Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

@Oral Sevmez
Bence pirinç yeme heis
Yiceksen de glisemik endeksini düşürmek için pişirdiğin birinci buzluğa at
Ertesi gün çözüp ye
Genel olarak meyve sebze dışında karbonhidrat almamaya çalış
Bakıyom da çok hamur işi tatlı falan yiyon onlar kötü esas
Glisemik endeks mühim. Bulgur falan gayet iyi mesela
Yağ da abartmadığın müddetçe kötü bi şey değil. Kızartma dışında
Kuruyemiş de sanıldığı kadar sağlıklı bir şey değil
Tavuk aslında baya iyi. Izgara tavuk yiyebileceğin en iyi şeylerden biri. Fakat Türkiye'de restoranlar falan maalesef çok özensiz hazırlıyolar tavuğu. Güvendiğin bir kasap falan bul bazen onlar pişirip de veriyor evde ısıtıp ısıtıp yersin kolay oluyor
Dümduz pilav yapmaya üşeniyor yav glisemik endeks e falan şöyle tavır takınır

Sırık kebabı yiyen varmı nasıl bişey, kebabı sırığa takıp boğazına mı sokuyorlar

@Oral Sevmez
Bence pirinç yeme heis
Yiceksen de glisemik endeksini düşürmek için pişirdiğin birinci buzluğa at
Ertesi gün çözüp ye
Genel olarak meyve sebze dışında karbonhidrat almamaya çalış
Bakıyom da çok hamur işi tatlı falan yiyon onlar kötü esas
Glisemik endeks mühim. Bulgur falan gayet iyi mesela
Yağ da abartmadığın müddetçe kötü bi şey değil. Kızartma dışında
Kuruyemiş de sanıldığı kadar sağlıklı bir şey değil
Tavuk aslında baya iyi. Izgara tavuk yiyebileceğin en iyi şeylerden biri. Fakat Türkiye'de restoranlar falan maalesef çok özensiz hazırlıyolar tavuğu. Güvendiğin bir kasap falan bul bazen onlar pişirip de veriyor evde ısıtıp ısıtıp yersin kolay oluyor

Katıldığım yerler olmakla birlikte Türkiye'de satılan tavukların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yetiştirilme aşamalarından dolayı. Yağ konusunda da zeytinyağı faydalı lakin tohum yağları ayçiçek mısır gibi zararlı diye biliyorum. Tereyağ ise bana göre faydalı abartılmadığı müddetçe. Margarin vs zaten zarar. Kuruyemiş konusunda abartılmadığı sürece faydalı diye biliyorum özellikle de koruyucusuz ise ama zor bulunur koruyucusuz ben de o sebeple kabuklu alıp kendim kırmayı tercih ederim ceviz, fındık, fıstıkta vs.

Geri
Üst Alt