme koysan hayvan gibi yerim hemde
akşam yemeğim genelde 3üncen hangisi mevcutsa kolaydaysa + salata
karbonhidrat düşük/yok derecede protein yüskek öğün yani - ordada tabii kafam kadar biftek yemiyorum , az az
çok şükür belli oranda alabiliyorum ay başlarında - porsiyonluyorum işte. en çok kıyma kavurup kaldırıyorum ama ,canım istediğinde yemeğe tık diye eklemek için.
tekrar geçmiş olsun bahsettiydin geçende.Gayet guzel beslenme ustad, bende et hastasiyim da maalesef gut hastaligi yakalandigim icin dikkat ediyorum suan.
bende karbonhidrati azalttim, kendime daha iyi hissediyorum karbonhidrat yimezsen.
tekrar geçmiş olsun bahsettiydin geçende.
bakma çöp gibi beslenirdim eskidende 38 39 olunca balon gibi şişiyorsun , öyle yememek önceliğin oluyor
bazısı bazen cuk oturuyor canın çok çekiyor ama genel anlamda uzak durmak lazım.Aslinda bende cop gibi beslendim son 5 yil baya fastfood'a gomulduk ama simdi uzun donem saglikli besleniyorum artik.
Aslinda, Fastfood gercekten yenmez. Gecen hanimla standart rutin Maydonzo doner soyeldik. Senin dedigin gibii Large soyledim, ama inan 2 saat sonra direk tuvaleti goturdu ve 2-3 kere gittim.
Sonra yemeksepetinin en iyi hamburgerciden siparis ettik, inan ertesi gun 6 kere tuvalete goturdu migdem fena olmustu.
dugunu yaptiktan sonra, artik omur boyu fastfoodtan uzaklasacam
bazısı bazen cuk oturuyor canın çok çekiyor ama genel anlamda uzak durmak lazım.
çünkü kullanılan malzemenin kalitesi çok kötü ve bak başına gelmiş mideden gitmiş
arada bir tabii ki yenir ama en azından yiyeceksenden emin olduğunu tercih etmek lazım.
misal mcdonalds falan aman diyeyim , yediğin şey et değil, yeşilliği yeşillik değil.
Artik gidersem kendine ispatlamis restoranlara gitmek lazim, standard tavuk donerci degilde.
Mesela
Agababa
Farika Doner
Bunlar kaliteli doneri kendi yapan firmalar, ustelik agababa cok super bir mekan, hem fiyat cok iyi
Zenginsinmisin
Zenginsin