Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

özenle hazırlanmış türk kahvesi

GettyImages-1296563075-bb20b45.jpg

#ne süper bişey bu yaw!!!

Kırmızı lahana yaw , her yemeğe yakışıyor, kırmızı soğan turşusu da her dürüme
afiyet olsun sevgili gokhan .

elim de olsa her gun yerim . <->
gecen prebiotik~probiotik mesajim da genel tursu dolayli bir mesaj yazmistim .
uzerine simdi de tursu resimi gormek - evrenin bir mesaji olsa gerek . . .
yarin kendime tursu gunu yapayim .

latife bir yana ,

her seyin tuketimi ; olculu olmali , - once saglik .:hat:

saygi ve selamlar .

Viski
Bitter çikolata
Elma
Soda
+ Sigara

kullanim degilde, salt olarak - viski nin kokusunu - nasil buluyorsun ?
.bir kac yil once aldigim parfum de ana basrol kendisi idi . etkili bulmustum kokusunu.

bitter cikolata da -ust segment - uretim yapan markalar bold tercihim . kakao orani cok yuksek olanlari saglik amacli tuketiyorum arada .

bogaz yakan cikolatalar dan bold uzak dururum.

elma saglik icin tuketirim,arada elma&nar suyu . ayrica kokusunu leziz bulurum . ki, hali hazir da kullandigim parfumlerden biri brandy ve elma sentezi bir urun . klas bir koku ortaya cikmis .

soda da silica'li olanlar tercihim .

tum bunlar goreceli elbette .

@Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek

saygi ve selamlar .

.bir kac yil once aldigim parfum de ana basrol kendisi idi . etkili bulmustum kokusunu.

bitter cikolata da -ust segment - uretim yapan markalar bold tercihim . kakao orani cok yuksek olanlari saglik amacli tuketiyorum arada .

elma saglik icin tuketirim,arada elma&nar suyu . ayrica kokusunu leziz bulurum . ki, hali hazir da kullandigim parfumlerden biri brandy ve elma sentezi bir urun . klas bir koku ortaya cikmis .

saygi ve selamlar .

Alkoller içinde kokusu da içimi de en iyisi bence viski

Çikolatada normalde bitter sevmem de viskiyle iyi gidiyor tatlar birbirini nötrlüyor

*Söylediğin parfüme bakıcam varsa başka öneri ona da bakabilirim koku arıyordum

saygi ve selamlar .
+ @Onur Adıbelli 👀😍

simdi ,sevgili aziz , bir aciklama yapmak gerekir-
her ne kadar latife yapsan da :hat: ;

@Kolpa Kemal Kürek ile parfum basligindan bir muhabbet mevcut . ara ara o baslik icerisin de kendisi ust segment kullanim tecrubesi
oldugunu hatirladigim dan , yanit da o donemler verdigimden,

icinde bulundugumuz yeme icme basliginda ^ustteki mesajimda
dedigim - > viski, brandy ,elma durumunun parfum olarak sentezlenmesi durumunu surpriz buldugumu ,ancak olumlu anlamda hosuma gittigini belirttim . sevgili @Sadri Baykam 'in mesajina yanitta kemal'i tag ile haberdar etmem , ^parfum ^basligindaki mesajlasma ve konuya yakin ilgisi ile alakalidir ,ayni sey sevgili hayri icin de gecerli . :hat: .

onur'un o ^baslikta mesaji var mi tam emin degilim :p ,ilgisini cekiyorsa, parfum basligina da bekleriz .:hat:

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt